2018. szeptember 30., vasárnap

akvárium levegőztető sera air 275 plus - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Akvárium levegőztető jó állapotban 4. 5l/min, 4w 140mbar.

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-07 17:59 .

Üzemanyagcső gyorscsatlakozó papa 8mm, csap, Autó, Ac pumpa, egyenes-derékszög - Jelenlegi ára: 900 Ft

Eladó a képen látható üzemanyag rendszerbe építhető gyorscsatlakozó.
Az ár egy darabra vonatkozik.
Ellendarabja megtalálható a termékeim között:  Katt ide
Új ac pumpa üzemanyagszivattyú minden típusú autóhoz gyári és utángyártott egyaránt.
Minőségi benzinszivattyú ac pumpa akár csak maga a szivattyú (motor) vagy kompletten (házzal szintjelzővel együtt) minden típusú autóhoz megtalálható nálam készletről garanciával.
Kis és nagynyomású elektromos szivattyúk ac pumpák. Ac pumpa talpszűrők, csövek, bilincsek, stekkerek, tömítések minden mennyiségben.
Minden üzemanyaghoz benzin, diesel, bio ethanol (e85) etanol.
Árajánlat kéréséhez nincs más dolga, mint az autó adatait leírni nekem üzenetben.
Példa:
Bmw 5 (E60) 520 i (Gyártó és azon belül milyen modell), 2005 (Gyártási év), 125 kW, 226S1 (Motor kód)
Több éves tapasztalat!
Továbbá vállalok komplett üzemanyag ellátó egységek felújítását, tankon belüli főszűrők tisztítását, a gyári árának töredékéért, gyári minőségben, garanciával.
Az autó adatait kell nekem elküldenie vagy a komplett szivattyú házán lévő gyári számot és hibajelenséget. Ezekből az adatokból tudom kikalkulálni a felújítás árát, ami ha megfelel felrakom önnek zárt aukcióba a leütéshez.
Ezek után csak juttassa el hozzám az autóból kiszerelt komplett egységet, garantáltan kézhezvételtől számított 24 órán belül elkészül.
A szivattyú épségben való hozzám jutásához önnek kell gondoskodnia.
Minden esetben a cserélt alkatrészeket mellékelem a csomagba.
Gyakori problémák:
Ütögetésre indul a szivattyú
Reggeli nehéz indítás
Nyomásszabályzó elengedi a nyugalmi nyomást
Felhangosodott szivattyú
Alacsony üzemanyagszintnél leáll az autó
Kevés szállítási mennyiség
Elhasználódott tömítések
Sokat állt autónál letapadt összerohadt szivattyú
Köszönöm, hogy benézett hozzám, ha bármi kérdése van írjon bizalommal.
Nézze meg a többi termékemet is : )
További szép napot, és jó vásárlást!

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 22:14 .

Toshiba P50 hangszóró hangszórók speaker - Jelenlegi ára: 2 750 Ft

Eladó a képen látható használt bontott gyári Toshiba P50 hangszóró hangszórók speaker
A biztonságos csomagolás érdekében dobozban postai csomagként (MPL vaterfutárral) tudom küldeni!
KÉREM CSAK AZ LICITÁLJON AKI A VÁSÁRLÁSI SZÁNDÉKÁT KOMOLYAN IS GONDOLJA!
KÉREM, HOGY AZ AUKCIÓ LEJÁRTA UTÁN 24 ÓRÁN BELÜL VEGYÉK FEL VELEM A KAPCSOLATOT, ILLETVE LEGKÉSŐBB 72 ÓRÁN BELÜL JÖJJÖN LÉTRE AZ ADÁS-VÉTEL A MIHAMARABBI LEBONYOLÍTÁS ÉRDEKÉBEN!
Fizetés/átvétel:
Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben történik, ez Budapesten a XIII. kerületben a Jászai Mari/ Nyugati tértől pár percre, illetve a XI. kerületben Farkasréten lehetséges IDŐPONTTÓL FÜGGŐEN.
Postai úton, előre utalással vagy utánvétellel kizárólag a legalább 10db 100% ig pozitív értékeléssel rendelkező felhasználóknak ELŐRE EGYEZTETÉS UTÁN! Kérem ezt mindenképpen figyelembe venni!
Pontos postaköltségekért kérem tekintsék meg a "Szállítási és garanciális feltételek"űrlapot! A teszvesz oldalán: feljebb található a "szállítás és fizetés rész"
Kérem tekintsék meg további termékeim széles kínálatát sokféle termékkategóriában is!
Köszönöm!

Jelenlegi ára: 2 750 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 23:43 .

Pici akril gyöngy 4x4 kúpos (200 darab) AB padlizsán - Jelenlegi ára: 100 Ft

Dekorálj velünk!!!
Ezek a gyöngyök szép kellékek mindenféle kreatív munkához.
Mérete: 4mm x 4mm.
Az ár egy csomagra vonatkozik.

Jelenlegi ára: 100 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 22:04 .

Pro Aqua-Clean akváriumi szűrőanyag 300-500L ÚJ!! - Jelenlegi ára: 11 316 Ft

ProAqua-Clean Termékismertető                                                                                          
Kedves akvarista Barátunk!
 
A ProAqua-Clean speciális szűrőanyag forradalmi változásokat hoz az akvarisztika világába! Egyedülálló képességeinek köszönhetően használatával egy komplex kémiai szűrőrendszert kapunk, amely 100%-os sikerrel alkalmazható:
-           a víz káros nitrit és nitrát tartalmának hatékony, azonnali csökkentésére
-           természetes fa dekorációk (pl. vasfa, mangroowe gyökér, szőlőtőke, stb. ) által megfestett víz színének visszaállítására
-           fényviszonyok javítására
-           algásodás megelőzésére
-           a vízben oldott oxigén szintjének stabilizálására
-           vízcserék számának jelentős mértékű csökkentésére, sőt, akár nélkülözésére
-           tökéletesen kristálytiszta víz előállítására hosszú távon!
Hogyan működik? A ProAqua-Clean egy speciális felületaktív szűrőanyag, amely vízzel érintkezve azonnal működésbe lép. Hatékonyságát a különböző víztesztek (pl. NO2, NO3, PH) is azonnal kimutatják, a telítődés időtartama pedig – a víz terheltségétől (halak száma, etetés gyakorisága, stb. ) függően- akár hónapokban is mérhető. A szerves anyagok bomlása során keletkező mérgező anyagok felhalmozódása idővel az akvárium vizének elszíneződését okozzák („ besárgul” a víz), amit a szűrőbetétek tisztításával és a víz részleges cseréjével tudunk megszűntetni. A ProAqua-Clean képes megkötni ezeket a káros anyagokat, ezáltal teljesen tisztává, átlátszóvá válik akváriumunk vize, a vízcserék időtartama pedig jelentősen csökken: munkát, időt és pénzt spórolva ezzel nekünk. Folyamatos használata mellett a vízcsere akár teljesen hagyható!!
Az akváriumban dekorációként szépségük és tartósságuk miatt szívesen használt különböző fagyökerek kellemetlen mellékhatása a víz megfestése, vöröses-barnás elszíneződése. A ProAqua-Clean szűrőbetét ezeket a festékanyagokat is tökéletesen megköti, hatékonysága a használat megkezdését követő 12 óra múlva már szemmel látható, 48 óra elteltével pedig kristálytiszta vizet kapunk!
Hová kell tenni? A legoptimálisabb eredmény érdekében használjunk keringető-szivattyúval üzemelő belső vagy külső szűrőt, amelynek bármely rekeszében elhelyezhető. Légpumpáról üzemeltetett akváriumoknál a leginkább áramoltatott helyre célszerű tenni. Esetleg egy kisebb teljesítményű belső szűrő önálló betétjeként is alkalmazható.
Meddig lehet használni? A ProAqua-Clean szűrőbetét folyamatosan használható egészen addig, amíg a víz elszíneződése újból megkezdődik. Ekkor készítsünk 20-30Co hőmérsékletű, minimum 10: 1 arányú só-oldatot (bármilyen só megfelelő a célnak), amelyben rövid idő alatt (20-30 perc) a só hatására a kivont anyagok a szűrőbetétből távoznak. Ezután a szűrőbetét újból visszahelyezhető az akváriumba. Ez a tisztítás több alkalommal is elvégezhető, egészen addig, amíg a két regenerálás között eltelt időszak túlságosan lerövidül.
Kinek ajánlott? Mindenki számára, aki szeretne halairól egy különlegesen tiszta vizű, káros anyagoktól mentes, kevés gondozással járó, tökéletes akváriumban gondoskodni.
Egyéb tudnivalók A ProAqua-Clean szűrőanyag a biológiai szűrést nem helyettesíti, használata annak kiegészítéseként javasolt! Tengeri akváriumokhoz a víz sótartalma miatt hatékonyan nem alkalmazható. A víz kémhatása (PH) és keménysége (nko) a használat során kis mértékben csökken, ez - amennyiben szükséges (pl. kifejezetten kemény vizet kedvelő halak esetében)– mészkő (kalcium) tartalmú dekorációkkal, aljzattal, visszaállítható. A változás mértéke az akvárium élővilágára semmilyen negatív befolyással nincsen, a lágy, vagy közepesen kemény vizet kedvelő halaknál kifejezetten előnyös! Egészségre káros anyagot nem tartalmaz. A terméket szavatossági idő nem köti, kiszáradás esetén károsodás nem éri. Óvja a csomagolóanyagot a sérülésektől!
AJÁNLOTT AKVÁRIUM MÉRET: 300-500L


Jelenlegi ára: 11 316 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 20:33 .

Színes ivós sisak MOST 9239 HELYETT 2201 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 2 201 Ft

EAN:
7569000755684
Gyártó:
Th3 Party
Vásárolj Színes ivós sisakot kiváló áron! A színes ivós sisak kiváló viselet bármilyen sporteseményen. Vegyél magadhoz két poharat vagy dobozos italt, a cipeléssel pedig ne fáradj, egyszerűen csak tedd őket a színes ivós sisakodba! A színes ivós sisak két italtartóval van felszerelve, amelyekbe akár poharat akár dobozos italt is elhelyezhetsz. A színes ivós sisak 3 különböző színben kapható, raktárkészlettől függően, a szín véletlenszerűen kerül kiválasztásra a kiszállítás során.

Jelenlegi ára: 2 201 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Syma X8SW HD kamerás FPV drón - Jelenlegi ára: 39 900 Ft

A Syma X8SW egy HD kamerával felszerelt drón, amivel képeket és videókat is készíthetünk repülés közben, miközben telefonunkon élőben követhetjük, hogy mit lát a gép. Az egy gombos fel- és leszállás és a magasságtartó funkció igazán egyszerűvé teszik az irányítást, ezért kezdőknek is kiváló választás.
Tulajdonságok:
- Élőkép a mobilon WiFi-n keresztül
- Stabil repülés a 6 tengelyes gyro-nak köszönhetően
- Kamera felbontása: 1 MP
- Akkumulátor: 7, 4 V, 2000 mAh Li-Ion
- Repülési idő: max. 9 perc
- Töltési idő: 150 perc
- Hatótáv: kb. 70 m
- 2, 4 GHz távirányító (4xAA ceruzaelemmel működik)
- Méretek:  50 X 50 X 19 cm
Magasságtartó funkció
Miután a bal oldali joystick segítségével a kívánt magasságba repültünk a drónnal, engedjük el a kart és ő automatikusan tartani fogja a magasságot a beépített barométernek köszönhetően.
Megújult kamera
A megújult kamera segítségével még szebb felvételeket készíthetünk.
Designos távirányító, egyszerű kezelés
Nagy kapacitású akkumulátor
A 7, 4 V-os 2000 mAh-s akkumulátor kifejezetten a Syma X8SW-hez lett kifejlesztve. Töltöttségfigyelő funkcióval van ellátva, így biztosak lehetünk benne, hogy mindig a megfelelő energiát szolgáltatja a gépnek.  
A csomag tartalma:
- Syma X8SW drón
- 720p kamera
- Távirányító (az elemekt a csomag nem tartalmazza, de nálunk is vásárolhatsz ide kattintva)
- Akkumulátor
- Töltő
- 4 db propeller
- 4 db propeller védő
- Memóriakártya
- Kártyaolvasó
- Csavarhúzó


Jelenlegi ára: 39 900 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 20:16 .

Samsung J5 2017 független eladó - Jelenlegi ára: 43 000 Ft

Azonnal vihető Samsung Galaxy J5  eladó.
Független
 Minden hozzá.
Teljesen új!
Ingyen posta.

Jelenlegi ára: 43 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 22:28 .

Fólia, írásvetítőhöz, A4, tintasugaras nyomtatóba, ESSELTE - Jelenlegi ára: 9 788 Ft

- standard írásvetítő fólia leszedhető csíkkal
- vastagság: 100 mikronJótállás, a tartós fogyasztási cikkekre vonatkozik.

Jelenlegi ára: 9 788 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Retro Beag HD 436 párban . 5 hangszórós ! - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Retro Beag HD 436 párban . 5 hangszórós !
Képeken látható fellelt tisztítatlan állapotban. Meg kell pucolni mert trehányul festettek az iskolába.
Belül a hálót cserélni kell. Teszteletlen ahogy az oldalamon lévő másik pár. (nincs mivel kipróbálni)
Posta, Budapesti átvétel megoldható alkalmanként.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 22:01 .

Fülhallgató no name 1 Ft hibás - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható 1 db. eredeti, gyári, használt állapotú, kábelhibás fülhallgató. Valószínűleg csak a kábel szakadt, a fülhallgató működik. Kérdésre szívesen válaszolok. Bp. -i átvétel lehetséges.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 19:41 .

ZX28 Matchbox Models of Yesteryear Y12 T Ford - Jelenlegi ára: 3 290 Ft


Termékleírás:
 T Ford
Gyártó:
 Matchbox
Cikkszám:
 Y-12
Pályaszám:
 
Méretarány:
Állapot:
 új
Működés ellenőrízve:
 
Eredeti csomagolás:
 van
Egyéb:
  
A fizetési és átvételi feltételeket lásd az ismerj+ oldalamon! (a végösszeg egyeztetése után a termék és a postaköltség árát 3-4 munkanapon belül kérem a számlámra átutalni vagy befizetni, amennyiben ez 21 napon belül nem történik meg, fenntartom a jogot, hogy negatív értékelés után a terméket újra eladásra kínáljam itt a Vaterán) Csak ajánlott küldeményként postázok! Még a vevő felelősségére sem küldöm sima levélként a termékeket!
Az aukció végén a nyertes részére a Vatera rendszerén keresztül egy vásárlási értesítőt küldök a regisztrált e-mail címére, ebben minden fontos tudnivaló benne foglaltatik (a számlaszám is ebben van). Kérem ezután e-mailben keressen az ott megadott információk szerint!
Jó licitálást!
14 napos termékgyűjtési akció!
(egyszeri postaköltséggel,  az első vásárlástól számított 14 napon keresztül van lehetőség a termékek gyűjtésére) 

Jelenlegi ára: 3 290 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 18:57 .

74-es BABARUHA CSOMAG !!!!!!!!! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

74-es méretű 8 darabos babaruha csomag.
tartalma:
2 db rugdalozó
2 db pulóver
1 db Impidimpi poló
1 db bézs vászon nadrág
1 db pamut rövidnadrág
1 db farmer kantáros rövidnadrág
A termékek használt, de hibátlan állapotúak.
Az ár együtt értendő
Képek szerint!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 15:41 .

SOK TERMÉKEM MOST 1FT-RÓL...baba ágyneműhuzat - Jelenlegi ára: 1 Ft

NÉZZ SZÉT NÁLAM!
NAGYON SOK TERMÉKET TÖLTÖK FEL A NAPOKBAN
 
Baba ágyneműhuzat
80x100
Licitet nem törlök
Kérlek aukció lejárta után 1 héten belül EMAILBEN jelentkezz, ne telefonon
Különben sajns negatív értékelés mellett
újra aukcióra bocsátom a terméket.
Postázom is a terméket.
 

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-08 08:40 .

Behringer VINTAGER AC112 gitárerősítő - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Behringer VINTAGER AC112
Használt szép állapotban, kedvező áron. A feliratok kicsit kopottak, láthatók.
Eredeti ára 90 ezer Ft volt.
Leírás:
- RMS 60 Watt
- 1x12" Soundking 150W Ohm hangszóró
- 12AX7 csöves előfok
- tiszta + torzított csatorna külön EQ-val
- 24bit multieffekt processzor
- 31 gyári és 99 szerkeszthető effekt
- csatorna és effekt-választó pedál

Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 19:12 .

Fólia, írásvetítőhöz, A4, tintasugaras nyomtatóba, ESSELTE - Jelenlegi ára: 9 788 Ft

- standard írásvetítő fólia leszedhető csíkkal
- vastagság: 100 mikronJótállás, a tartós fogyasztási cikkekre vonatkozik.

Jelenlegi ára: 9 788 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

USA Emlékérem / Mini arany / Kennedy / Csomagolt / Ritkább R! - Jelenlegi ára: 950 Ft

Képen látható mini ARANY érme, EREDETI csomagolásban, KIFOGÁSTALAN állapotban.  Postázás ajánlott postakész-, vagy buborékos borítékban. Személyes átvétel Budapest belvárosában lehetséges.

Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 19:00 .

Retro diavetítő trafóval (Lemezárugyár) - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Retro diavetítő trafóval (Lemezárugyár)
Képen látható állapotban
Személyes átvétel a X. kerületben, a levélben megadott címen. (Liget térhez közel)
Postaköltségnél a mindenkori postai díjszabással kell kalkulálni. (Vatera futár)


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-21 12:16 .

Everest túrabakancs(vibram talp) - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Everest vibram sympatex 39es női használt de kifogástalan állapotú bakancs eladó

Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-06 15:11 .

2018. szeptember 29., szombat

LizzyCard klapnis tolltartó, Minions, Goggle.ÚJ - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

A termék súlya 16 dkg 1-2. osztályba ezt ajánlják a szín könyebb átnézése érdekében
Minions klapnis tolltartó
Néz szét aukcióim között. Költséget spórolhatsz.  Leütés után a vaterától / teszvesztől kapott vásárlási tájékoztatót kérlek olvasd el

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 19:13 .

Xiaomi Mi Mix 2S Ultra Slim 0.3 mm szilikon hátlap tok, átlátszó - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Gyártó:
Ultra Slim
Szín:
Átlátszó
Raktárkészlet:
Raktáron
Xiaomi Mi Mix 2S Ultra Slim 0. 3 mm szilikon hátlap tok, átlátszó
Telefon típus: XiaomiKompatibilitás: Mi Mix 2SKategória: Szilikon hátlap tokAnyag: SzilikonSzín: Átlátszó

Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Micellás Víz Biosource Biotherm MOST 16432 HELYETT 9878 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 9 878 Ft

EAN:
3605540730324
Gyártó:
Biotherm
Szeretné a legjobb onlineszépségápolást otthonában nagyszerü áron? Akkor, ne menjen el mellette Micellás Víz Biosource Biotherm! Nem: Hölgy

Jelenlegi ára: 9 878 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Casio TV mini(kézi) zseb tv,Casio TV 770N - Jelenlegi ára: 1 580 Ft

A képeken látható Casio zsebtv-ez sem minden polcról köszön ránk-a 80-as, 90-es évek kamionos határvárakozós  unaloműző, majd később a biztonsági őrők kedvelt barátja. AA méretű ceruza eelmekkel megy, működik is-tehát bekapcsolható, szine is állíthatói,
mivel az analóg műsorszórás megszűnt, nyilvánvalóan nem "fog "semmit. Gyújtőknek, gyűjteménybe
Semmi mást nem tudok róla, hagyatékból maradt rám és én eddig jutottam vele.
Privát magán aukció, sem termékvisszavétel, sem garancia , sem pénzvisszafizetés nincs. Tehát aki megveszi, annak azt tudom adni és úgy abban az állapotában ahogy a képeken és a leírésban is szerepelHasonló tv-t találtam  a neten 75USD-ért+25 USD szállítási költségért-egy Casio mégis csak egy Casio
https: //www. amazon. com/Casio-TV-770-Portable-Pocket-Color/dp/B004RQ8T24
Fentieket  a vevő tudomásul vette vásárlásával pedig elfogadta, hogy ezen az aukción nem élhet  a  vásárlástól való elállás jogával-nincs az, hogy "Nem ezt a lovat akartuk, kérem"Feltételezhető, hogy mindenki felnőtt, cselekvőképes és épelméjű, aki a vaterán vásárol és el tudja dönteni egyszer és mindenkorra, hogy kell-e  a termék vagy se. Aki mégsem, az inkább kérdezzen vagy ne licitáljon, hogy ne fussunk felelsleges köröket. A kisdedóvó pedig két sarokakl arrébb van.. D: )


Jelenlegi ára: 1 580 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 20:02 .

Thrustmaster T80 Racing Wheel - Jelenlegi ára: 44 390 Ft

- T80 kormány + pedál szett - Fekete gumírozott kormány - Kormányra szerelt váltófülek - 11 akció gombos + 1x D-Pad - Állítható kerék érzékenység - "Bungee cord" - reális ellenállás - Nagy, optimalizált pedál szett - Mindegyik dőlésszöge állítható - Fékpedál progr. rezisztenciával- PS4 / PS3 kompatibilitás Garancia: 1 év
Jelenlegi ára: 44 390 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Jack Wolfskin Iceman 3 in 1 dzseki - Jelenlegi ára: 23 500 Ft

Eladó a képeken látható Jack Wolfskin márka Iceman 3 in 1 dzsekije M méretben. Egy télen át ritkán használt, sérülésmentes, teljesen újszerű állapot. Klasszikus 3 az egyben outdoor dzseki, a víz- és szélálló kapucnis héj, kicipzározható polár belső kabáttal kombinálva. A külső héj Texapore Taslan, lélegző anyagból van. A belső polárdzseki anyaga Nanuk 200, 2 oldalzsebbel. A már jól ismert JW minőség.
Átvehető személyesen Győrben, Pápán vagy Budapest VIII. ker, Nagyvárad tér vagy Klinikáknál. Posta, foxpost nem gond, de a költségeit nem állom. Bármit lemérek a terméken kérésre, ezért postázás után kiderülő méretprobléma esetén a dzsekit NEM veszem vissza.
Az ár alku nélkül 23. 500 HUF.
További info:
https: //www. amazon. co. uk/Jack-Wolfskin-Mens-Iceland-Jacket/dp/B00MV1OOQM


Jelenlegi ára: 23 500 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 08:34 .

5 DB.ÚJ TALPBETÉT egyben,35-36-37-38-39-40-41-42-43-44-45 - Jelenlegi ára: 490 Ft

Új talpbetét csomag eladó.
5db-os csomag 35-40-es méretben,
Vagy 40-45-ös méretben.
Az ár, 5 db-ra vonatkozik.
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 19:05 .

Aszalt szilva - Jelenlegi ára: 1 Ft


Aszalt szilva
Az aukció tárgya: 10g aszalt szilva, ami 1 forintos licitról indul!
Természetesen lehetséges nagyobb mennyiséget is vásárolni fix áron!
Szállítási feltételek:
Foxpost csomagautomatába, utánvéttel: 799 ft
Foxpost házhozszállítás, utánvéttel: 1199 ft
 
15. 000 ft feletti vásárlásnál a szállítás ingyenes!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-30 22:25 .

Gurulós kis laptop / xbox állvány - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Kis helyigényű konzol asztalka. Laptophoz is kiváló, alul elfér egy nyomtató. Színe fenyő, anyaga bútorlap.
Szép állapotú.
Gurulós, 1 polccal.  
Csak személyes átvétel Pomázon.  
Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 11:56 .

MarCátó - Tésztakészítő - Legjobb Áron!!! - Jelenlegi ára: 3 200 Ft


HA A FOTÓK INFORMÁCIÓI NEM ELEGEK ÖN SZÁMÁRA, NYUGODTAN KÉRDEZZEN, MINTHOGY UTÓLAG CSALÓDÁS ÉRJE.
VÁSÁRLÁS UTÁN A KAPCSOLAT TARTÁST E-MAILBEN KÉREM, MERT AZ VITÁS ESETEKBEN ELLENŐRIZHETŐ.
TEKINTSE Meg Többi TERMÉKEMET IS!
A SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL OLCSÓN MEGOLDHATÓ AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN.
GONDOS CSOMAGOLÁS UTÁN A SZÁLLÍTÁS A SZÁLLÍTÓ, POSTA VAGY
FUTÁRSZOLGÁLAT FELELŐSSÉGE. Személyes átvétel Szegeden lehetséges!


Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2018-10-14 20:48 .

3M Peltor KID gyermek hallásvédő 7 éves korig - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Eladó egy 3M Peltor PELTOR Fejpántos gyermek hallásvédő, zajcsillapító fülvédő, neon-rózsaszín.
• Hallásvédő gyermekek számára 7 éves korig
• Normák: EN 352-1
• SNR érték: 27 dB
• Szín: Neon-zöld
• Súly: 180 g
A Peltor KID hallásvédők csillapítják a nagy zajszintet anélkül, hogy a viselőjüket elhatárolnák a környezetüktől. Kényelmes viselet és széles, habanyaggal töltött tömítőgyűrűk gondoskodnak a kíméletes felhelyezésről. Súlya csak 140 g. CE tanusítvánnyal. Gyermekek számára 7 éves korig.
Egyszer sem volt használva.


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 15:33 .

Kihúzható Bluetooth Selfie Bot KSIX 45 mAh 5 V Fekete MOST 6821 HELYETT 4768 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 4 768 Ft

EAN:
8427542059662
Gyártó:
KSIX
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Kihúzható Bluetooth Selfie Bot KSIX 45 mAh 5 V Fekete-et verhetetlen áron. Kb. önálló működési idő készenlét üzemmódban: 100 h +Anyag: AcélKb. töltési idő: 1 hBluetooth 4. 0Kompatibilis: Android +3. 0 / IOS +4. 0

Jelenlegi ára: 4 768 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

SENNHEISER PX 200 - II HANGRŐSZABÁLYZÁSSAL - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

SENNHEISER PX 200 - II HANGRŐSZABÁLYZÁSSAL
A zárt, fülre-fekvő PX 200-II fejhallgató használatával maximálisan élvezheti a zenét. Zárt kialakítása hatékonyan csökkenti a háttérzajt, lehetővé téve, hogy teljesen átadhassa magát a részletekben gazdag hangzásnak és fenomenális basszusnak. A PX 200-II könnyedén összehajtható és készen arra, hogy bárhová elkísérje.
 Tulajdonságok:
- hangnyomás: 115 dB
- átviteli tartomány: 10 Hz - 21. 000 Hz
- névleges impedancia: 32 Ohm
- csatlakozók: 3, 5 mm
- tömeg: 60 g
Az aukció a képen látható termékre vonatkozik.
Számlával, garanciával. (Részletek a "Szállítási és garanciális feltételek"- ben. )
Az aukció tartalma a képen látható termék az ott látható tartozékokkal.
Minden korrekt ajánlatot meghallgatok, több termék vásárlása esetén garantáltan kedvezményt is tudok adni.

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 10:25 .

Lulu dog kutyaruha akció - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Csodás kutyaruha, made in USA. Fehér-barna-rózssín párducmintás. Hossza: 30 cm-a hátán, +kapucni: 16 cm, hasnál: 21 cm, elől az ujjacska: 10 cm. Csinos kis darab,  9699 Ft helyett 7900 ft.

Jelenlegi ára: 7 900 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 17:57 .

Gyönyörű lézervágott Disney hercegnő fali dísz kép gyerekszobába a képek szerint 31,5 cm - Jelenlegi ára: 950 Ft

Üdvözlöm !
Az aukció tárgyát egy, a képeken látható, aukciós tétel képezi !
Egyéb tudnivalók :  - 
 A képeken látható állapotban, és mennyiségben... KÉREM HA VALAMI NEM VILÁGOS KÉRDEZZEN MIELŐTT MEGVÁSÁROLJA A TERMÉKET !!!
A TERMÉKET MÁS OLDALON IS HIRDETEM, ÍGY ANNAK MEGLÉTÉRŐL KÉREM ÉRDEKLŐDJÖN, MIELŐTT MEGVÁSÁROLNÁ AZT !!!
Az általam eladásra kínált termékek használtak, egyedi darabok, így azok pótlására, cseréjére, nincs lehetőségem !
Számos termék a kínálatomban TÖRÉKENY ! Ezeknél a tételeknél a postai csomag(futár) az alap, és Szíveskedjen megfontolni a törékenységi felár megnyugtató lehetőségét!
Ugyanis, a nem így feladott/vevő kérése esetén/ termékek épségéért NEM vállalok felelősséget, sem anyagi, sem erkölcsi értelemben, így ezen ódiumok a vevőt terhelik teljes egészében !
Kérem a Vásárlásánál legyen megfontolt, mivel az áru visszavásárlása NEM ÁLL A MÓDOMBAN .
Kérem a terméket, csak az esetben Vásárolja meg, ha a vételárat 8 napon belül rendezni tudja !!
Ez idő alatt, kérem vegye fel velem a kapcsolatot !
Ha ez NEM történik meg, a terméket újraindítom az aukción, és NEGATÍV értékeléssel zárom a tranzakciót !!
Szíves Megértésüket a fenti ügyekben TISZTELETTEL MEGKÖSZÖNÖM !!
Személyes átvétel lehetséges, előre megbeszélt időben, és helyen, (házhoz nem szállítok !!! ).
Több termék megvásárlása esetén TERMÉSZETESEN EGYBE CSOMAGOLOK !
HETENTE EGYSZER POSTÁZOK, - általában SZERDÁN -, a többi napon nincs rá lehetőségem !
Igy CSAK, a hetente keddig megérkező kifizetett terméket postázom !
Postázás a Magyar Posta mindenkori aktuális díjszabásának megfelelően, illetve a termék adatlapján feltüntetett módon, előreutalás után.
POSTÁZÁS MPL futárral !
A POSTÁZÁS VALÓS DÍJÁT A VÁSÁRLÁS UTÁN A KAPCSOLATFELVÉTEL UTÁN TUDJUK MEGBESZÉLNI, ILLETVE PONTOSÍTANI !!  
Az apróbb, könnyebb tárgyakat, termékeket TERMÉSZETESEN ajánlott levélként is küldöm !!!
Postai PIROS csekkes utalást NEM fogadok el !
Utánvéttel NEM postázok !!!
KÜLFÖLDRE SEM POSTÁZOK !
CSERE, köszönöm NEM ÉRDEKEL !!!!!
Licitet NEM törlök !!!

Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 16:42 .

Aranyos Busz formájú tolltartó - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nyerje meg 1 ft-ért vagy fix 278 ft-os áron.
Malajziából érkezik 20-38 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 995 ft.
20*6*6 cm
Válasszon színt!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-30 00:21 .

Opel Tigra A 1994-2000 - vákuumérzékelő 1.2,1.3,1.4,1.6,1.8,2.3,3.2,3.0td - Jelenlegi ára: 3 873 Ft

vákuumérzékelő 1. 2, 1. 3, 1. 4, 1. 6, 1. 8, 2. 3, 3. 2, 3. 0td (12569240)
12569240
16137039
90518493
azonosítószám tartomány:
Kadett E - 16sv
(E) 0A027025-
Omega A - 18sv
(C) L1019855-
---
 Opel 
 Opel Tigra 1994. 09. 01-2000. 08. 31 (OPETig) 
Használt - bontott cikk!

Jelenlegi ára: 3 873 Ft
Az aukció vége: 2018-10-19 20:57 .

Spirál, műanyag, 8 mm, 21-40 lap, VICTORIA, fekete, (100 db) - Jelenlegi ára: 950 Ft

 21 gyűrűs műanyag spirálok
spirálhossz: 30 cm
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: ILKVS8FK


Jelenlegi ára: 950 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0L078 Fodor József : "Tanya" - Jelenlegi ára: 125 000 Ft

Olaj farost festmény, eredeti keretében, üveglap mögött.
Jelezve balra lent:
FODOR
A kép hátoldalán a művész saját kezű felirata:
FODOR JÓZSEF TANYA (OLAJ 32 X 75 cm)
Hátoldalán Képcsarnok Vállalt címkéje.
Azonnal falra akasztható, ajándékozható állapotban van.
Szélesség: 87. 5 cmMagasság: 4 cmSúly: 3. 3 kgA kép mérete keret nélkül: 32 x 75 cm
Fodor József
grafikus, festő
Születési hely:  Hódmezővásárhely
Születési dátum:  1935
Honlap:  
Kiállítások az adatbázisban:
Mesterei:  Füstös Zoltán, Vinkler László, Major Jenő, Kopasz Márta.
1954? 1958: Szegedi Tanárképző Főiskola, mesterei: Füstös Zoltán, Vinkler László, Major Jenő, Kopasz Márta. 1965-tól a Mártélyi Képzőművészeti Szabadiskola alapító tagja és egyik vezetője; 1970-től a vásárhelyi kollektív műterem vezetője. 1976? 2006: a mártélyi művésztelepek vezetője; a MAOE választmányi tagja. Hódmezővásárhelyt él. Etikai-művészeti alapállása az alföldi hagyománykört megújító vásárhelyi iskola programjához kötődik. Festői stílusa rusztikus formálású, rajzos modorból alakult át egy oldottabb, dinamikusabb karakterű foltfestés irányába, melyben a szín- és a formaritmus játssza a főszerepet. Újabb, a 80-as-90-es évek fordulóján festett kompozíciói művészetének erőteljes intellektualizálódását mutatják: szülővárosa szellemi nagyságait idéző portrésorozata az értéketikai gondolkodás minőséget teremtő ereje mellett tesz hitet, Tisza-parti tájképlátomásai pedig a természet szellemi aspektusait nyomozzák.
 
Díjak/ösztöndíjak
1971 ?  Alföldi Tárlat nívódíja, Békéscsaba
1974 ?  Vásárhelyi Őszi Tárlat nívódíja
1976 ?  Hatvani Tájképbiennálé bronzdiplomája
1981 ?  az Alföldi Tárlat nívódíja, Békéscsaba
1984 ?  a XXXI. Vásárhelyi Őszi Tárlat Tornyai-plakettje
1989 ?  a Csongrád megyei Tanács alkotói díja
1994 ?  Vásárhelyi Őszi Tárlat nívódíja
1997 ?  a Vásárhelyi Őszi Tárlat munkajutalma
2002 ?  A Magyar Művészeti Akadémia elismerő oklevele
2003 ?  50. Őszi Tárlat, Galyasi díj
2003 ?  Pro Urbe díj, Hódmezővásárhely
2004 ?  Mártély díszpolgára
2005 ?  Hódmezővásárhely díszpolgára.
Forrás: Artportal. hu
Termékeim között több Fodor József festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( alföldi táj ló lovas parasztház tanyaudvar istálló paraszt ház tanya udvar népi életkép szántás szántó néprajzi témájú kép tanyabelső tanya belső )

Jelenlegi ára: 125 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-03 05:58 .

2018. szeptember 28., péntek

Régi matchbox Police Patrol =A9= - Jelenlegi ára: 690 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ...

Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 09:31 .

Valueline diszkógömb 30cm, /BXL-MRBALL30/ - Jelenlegi ára: 6 790 Ft

Termék leírás
Szerelje fel a diszkógömböt a mennyezetre, és máris kezdődhet a házi diszkó. Az apró, üvegből készült tükrökből álló gömbbel tökéletes diszkóhatás érhető el.  
A tökéletes diszkó hatás elérése érdekében kombinálja a diszkógömböt a Valueline VLMOTOR01, VLPinspot01 és VLMOTOR01 termékekkel.
Jellemzők
• Valódi üvegtükrök a varázslatos diszkó hatás elérésére
• A tökéletes élmény érdekében kombinálja a pontfény lámpával és a motorral
• Kiválóan kombinálható a Valueline pontfény lámpával (VLPINSPOT01) és a diszkógömb motorral (VLMOTOR01)

Jelenlegi ára: 6 790 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 00:27 .

Unisex napszemüveg Ray-Ban RB3025 W3275 (55 mm) MOST 100453 HELYETT 53599 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 53 599 Ft

EAN:
0805289005568
Gyártó:
Ray-Ban
Ha szereted a legújabb divattermékeket és kiegészítőket viselni, és a kiegészítők fontos részét képezik az összhatásnak, ne maradj le a Unisex napszemüveg Ray-Ban RB3025 W3275 (55 mm) termékről! Büszkélkedj a legjobb napszemüveg márkákkal. Nem: UnisexKristály: 55 mm100% -os védelem az UV (UV400) napsugarak ellenA márka doboza tartozék"

Jelenlegi ára: 53 599 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

1DB Új LED szalag egyetlen színes fényerő szabályozó DC 12-24V * 1 - Jelenlegi ára: 657 Ft

ed A dimmer olyan vezérlő, amely végtelenül beállíthatja a fényerőt, vezérlési módja pedig a forgatógombos vezérlés, a megfelelő megvilágítási fényt a tényleges szükségletnek megfelelően állíthatja be. Tökéletes eszközök a legtöbb világítási célra.
A fényerő végtelenül vezérlési módja a forgatógombos vezérlés, a megfelelő megvilágítási fényt a tényleges szükségletnek megfelelően állíthatja be. Tökéletes eszközök a legtöbb világítási célra.
A fényerő fokozatosan, vezérlési módja pedig a forgatógombos vezérlés , a fényt a megfelelő megvilágítási fényességhez igazíthatja a tényleges szükségletnek megfelelően. Tökéletes eszközök a legtöbb világítási célra.
Jellemzők: Új és kiváló minőségű.
0 ~ 100% -os fényerő állítható. > Könnyen telepíthető és egyszerűen használható.
Állítsa be a lámpát puha és stabil, ne villog.
PWM digitális fényerő, elkerülje az áramlási áramot, védje a LED-es lámpáit.
Főleg egy színes LED-es lámpák és LED-es lámpák.
Const és a feszültség és a konstans áramkimenet, erősítőkkel csatlakoztatható a terhelés meghosszabbításához.
Van egy fehér gomb, csak csavarja be a LED-ek fényerejének beállításához.
Feszültség: DC 12-24V. br /> Kimenő áram: 3A.
Teljesítmény: 12V 36W / 24V 72W.
Kimenet: 1 csatorna.
Statikus energiafogyasztás: & lt; 0. 5w.
Működési hőmérséklet: -20 ~ 60C.
Méret: 6, 5 cm x 3, 3 cm x 3, 5 cm - 2, 56 hüvelyk x 1, 29 hüvelyk x 1, 38 hüvelyk.
Csomag tartalma: 1 x LED Dimmer
NEM Kiskereskedelem Doboz. Biztonságosan csomagolva buborékos táskában.
P018606
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
Köszöntjük oldalunkon!
Az adásvétel megkönnyítése érdekében, kérjük olvassa el vásárlási feltételeinket, melyeket rendelésével automatikusan elfogad.
Kedvezmény: Amennyiben termékeink közül minimum 50 db-ot vásárol, kedvezményt biztosítunk. Kérjük igényelje a kedvezményt ügyfélszolgálatunktól.
US hálózati csatlakozós termékeink esetén, külön rendelhető a termékeink között található US-EU átalakító adapter.
Fontos! Ha a leírásban NEM szerepel, hogy "We dont offer color/pattern/size choice" (szín/minta/méret nem választható), akkor rendeléskor kérjük mindenképp írja bele a megjegyzés rovatba a kiválasztott színt/mintát/méretet, ellenkező esetben kollégáink véletlenszerűen postázzák. Ez esetben utólagos reklamációt nem fogadunk el.
Ahol a "We dont offer color/pattern/size choice" kijelentés szerepel, sajnos nincs lehetőség szín/minta/méret kiválasztására. Ilyenkor kollégáink véletlenszerűen küldik a termékeket.
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben, mert így visszakövethetőek a beszélgetések.
Hibás termék: visszautaljuk a vételárat vagy újrapostázzuk a terméket megállapodástól függően, miután visszapostázta a megadott címre.
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk, vagy a terméket újraküldjük ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérjük jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára!
Garancia: 3 hónap! Amennyiben valóban hibás a termék, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük vagy visszavásároljuk a terméket megegyezéstől függően.
Számlázás: Az elektronikus számlát (pdf. formátumú) Angliában regisztrált cégünk állítja ki, az ÁFA nem kimutatható, az utalás magyar céges számlánkra történik.
A szállítási idő: az összeg átutalása után 9-12 munkanap, de a postától függően előfordulhat a 25-35 munkanap is! A posta szállítási idejéért cégünk nem tud felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérjük ne vásároljanak akkor, ha nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!
strong>Postázás: Termékeinket külföldről postázzuk.
Nagy raktárkészletünk miatt előfordulhat, hogy egy-két termék átmenetileg vagy véglegesen elfogy raktárunkból, erről mindenképp időben értesítjük és megfelelő megoldást kínálunk.
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el (bankszámláról bankszámlára), Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál a rendelésszámot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését. Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
Fizetés/szállítás:
-2000Ft felett (postaköltséggel együtt) CSAK es KIZÁRÓLAG ajánlottan postázzuk a terméket az alábbiak szerint:
-Ajánlott posta esetén az első termékre a posta 890Ft , minden további 250 Ft/db.
- Sima Levélként 2000Ft alatt: az első termékre a posta 250Ft, minden további termék posta díja 250Ft/db.
Átvétel: azoknak a vásárlóknak akik nem veszik át a rendelt terméket a postától és visszaküldésre kerül a termék cégünkhöz, a postaköltség újbóli megfizetésével tudjuk csak újraküldeni, illetve amennyiben az összeget kéri vissza, a termékek árát tudjuk csak visszautalni, postaköltség nélkül. A termék átvétele az Ön felelőssége! Amennyiben a Mi hibánkból nem tudja átvenni, pl téves címzés miatt, így a postaköltség minket terhel.
Amennyiben a megrendelést követő 24 órán belül nem kap emailt tőlünk, ez azt jelenti, hogy az email cím (freemail és citromail esetén főleg) visszadobta a küldött email-t. Ilyenkor küldjön üzenetet egy másik e-mail címről.
Kellemes Vásárlást Kívánunk!

Jelenlegi ára: 657 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 05:48 .

MSI X299 GAMING PRO CARBON AC, LGA2066, 8xDDR4, 2xM.2, 8xSATA3, 3xUSB3.1 - Jelenlegi ára: 134 336 Ft

Gyártó:
MSI
Part Number:
X299 GAMING PRO CARBON AC
Gyártó szimbólumaX299 GAMING PRO CARBON ACTerméknévMSI X299 GAMING PRO CARBON AC, LGA2066, 8xDDR4, 2xM. 2, 8xSATA3, 3xUSB3. 1GyártóMSITermékosztályAlaplapok - asztaliProcesszorProcesszor gyártójaIntelProcesszor típusCore X-SeriesProcesszor foglalat típusaLGA2066Hyper-Threading technológia támogatásIgenProcesszor foglalatok száma1ChipsetChipset gyártójaIntelChipset típusaX299Alaplap részleteiFSB frekvencia2400 MHz2133 MHzQPI/DMI busz frekvenciája8 GT/sMemóriaMemória típusaDDR4Memória típusaDIMMDDR4 slotok száma8Memória busz frekvenciája2666 MHz2400 MHz2133 MHzMaximális memória méret128 GBBeépített áramkörökIntegrált VGA rendszer az alaplaponNemProcesszorokba integrált VGA rendszerek támogatásaNemBeépített hangrendszerRealtek ALC1220LAN vezérlőIgenIntegrált hálózati adapter típusa10/100/1000 Mbit/sVezeték nélküli hálózati kártyaIgenVezeték nélküli hálózati kártya típusaIEEE 802. 11a/cBluetoothIgenKülső csatlakozókPCI-E 16x slot4PCI-E 1x slot2USB 2. 0 csatlakozók7USB 3. 1 connectors11További információ az USB 2. 0/3. 0/3. 1 portról1 x USB 3. 1 A - típusú (hátlap)1 x USB 3. 1 C- típusú (hátlap)1 x USB 3. 1 C-tipusú (belső)4 x USB 3. 1 (hátlap)4 x USB 3. 1 (belső)3 x USB 2. 0 (hátsó panel)4 x USB 2. 0 (belső)PS/2 csatlakozók1Háttértároló kezeléseRAID rendszer8xSATASerial ATA eszközök maximális száma8 dbSerial ATA merevlemez interfész sebessége600 MB/sM. 2 eszközök maximális száma2 dbTovábbi jellemzőkTovábbi jellemzőkSupports 3-Way AMD? CrossFire? TechnologySupports 3-Way NVIDIA? SLI? TechnologyFormátumATXATX tápegység csatlakozó típusa24-pin+12V elektromos csatlakozó típusaEPS12VTovábbi információkwww. msi. com [LINK]
Jelenlegi ára: 134 336 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Kinzo inverteres hegesztőkészülék - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

A készülék hibátlanul működik, csak feleslegessé vált.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-05 21:06 .

SAMSONITE Trekking fotós táska 30x18x14 AKCIÓS - Jelenlegi ára: 6 300 Ft

Az t? pô záras ráhajtó alatt teljes sz? less? gben cipzáros zseb, ezen belül 5 befüzô tasak. Hátsó fel? n teljes sz? less? gben cipzáros zseb. Köz? pen a nagy t? glalap v? dett párn? zott falakkal ? s választóval, a ráhajtható tetô szint? n párnázott, rajta teljes sz? less? gben háló cipzárral. Egy k? zifogantyuval ? s egy karabineres vállpánttal.

Jelenlegi ára: 6 300 Ft
Az aukció vége: 2018-10-19 20:18 .

0E697 Fodor József : Tél a tanyán - Jelenlegi ára: 115 000 Ft

Olaj farost festmény, jelezve balra lent FODOR .
A kép hátoldalán saját kezű felirat
FODOR JÓZSEF
TÉL A TANYÁN II.
alatta
(OLAJ F. 30 X 40)
Hibátlan állapotú kép, üveg mögött, a képpel egykorú művész keretben. Szélesség: 50 cmMagasság: 40 cmSúly: 2. 8 kgA kép mérete 30 x 40 cm.
Fodor József
grafikus, festő
Születési hely:  Hódmezővásárhely
Születési dátum:  1935
Honlap:
Kiállítások az adatbázisban:
Mesterei:  Füstös Zoltán, Vinkler László, Major Jenő, Kopasz Márta.
1954? 1958: Szegedi Tanárképző Főiskola, mesterei: Füstös Zoltán, Vinkler László, Major Jenő, Kopasz Márta. 1965-tól a Mártélyi Képzőművészeti Szabadiskola alapító tagja és egyik vezetője; 1970-től a vásárhelyi kollektív műterem vezetője. 1976? 2006: a mártélyi művésztelepek vezetője; a MAOE választmányi tagja. Hódmezővásárhelyt él. Etikai-művészeti alapállása az alföldi hagyománykört megújító vásárhelyi iskola programjához kötődik. Festői stílusa rusztikus formálású, rajzos modorból alakult át egy oldottabb, dinamikusabb karakterű foltfestés irányába, melyben a szín- és a formaritmus játssza a főszerepet. Újabb, a 80-as-90-es évek fordulóján festett kompozíciói művészetének erőteljes intellektualizálódását mutatják: szülővárosa szellemi nagyságait idéző portrésorozata az értéketikai gondolkodás minőséget teremtő ereje mellett tesz hitet, Tisza-parti tájképlátomásai pedig a természet szellemi aspektusait nyomozzák.
 
Díjak/ösztöndíjak
1971 ?  Alföldi Tárlat nívódíja, Békéscsaba
1974 ?  Vásárhelyi Őszi Tárlat nívódíja
1976 ?  Hatvani Tájképbiennálé bronzdiplomája
1981 ?  az Alföldi Tárlat nívódíja, Békéscsaba
1984 ?  a XXXI. Vásárhelyi Őszi Tárlat Tornyai-plakettje
1989 ?  a Csongrád megyei Tanács alkotói díja
1994 ?  Vásárhelyi Őszi Tárlat nívódíja
1997 ?  a Vásárhelyi Őszi Tárlat munkajutalma
2002 ?  A Magyar Művészeti Akadémia elismerő oklevele
2003 ?  50. Őszi Tárlat, Galyasi díj
2003 ?  Pro Urbe díj, Hódmezővásárhely
2004 ?  Mártély díszpolgára
2005 ?  Hódmezővásárhely díszpolgára.
Forrás: Artportal. hu
Termékeim között több Fodor József festmény található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( alföldi táj téli táj hó tél havas táj havas tájkép istálló baromfi népi életkép pulyka tél a tanyán alföldi tél tél alföldön havas udvar pulykakakas pulykák baromfik szérű néprazi témájú kép )

Jelenlegi ára: 115 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-02 06:43 .

Pókerarcok - DVD (Rounders, 1998) - Jelenlegi ára: 390 Ft

Pókerarcok - DVD
(Rounders, 1998)
Tartalom: A világ megszűnik létezni sokak számára, akik leülnek pókerezni... Mike is így van vele, ráadásul még a jövőjét is elveszti egy kemény játszmában. Jogi tanulmányaira szánt pénze és minden megtakarítása úszik el Teddy KGB, egy orosz maffiózó zöld asztalánál. Megértette a leckét - legalábbis elhiteti magával és barátnőjével is. Fogadalma nem sokáig tart. Legjobb barátja a hamiskártyások királya, éppen börtönből szabadult. Újra belerángatja Mike-ot a füstös szobák világába, hogy visszanyerje adósságait. Kiderül, ugyanannak az embernek tartoznak mindketten. Mike nem hagyja ki az esélyt, nincs mit veszítenie... Az izgalmasan fényképezett film végére némi jártasságot szerezhetünk a beavatott pókerjátékosok titkos szótárában.
Rendezte: John Dahl
Szereplők: Matt Damon, Edward Norton, John Malkovich, John Turturro, Martin Landau, Gretchen Mol...
Stílus: krimi, dráma
Extrák:
szinkron: igen felirat: igen Játékidő 116 perc Megjelenés dátuma 2008. március 4. Hangsávok magyar angol

Jelenlegi ára: 390 Ft
Az aukció vége: 2018-10-19 23:26 .

Apacer DDR4 8GB 2400MHz CL17 SODIMM 1.2V - Jelenlegi ára: 26 427 Ft

Gyártó:
APACER
Part Number:
Gyártó szimbólumaES. 08G2T. GFHTerméknévApacer DDR4 8GB 2400MHz CL17 SODIMM 1. 2VGyártóApacerTermékosztálySDR/DDR/DDR2/DDR3/DDR4 memóriákMemória típusaSODIMM DDR4Memória kapacitás8192 MBMemória busz frekvenciája2400 MHzMemória típusaNon-ECCUnbufferedMemóriák száma a készletben1CAS Latency (CL) késleltetésCL17HűtőbordaNemTovábbi információkFeszültség: 1. 2VTovábbi információkwww. apacer. com [LINK]

Jelenlegi ára: 26 427 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

FIT KIDS SÜSÜ KEDVENCE NARANCSOS MÜZLISZELET KAKAÓS BEVONÓS 30g - Jelenlegi ára: 93 Ft

Kedves Vásárlónk!
Szállítási díjaink súly alapúak, így a megvásárolt áru szállítási költsége a következőképp alakul:
- 0 - 2 kg-ig 742 Ft + Áfa - 942 Ft
- 2, 1 - 5 kg-ig 918 Ft + Áfa - 1. 165 Ft
- 5, 1 - 20 kg-ig 1183 Ft + Áfa - 1. 502 Ft
- 20, 1 - 30 kg-ig 1378 Ft + Áfa - 1. 750 Ft
- 30, 1 - 60 kg-ig 2756 Ft + Áfa - 3. 500 Ft
- Utánvét - 197 Ft + Áfa - 250 Ft
- 30 000 Ft felett ingyenes!!! (maximum 30kg-ig! )
 
A magas rosttartalom és az optimális érett gyümölcs/gabona arány az, ami miatt minden FIT szelet egy modern, mindig kéznél lévő tízórai, uzsonna.
A FIT KIDS SÜSÜ KEDVENCE MÜZLISZELET NARANCSOS-KAKAÓS BEVONATBAN szelet 35% gyümölcskészítménnyel készül, élelmi rostban gazdag és hozzáadott színezéket nem tartalmaz.
A magas rosttartalom és az optimális érett gyümölcs/gabona arány az, ami miatt minden FIT szelet egy modern, mindig kéznél lévő tízórai, uzsonna.
A FIT KIDS SÜSÜ KEDVENCE MÜZLISZELET NARANCSOS-KAKAÓS BEVONATBAN szelet 35% gyümölcskészítménnyel készül, élelmi rostban gazdag és hozzáadott színezéket nem tartalmaz.


Jelenlegi ára: 93 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Közel a kés - Galgóczi Erzsébet - Jelenlegi ára: 490 Ft

Közel a kés - Galgóczi Erzsébet
Borító tervezők: Huszárik Zoltán
Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás éve: 1978
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Dabasi Nyomda
ISBN: 9631512363
Kötés típusa:: egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem: 261
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**32657431**)]

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-19 18:56 .

1 pár Orthoped talpbetét szilikon - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 675 FT! SZÁLLÍTÁSI IDŐ 2-4 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE NEM VONHATÓ! Ha 1 ft-ért nyeri, csak postát fizet.
fin/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-29 09:39 .

Jonah Hex Blu-ray (DC Comics) (új, fóliás) (Csak postai szállítás!!!) - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Minden terméket kizárólag postai úton, banki előre utalás ellenében áll módomban eljuttatni a vásárlóhoz! Kérem, hogy leütés előtt erre szíveskedjen figyelni!
Eredeti, nem másolt Blu-ray!
Jonax Hex Blu-ray új, fóliás állapotban!
2010, Pro Video, hazai kiadás!


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-19 16:35 .

5 db- os ruhacsomag farmerrel, trikóval 2 éves kisfiúnak, 92 - Jelenlegi ára: 490 Ft

Üdvözöllek aukciómon!
Eladóvá vált ez az 5 db-os ruhacsomag farmernadrággal, 2 pulóverrel, trikóval 2 éves kisfiúnak, 92-es. Használt, de jó állapotú csomag. Lásd a képeken! A mért adatokat figyeld, kérlek!  
Szép állapotú ruhákat kínálok eladásra, hordhatatlan nincs közöttük, bár van, amit többször használtunk. Némelyik ruhában benne van a gyermekeim neve, ezt vedd figyelembe! Kisebb folt, szálhúzódás, lyuk előfordulhat, mivel használt ruhákról van szó, de amit észreveszek, beleírom az aukcióba.
Személyes átvételt nem tudok biztosítani, postázás  a mindenkori postai díjszabás szerint. Kérdezz, ha valami érdekel, igyekszem rövid időn belül válaszolni.
Kérésre lezárom hamarabb az aukciókat.

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-19 11:12 .

ÁKOS VELETEK VAGYUNK DUPLA ARÉNA 2015 2dvd DVD ÚJ - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

2017. JANUÁR 1. -TŐL, A POSTA LEVÉL / AJÁNLOTT LEVÉL SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINEK SAJNÁLATOS MÓDOSÍTÁSAI MIATT, 1 BORÍTÉKBAN MAXIMUM CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ CD-T, VAGY CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ DVD-T TUDOK KÜLDENI AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT, EZEKET IS CSAK EGYMÁS MELLÉ FEKTETVE, ÉS NEM EGYMÁSRA HELYEZVE, MINT EDDIG, EZÉRT NAGYOBB MÉRETŰ, DRÁGÁBB BORÍTÉKBA KELL TENNEM ŐKET, ÍGY AMI ETTŐL TÖBB, VAGY NAGYOBB MÉRETŰ, MÁR CSAK CSOMAGKÉNT POSTÁZHATÓ, AMINEK SAJNOS AZ EDDIG IS MAGASABB DÍJÁT MÉG MEGEMELTÉK, AZ OLCSÓBB KATEGÓRIÁT MEGSZÜNTETTÉK, EZÉRT KÉREM LEÜTÉS ELŐTT EGYEZTESSÜNK 3-4 DB. -OS VÁSÁRLÁS ESETÉN, ETTŐL TÖBB LEÜTÉSE ESETÉN NEM SZÜKSÉGES, AZOK EDDIG IS CSOMAGKÉNT MENTEK, MERT ÍGY GAZDASÁGOSABB!! ÚJ, GYÁRILAG CSOMAGOLT, BONTATLAN, DUPLA!
VANNAK MÉG ÁKOS DVD-IM, CD-IM. ÉRDEKLŐDÉS, MEGEGYEZÉS ESETÉN, SORONKÍVÜL FELTÖLTÖM BÁRMELYIKET.
A termék garantáltan eredeti! További információk, a hátoldalról készült fotón láthatók. Bármilyen egyéb kérdésre készséggel válaszolok.
Szállítási, garanciális feltételekről adott menüpontban olvashatsz, és kérlek OLVASD IS EL!
Minden termékemet boltban is árulom, ezért a meglétükre is érdemes rákérdezni vásárlás előtt.
Nem mindegyik celofános, egyrészt a kiadók sem celofánoznak mindent, másrészt a boltban, a lopások megelőzése érdekében, a tokok, és a lemezek külön vannak kezelve. A csomagolatlan tokokon előfordulhatnak hajszálkarcolások -NEM REPEDÉSEK-, és kevés ujjlenyomat, de csakis esztétikailag is elfogadható állapotú terméket árulok. A lemezekre ezek az állítások természetesen nem vonatkoznak! A celofános gyári csomagolást minden esetben jelzem. Kérem ezt is figyelembe venni vásárlás előtt! Itt jegyzem meg, ha a vásárló hozzájárul, szeretnék minden csomagolt terméket is kibontani, és ellenőrizni postázás előtt, mert sajnos értek már kellemetlen meglepetések, az elmúlt évek során.
Folyamatosan töltök fel termékeket, érdemes körülnézni, oszlik a szállítási költség/db. Érdemes rákérdezni olyan termékekre is -ha érdekel-, amit nem hirdetek. -szerintem sosem érek a végére /sok ezer db. /-, de ha van, természetesen soron kívül feltöltöm!
Köszönöm az érdeklődést, a lehetséges vásárlást!

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2018-10-19 11:02 .

Apple iPhone 6s 16 Gb Asztroszürke - Jelenlegi ára: 84 990 Ft

Apple iPhone 6s Asztroszürke 16 Gb, gyári független.
Nagyon szép állapotban lévő készülék. Az alján van egy pici karc amit a képeken is lehet látni.

Jelenlegi ára: 84 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 16:26 .

Nexen 175/65 R14 82T 4 évszakos gumi - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Az előitélek miatt.
http: //olajszag. blog. hu/2017/04/19/_s_gyoz_a_negyevszakos_gumi
Eladó a képeken látható 4db-os NEXEN négyévszakos gumi szett, ajándék dísztárcsával.
Kb 4 hónapot futott 4-5000 km van benne. Nekem Peugeot 206-os on volt, sajnos a vevő nem kérte.
A mind a négy felni kicentirozva(súlyozva), javítva nem volt
Tavaly Decemberben vásároltam, megvan róla a számla is. A mostani új ára 12000Ft/db.
átvétel Kecskemét-Budapest-Győr viszonylatban megoldható.


Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-19 06:45 .

2db. (óra)-szíj, óraszíj, a többi ajándék 1ft-ról! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Tokozása:
Pattintós  hátlappal.
Mérete:
Számlapja:   nagyon szép,  
Szerkezete: van ami működik és van ami  nem működik. (Lásd fotókon! )
Pontosság :
Plexi :
Szíja :
Alkatrésznek is  érdemes megvenni!
1 forintról indított aukció!!! Garancia nélkül !!!
                                                       
                                     Alkatrésznek, felújításra vagy pjojektnek  ajánlom!!!
                                                     A képeken látható állapotban.                                                      
Ha a termékkel kapcsolatos kérdése van,  licitálás előtt tegye fel!
Megkérem hogy csak megfontolt vásárlási szándék esetén licitáljon!
Amennyiben Ön az aukció nyertese, megkérem hogy 3 napon belül
email-ben vegye fel velem a kapcsolatot
és 8 napon belül rendezzük az adásvételt.
Ha az eddig leírtakban valami nem egyértelmű vagy nem elfogadható az Ön számára, megkérem
NE licitáljon!!!
Fentiek figyelmen kívül hagyását negatívval „ jutalmazom”,
és nem fogadom el a (bosszú)negatív visszajelzést!
Mindemellet törekszem a 100%-os visszajelzésre és a  vevő elégedettségére.
Ha igyekezetem ellenére valami problémája van vagy nem tetszik a termék,
még a visszajelzés megírása előtt jelezze és ha tudom, korrigálom.
(Ha szükséges, a terméket vissza is vásárolom, ennek feltétele hogy a vevő
fizeti a postaköltséget és a termék árát csak megérkezte után utalom!!! )
Köszönöm figyelmét és ha ideje engedi nézzen szét egyéb, akár
1 forintról indított aukcióim között is!
                         Postázási költség általánosan 600-800 ft, de vevő kérésére és igényére változhat!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 19:54 .

2018. szeptember 27., csütörtök

"T" kulcs készlet - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Eladó a képen látható új, "T" kulcs készlet, bontatlan csomagolásban.  
A termék csomagolása esetenként koszos, sérült lehet, de ez a termék állapotát nem befolyásolja.
Nézd meg a többi termékemet, így spórolhatsz a postaköltségen is.

Jelenlegi ára: 1 200 Ft
Az aukció vége: 2018-10-19 09:38 .

Kék folyékony mosódió levendula olajjal 1500ml - Jelenlegi ára: 2 092 Ft

Kék folyékony mosódió levendula olajjal 1500ml
 
Mosódió-kivonatot tartalmazó, gyengéd, mégis hatékony gél.
Kiváló színes és kényes textíliák mosásához.
 
Kék folyékony mosódió levendula olajjal 1500ml
 
Mosódió-kivonatot tartalmazó, gyengéd, mégis hatékony gél.
Kiváló színes és kényes textíliák mosásához.
Makacs szennyeződések esetén is alkalmazható.
Bármely hőmérsékleten történő mosáshoz használható.  
Megóvja a színeket a kifakulástól.
A termék a Sapindus Mukorossi fa terméséből kivont hatóanyagot tartalmazza.
A szaponin, melyet forralással vonnak ki a mosódió héjából, egy természetes tenzid, mely jelentős mosóhatással rendelkezik.
A szaponin a környezetbe kerülve teljesen lebomlik, mivel természetes eredetű.
A környezet és élővizeink terhelése csökkenthető a folyékony mosódió alkalmazásával.
Adagolás: egy kupak (kb. 30 ml) mosásonként.
Erősen szennyezett ruhanemű vagy kemény víz esetén használja az ajánlott mennyiség kétszeresét.
Másfél liter gél ca. 50 mosásra elegendő.
A termék nem tartalmaz klórt, foszfátot, szintetikus illatanyagot, színezéket és habzásgátlót.
Használat előtt felrázandó.
Összetevők:
5-15% anionos felületaktív anyagok, < 5% nem ionos felületaktív anyagok
További összetevők:
enzimek, mosódió-kivonat, tartósítószer (benzishotiazoli none, methylisothiazolinone ) illatszerek.

Jelenlegi ára: 2 092 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

The North Face póló L méretű - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

The North Face póló L méretű mell: 50 cm, hossz: 67 cm, váll: 43 cm, a méretek alaphelyzetben vannak mérve!

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 13:28 .

Fifa 13 - Ps3 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


Tekintse meg további termékeimet is.
***************************************************************************************

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 13:41 .

OPEL ASTRA G Üzemanyag Tank 6417/147 - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

OPEL ASTRA G 0000 (1997-2003) 1600 cm3 Benzin 5 ajtós
Üzemanyag Tank eladó!
Állapot: Normál
Alvázszám:
Motorszám: X16SZR
Kivitel: kombi
Szín: fekete
Klíma: Manuális
Váltó: Kézi 5 fokozat
Ajtók száma: 5
Megjegyzés:
Klíma: Manuális, ABS nincs
Szállítási és fizetési feltételeink: SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: ingyenes, munkanapokon 8: 00 - 16: 30, illetve szombaton 8: 00 - 11: 30 óráig, ettől eltérő időpontban nem lehetséges. Átvétel helye: NagycenkSTANDARD POSTAI CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 1500 Ft, ez esetben a csomag épségéért felelősséget vállalni nem tudunk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. NEM STANDARD CSOMAGKÉNT ELŐRE UTALÁS UTÁN: 2000 Ft, ez esetben a szállítás során keletkezett károkért a felelősséget mi vállaljuk. 30 kg súlyhatárig lehetséges. A pénz számlára érkezését követő 24 órán belül postázásra kerül. UTÁNVÉTTEL POSTÁZVA: 2000 Ft standardként felelősségvállalás nélkül, 2500 Ft törékenyként felelősségvállalással. MÁS FUTÁRSZOLGÁLAT ELŐRE UTALÁSSAL VAGY UTÁNVÉTTEL: Túlméretes csomag esetén: ára szállítási cím, súly és méret függvényében, erről célszerű kollégáinkat kérdezni, nagyságrendileg 5000 Ft-tól.
Mielőtt licitálsz, kérlek olvasd el az alábbiakat!
Vásárlás után érkezik majd egy automatikus vásárlásértesítő a vaterától. Fontos, hogy ne töröld ki, mert megtalálsz benne minden információt az áru átvételével kapcsolatban. (név, cím, bankszámlaszám, stb. )
Szeretnénk kérni, hogy a vásárlás előtt mérlegeld, hogy valóban szükséged van-e a termékre, ki tudod-e fizetni 7 napon belül, s csak ezek után üsd le a terméket. Ha a leütéstől számított 7 napon belül a kapcsolatfelvétel és a fizetés nem történik meg, negatív értékelést kell adnunk.
Alkatrészeink kipróbált termékek, azokra postázástól számított 1 hét beépítési garanciát vállalunk. Amennyiben nem rendeltetésszerűen működik, a terméket cserélni tudjuk. Amennyiben az autónak nem a leütött termék a hibája, vagy autójához nem passzol, azt visszavásárolni nem áll módunkban, ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket leütöd, egyeztessél kollégáinkkal. Bármilyen kérdésre, érdeklődésre szívesen válaszolunk, elkerülendő a félreértéseket. Alkatrészeink nem felújított, hanem gyári használt termékek. A garancia minden esetben csak az alkatrész árára vonatkozik, szállítási, beszerelési és egyéb költségekre nem. Leütés előtt feltétlenül tekintse meg szállítási és fizetési feltételeinket. Minden alkatrészt megjelölünk, ha a jelölés sérül vagy az alkatrész sérül, nem áll módunkban visszavásárolni.
Hengerfejeink nem síkolt, felújított hengerfejek, nyomáspróbázva nem voltak.
Motorvezérlő elektronikára semminemű garanciát vállalni nem tudunk.
Ha egyéb más alkatrészt kíván vásárolni, azt minden aukciónk keretében a kérdések rovatban megkérdezheti és új aukció keretében megvásárolhatja. A feltett kérdésekre igyekszünk 24 órán belül válaszolni.
Kérjük, akkor vásárolj nálunk, ha a fentieket el tudod fogadni!
Köszönettel: gigabonto


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 16:14 .

Mini kamera akciókamera 1080P verhetetlen áron - Jelenlegi ára: 5 400 Ft

Örökítsd meg élményeid full HD-ben.
Kérheti sd kártyával is:
+16gb microsd 3500Ft
+32gb microsd 5500Ft
Apró méretének hála bárhova magaddal viheted.
 Ez az apró kamera mindig nálad lehet, felcsiptetheted a ruházatodra, az autód műszerfalára, a kerékpárodra, vagy akár sisakra, így mindig rögzíted a történéseket, ésezeket később másokkal is megoszthatod.
Hasznos tudnivalók: Apró méretének köszönhetően ideáli kamera lesz az extrém sportok kedvelőinek, mivel nem fog a mozgásodban akadályozni. Az 1080P felbontással a legapróbb részleteket is rögzítheted, a 6 rétegű optikával pedig mindig stabil képet kapsz majd. A beépített törlő funkció automatikusan eltávolítja a legrégebbi felvételeket, ha már nincs elég hely, így nem kell attól tartanod, hogy a helyhiány miatt mekszakad a felvétel. A kamera memóriája egészen 32GB-ig bővíthető.
Funkció:
- mini 1080P teljes HD autós DVR kamerafelvevő
- Nagyfelbontású teljes HD1080P
- Támogatás 32 GB TF kártya max. (A memóriakártya nem tartozék)
- Képarány: 4: 3
- Támogatási rendszer: Windows ME / 2000 / XP / 2003 / Vista, Mac OS, Linux
- Akkumulátor kapacitása: 200mAh
- Munkaidő: Körülbelül 100 perc 1080P 30fps sebességgel
- Töltési idő: kb. 2 - 3 óra
- Töltési feszültség: DC 5V
- Interfész típusa: Mini 8 tűs USB
- Kábelhosszúság: 80cm
- Beépített lítium akkumulátor fenntartható kamera akár 100 percig
Leírás:
Típus: Full HD Dashcam
Rendszerkövetelmények: fent említett Mac OS x 10. 3. 6, Win 7, Windows 2000 / XP / Vista
Támogatott max. Külső kártya: TF 32G (nem tartozék)
Osztálykövetési követelmények: Class 10 vagy Above
Akkumulátor típusa: Beépített
Töltési mód: USB töltés PC-n keresztül
Munkaidő: Körülbelül 100 perc 1080P 30fps sebességgel
Kamera pixel: 12MP
Decode formátum: MJPG
Videó formátum: AVI
Videó felbontás: 1080P (1920 x 1080), 720P (1280 x 720)
Videó képsebesség: 30 kép / mp
Képformátum: JPG
Képfelbontás: 12M (4032 x 3024)
Hangrendszer: Beépített mikrofon / hangszóró (AAC)
Mozgásérzékelés: Igen
USB funkció: USB-lemez
Interfész típusa: Mini USB
Éjszakai változat: Igen
Csomag súlya: 0, 105 kg
A termék mérete (L x Sz x M): 2, 30 x 2, 30 x 2, 30 cm
Ár: 6990Ft
32Gb memóriával 12000Ft+pl
További termékeinket ide kattintva érheti el!

Jelenlegi ára: 5 400 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 12:25 .

Torras Stevia hozzáadott cukormentes tejcsokoládé 100 g - Jelenlegi ára: 648 Ft

Torras Stevia tejcsokoládé hozzáadot cukor nélkül 100 g
Hozzáadott cukor nélkül, steviával édesített finom tejcsokoládé.
A meleg hőmérséklet hatására a csokoládék és a csokoládéval bevont termékek megolvadhatnak, megsérülhetnek ( törés, összenyomódás) nem tudjuk garantálni, hogy "épségben" érkeznek meg (megolvadhatnak)!
 
Torras Stevia tejcsokoládé hozzáadot cukor nélkül 100 g
Steviával édesített finom tejcsokoládé. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Összetevők:
kakaómassza,
édesítőszer (maltitol 49%),
kakaóvaj,
tejpor (16%),
emulgeálószer: szójalecitin,
aroma: vanília
100 g termék tartalmaz:
Energia
1688 kJ/410 kcal
Zsír
37 g
- amelyből telített zsírsavak
22 g
Szénhidrát
32, 5 g
- amelyből cukor
< 0, 5 g
- amelyből poliol
29, 5 g
Rost
18 g
Fehérje
6, 5 g

0, 07 g

Jelenlegi ára: 648 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Esküvő-scrapbooking 4mm-es cseh gyöngy levendula lila - Jelenlegi ára: 10 Ft

Amennyiben szeretsz kreatívkodni, most itt a lehetőség.
4mm-es gyönyörű cseh gyöngyöt ajánlok a figyelmedbe.
A gyöngyöt ragasztással, varrással is tudod rögzíteni az általad kívánt anyaghoz, amely több féle is lehet.
Akár hajtűre is felteheted vagy hajpántra.
Díszíthetsz vele menyasszonyi csokrot, vőlegényi bokrétát.
Az ár 1db-ra vonatkozik.

Jelenlegi ára: 10 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 19:30 .

12mm-es szívek gyöngyös szilikon szálon - rózsaszín - Jelenlegi ára: 200 Ft

Ez a szív és gyöngy szilikon szál nagyon mutatós és felhasználása sokoldalú. A gyöngyök és a szívek erősen vannak a szilikon szálra rögzítve. Használhatjuk menyasszonyi ruhák díszítésére, első áldozáshoz, táskákra vagy esküvői asztal díszítésére.
Ajánlom még frizurákhoz, virágcsokrokhoz is.
A gyöngyök mérete 3mm, a szívek mérete 12mm.
Az ár 1 méterre vonatkozik!
100546/5


Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 18:57 .

BABA LEPEDŐ - KÖRBEN GUMIS 120X60X20X20 CM 50 FÉLE VÁLASZTHATÓ TEXTILBŐL EGYEDI MÉRETRE RENDELÉSRE - Jelenlegi ára: 2 9

LAKÁSTEXTIL TÉMÁBAN VARRÁST VÁLLALOK A TE KÍVÁNSÁGOD SZERINT
AZ ÁLTALAM KÉSZÍTETT TERMÉKEK VARRÁSÁRA 1 ÉV GARANCIÁT VÁLLALOK
------------
100% PAMUT 
KÖRBEN GUMIS LEPEDŐ
SZABVÁNY MÉRET
120 X 60 CM KISÁGYHOZ - 120 X 60 X 10 CM MATRAC MÉRETRE
LEPEDŐ MÉRET
120 X 60 X 20 X 20 CM
20 CM = AZ EGYIK 10 CM - A MATRAC MAGASSÁGÁT, A MÁSIK A MATRAC ALÁ FORDULÓ RÉSZT JELENTI
MINTÁS VÁSZONBÓL: PÖTTYÖS, CIKK-CAKK (SHEVRON), CSÍKOS, KOCKÁS, VIRÁGOS, CSILLAGOS, GYEREK MINTÁS TEXTILEKBŐL
2. 990. -FT/DB
EGYSZÍNŰ VÁSZONBÓL - KÜLÖN AUKCIÓBAN FELTÖLTVE
FEHÉR, VAJSZÍNŰ, DRAPP, NARANCSSÁRGA, NAPSÁRGA 
2. 300. - FT/DB
ÖKO -TEX - CSODÁS DESIGN TEXTILEKBŐL - KÜLÖN AUKCIÓBAN FELTÖLTVE -
3. 590. -FT/DB
A MATRACOKRÓL KÉSZÜLT FOTÓK ILLUSZTRÁCIÓK  - A TÖBBI FOTÓN SZEREPLŐ MINTÁVAL RENDELHETŐK
UGYANEZZEL A MINTÁVAL - VAGY KOMBINÁLVA - BABA ÁGYNEMŰ, FEJVÉDŐ, ZSEBESTÁROLÓ, FÜGGÖNY, PELENKA TÁROLÓ, STB. - TELJES BABA SZOBA TEXTILEZÉS RENDELÉSRE
-------
EGYÉB GYEREK ÉS OVIS TERMÉKEK IS FELTÖLTVE
4DB-OS BÖLCSIS - OVIS SZETT
100% PAMUT DESIGN TEXTILBŐL
1 DB ZSEBES OVIZSÁK   55 X 40 CM + 1 ZSEB -2 RÉSZES ZSEB + 300. -FT - A ZSÁKOT RUGAFOGGASAL LEHET FELAKASZTANI (NEM TARTOZÉK) ÉS KÜLÖN AKASZTÓVAL IS EL VAN LÁTVA
1 DB TORNAZSÁK  35 X 30 CM
ÁGYNEMŰ HUZAT GARNITÚRA
PAPLAN HUZAT:  130 X 90 CM
PÁRNA HUZAT 45 X 38 CM
5. 990. - FT - TÓL
A TERMÉK EGYIK OLDALA GYEREK MINTÁS - A MÁSIK OLDALA HARMONIZÁLÓ PÖTTYÖS VAGY KOCKÁS TEXTIL.  
LEHET MINDKÉT OLDALA EGYFORMA, HA ÚGY SZERETNÉD
EGYÉB OVIS PORTÉKÁIM:
2 DB-OS OVIS SZETT - ~ 40 X 55 CM OVIZSÁK, 38 X 30 TORNAZSÁK 2. 800. -FT
1 DB-OS OVIZSÁK 2. 500. -FT - RUHAFOGAS NYILÁSSAL + AKASZTÓ, BENYÚLÓS
3 DB- OS SZETT -  2 DB-OS + 1 TISZTASÁGI ZSÁK 3. 500. - FT
NAGY - FELÜL BEHÚZÓS RUHAZSÁK - 50 X 60 CM 2. 500. -FT
TORNA VAGY TISZTASÁGI ZSÁK 800. -FT
4 DB-OS SZETT - ÁGYNEMŰHUZAT GARN + 2 DB-OS OVIS SZETT ANYAGTÓL FÜGGŐEN 5. 990. - - 6. 500. - FT, UGYANEZ TÖLTÖTT - STEPPELT  + 1. 000. FT 
OVIS LEPEDŐ - 130 X 60 CM - 1 RÉTEG, GUMIS SAROKKAL 1. 600. -FT
2 RÉTEG- POLÁRRAL BÉLELT - 2. 500. -FT
3 RÉTEG- KÖZÉPEN VATTA SZERŰ ANYAG - STEPPELT - SARKOKNÁL GUMI2. 800. -FT
BABZSÁK - 15 X 15 CM 800. -FT
TÖLTÖTT ÁGYNEMŰ PAPLAN ÉS LAPOS PÁRNA 3. 990. -FT - HUZATOT IGÉNYEL
TÖLTÖTT PÁRNABELSŐ 800. -FT 38 X 45 CM HUZATBA
... ÉS AMIT MÉG KÉRSZ
A HUZATOK TÉPŐZÁRRAL KÉSZÜLNEK - HASZNÁLATI TÁJÉKOZTATÓVAL
LEHET GOMBOS ÉS CIPZÁRAS - EZ FELÁRAS - GOMBOS + 500. -FT, CIPZÁRAS + 1. 000. -FT
OVIS JELEKET  - PATCHWORK RÁTÉT TECHNIKÁVAL EL TUDOM KÉSZÍTENI - A MINTA BONYOLULTSÁGÁTÓL FÜGGŐEN 300. - - 500. - FT
NÉVVEL IS KÉRHETŐ - HARMONIZÁLÓ TEXTIL BETŰ APPLIKÁCIÓ 300. -FT/DB - A TERMÉKRE RÁDOLGOZVA.
EGYEDI MEGRENDELÉSEKET - ELKÉPZELÉSEKET IS MEGVALÓSÍTOK
FIGYELEM! A TERMÉKEK NINCSENEK KÉSZLETEN, AZ ÁLTALAD VÁLASZTOTT ANYAGBÓL KÉSZÍTEM EL
A TERMÉKEIM EGYIK OLDALA GYEREMINTÁS, A MÁSIK OLDALA HARMONIZÁLÓ SZÍNŰ - PÖTTYÖS VAGY KOCKÁS TEXTIL. íGY MINDKÉT OLDALA TETSZETŐS 
MÁS MÉRET ÉS VARIÁCIÓ IS LEHETSÉGES
A VÁLASZTHATÓ ANYAGOKRÓL LEÜTÉS UTÁN E-MAILBEN KÜLDÖK TOVÁBBI FOTÓKAT
A szállítási költség számítása a mindenkor érvényes postai - vagy más szállító cég - díjszabása szerint, súly alapján történik. Több darab vagy méter vásárlása esetén a szállítási költség nem sokszorozódik.
KÉRLEK NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT  IS
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=sziszimama


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 09:40 .

Pronomic MS-200 egykezes mikrofonállvány - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Állvány éneklő mikrofonhoz
Stabil, 25 cm átmérőjű gumi lábakkal ellátott fém alap
Könnyen kihúzható a praktikus egykezes zárnak köszönhetően
Levehető kábelbilincs
Szín: fekete
Maximális magasság: 168 cm
Hosszúság: 102 cm
Súly: 4, 8 kg


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 09:53 .

Bluetooth headset Samsung SM-R140NZKAPHE Fekete Samsung HANGTECHNIKA - Jelenlegi ára: 87 567 Ft

Márka:
Samsung
EAN:
8806088959955
Szállítási idő:
10-14 nap
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Bluetooth headset Samsung SM-R140NZKAPHE Fekete-et verhetetlen áron. Szín: FeketeCsatlakozás: Bluetooth 4. 2Kapacitás: 3, 4 GBÚjratölthető lítium akkumulátor: 82 mAhKb. önálló működési idő: 5 h
Márka: Samsung
EAN: 8806088959955
Szállítási idő: 10-14 nap


Jelenlegi ára: 87 567 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Szafi Reform Aszalt Goji berry (hozzáadott cukortól mentes) 100 g - Jelenlegi ára: 796 Ft

Szafi Reform Aszalt Goji berry 100 g
Szafi Reform Aszalt Goji berry 100 g
A szárított goji bogyó növényi fehérjék forrása és élelmi rostokban gazdag. Dúsíthatjuk vele a kásánkat, pudingunkat, kiváló feltét lehet a reggeli zabkásának is, de sütemények tésztájába is keverhetjük, így gazdagítva azokat.  
A goji bogyó - vagy más néven farkasbogyó - az ördögcérna nemzetségébe tartozó növény ehető termése, melyet szárítanak, majd így kerül forgalomba. Eredeti hazája Ázsia, azonban az egészségtudatos táplálkozás hívei által ma már az egész világon közkedvelt alapanyag lett.
Ez a pici, piros, szárított bogyó enyhén savanykás ízével igen sokféle módon felhasználható a konyhánkban. Szórhatjuk müzlibe, joghurtba, a reggeli kásánkba vagy pudingra is. Emellett turmixokat is készíthetünk vele és sütemények tésztájába is keverhetjük.
A goji bogyó hozzáadott cukrot nem tartalmaz, természetes gyümölcscukor-tartalma adja az édességét. Növényi fehérjék forrása, és igen gazdag élelmi rostokban is, így a kiegyensúlyozott táplálkozás méltó részét képezheti.
 
Átlagos tápérték
100 g termékben
Energia:
1514 kJ / 359 kcal
Zsír
amelyből telített zsírsavak
7, 1 g
1, 1 g
Szénhidrát
amelyből cukrok
58 g
56 g
Rost
7, 8 g
Fehérje
12 g

0, 63 g
Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Kiszerelés: 100 g
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat! Elkülönített allergén üzemrészlegünkön készült.

Jelenlegi ára: 796 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0G042 Régi SULTÁN FLOR PIPADOHÁNY pléh doboz - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Régi, szép állapotú, tabakos fém doboz, bádog doboz.
Tetején kék színű papír vignetta, rajta felirat:
SULTÁN FLOR PIPADOHÁNY
125 GRAM ÁRA 3 FORINTSzélesség: 12 cmHosszúság: 14. 5 cmSúly: 0. 116 kg
Termékeim között több pléh doboz található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( pléhdoboz doboz pléh doboz fémdoboz fém doboz reklámdoboz reklám doboz )

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-01 05:32 .

Frozen, Jégvarázs iskolatáska - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

3 rekeszes, átlagos méretű, 1 évet használt, jó állapotú iskolatáska, hátizsák.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 20:31 .

0A678 Vegyes gyerek DVD gyűjtemény mesefilmek 26db - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Szép állapotú gyári DVD csomag gyerekeknek.
Zömében mesefilm, de található benne egy két kalandfilm, természetfilm is.
Csomag tartalma:
- Mikulás kalandjai ( Kislány Peruból, Fantomvonat, Boszorkányság, Őrült cirkusz, Fehér verseny )
- Disney classics Cartoon maker ( Készségfejlesztő )
- A kockás fülű nyúl 1.
- A kockás fülű nyúl 2.
- János Vitéz
- Blinky Bill kalandjai ( Blinky a detektív )
- Blinky Bill kalandjai ( Blinky vakációja )
- Blinky Bill kalandjai ( Blilnky és a jegesmedve )
- Blinky Bill kalandjai ( Blinky és a kincsvadászat )
- Anna és a király
- A király szakálla
- Winx club ( Váratlan esemény, Köszöntünk magixban, Alfea Tündériskola, A fekete iszapmocsár, Ronda randi )
- Hannah Montana - A csillogáson túl ( A bevezető rész és Miley a meghallgatáson )
- Barbie - 12 táncoló hercegnő
- Barbie - Rapunzel
- Barbie és a bűvös pegazus
- Barbie fairytopia ( Varázslatos utazás a tenger mélyén )
- Barbie hattyúk tava
- Holly Hobbie & barátai ( Holly Hobbie karácsonyi kívánsága )
- Hamupipőke 2. ( Az álmok valóra válnak )
- Pocahontas
- Tommy & Jerry mulatságos kalandjai
- Sharon naplója ( Húsbavágó kérdés, A doktornő rendel, Az átalakulás )
- Tini nindzsa teknőcök
- Két testvér ( kalandfilm )
- A tó urai ( természetfilm hattyúkról )
Súly: 2. 325 kg
Termékeim között több DVD található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több CD található, kérem tekintse meg őket ide kattintva! Termékeim között több VHS található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 


Jelenlegi ára: 16 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-01 06:50 .

HÁTPÁRNA RAKLAPBÚTORHOZ, KERTI BÚTORHOZ 120x40x8 CM, ÚJ! - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Raklapbútor hátpárna
A habszivacs párna ideális modern DIY-raklapbútorához, mely ezáltal tökéletes kiegészítője lesz otthonának, kertjének. A párna huzata kiváló minőségű, vízálló anyagból készült.
Termékleírás:
– Hátpárna raklapbútorhoz
– Kinti és benti használatra egyaránt alkalmas
– Vízálló és porlepergetö
– Könnyen tisztítható
– strapabíró, fényre, nedvességre nem érzékeny
-kötővel rögzíthető, a huzat mosható, cipzáras
Méret (Hossz x Szélesség x Magasság):
– 120 x 40 x 8 cm

Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 20:01 .

Samsung GYÁRI sztereo headset (EHS64AVFWE), FEKETE - Jelenlegi ára: 4 299 Ft

Samsung GYÁRI sztereo headset (EHS64AVFWE), FEKETE Hallgassa kedvenc zenéit készülékén és telefonáljon kényelmesen ennek a minőségi headsetnek köszönhetően. A headset a rádióhoz szükséges antennaként is szolgál, így csak csatlakoztassa a készülékhez és a rádió funkció is működni fog! (Az FM rádió csak a rádióval rendelkező készülékeknél működik) Ezen felül rendelkezik egy felvevőgombbal, mely segítségével, ha keresik, önt nem kell elővennie készülékét, hanem a gomb megnyomásával és a beépített mikrofonnak köszönhetően kényelmesen telefonálhat bármerre is jár.
Érdeklődj a termék meglétéről, mert naponta 1x frissül a készletet!

Jelenlegi ára: 4 299 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Philips Comfort Plus - Filteres Kávéfőző - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Jó állapotú Philips Comfort Plus filteres kávéfőző

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 20:12 .

Pici akril gyöngy 8x8 (50 darab) türkiz - Jelenlegi ára: 90 Ft

Dekorálj velünk!!!
Ezek a gyöngyök szép kellékek mindenféle kreatív munkához.
Mérete: 8mm x 8mm.
Az ár egy csomagra vonatkozik.

Jelenlegi ára: 90 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 09:18 .

2018. szeptember 26., szerda

RODE NT6 kismembrános kondenzátormikrofon - Jelenlegi ára: 60 000 Ft

Több mikrofon együttes megvásárlása esetén árkedvezmény!!!
2-3 db -5000 Ft/db
4 db    -10000 Ft/db
5-6 db -15000 Ft/db
6db RODE NT6 kismembrános kondenzátormikrofon.
Kardioid karakterisztikájú kismembrános kompakt kondenzátormikrofon.
Hangszedő típus: kondenzátor
Térbeli karakterisztika: kardioid
Átviteli frekvenciatartomány: 40Hz - 20kHz
Új! Nem haszált! Kereskedelmi forgalomban 100 000 ft körüli az ára!!!
(Egy egyetemi kutatási projekthez lettek vásárolva, de a koncepció megváltozása miatt nem volt rájuk szükség. )
RÉSZLETEK:
Kisméretű 1/2"-os kondenzátor mikrofon cserélhető kapszulával, kifejezetten a nehezen mikrofonozható helyekre.  Hangszerek mikrofonozásánál az NT6 tűpontosan illeszkedik minden olyan helyzetbe, ahol apró, észrevétlen, minőségi mikrofonozásra van szükség.
 A  1/2"-os (külső előfeszítésű) aranyozott kapszula (mikrofon fej) csuklós tartószerkezettel  van ellátva, amely minden irányba szabadon állítható, és rögzíthető. Innen egy 3m Kevlar® erősítésű vezetéken keresztül csatlakozik az előfokhoz (mikrofon test).
A mikrofonházban lévő előfok egy PAD kapcsolóval rendelkezik amellyel 0dB, vagy  10dB csillapítást állíthatunk be, továbbá van még egy mélyvágó szűrő. Egyik állásában lineáris a frekvencia átvitel, a másikban pedig 80 Hz-től vágja a mélyeket. Mivel mindkét szabályzó a mikrofonfejtől messze található, ezért tetszés szerint állíthatjuk őket az optimális eredmény érdekében anélkül, hogy meg kellene mozdítani a gondosan beállított fejet.
Valódi külső előfeszítésű 1/2"-os kapszula
Két állású PAD kapcsoló -0dB és -10dB
Két állású mélyvágó szűrő - kikapcsolt, és 80Hz
Könnyen állítható két  tengelyirányban forgó csuklós tartó
3m Kevlar® erősítésű vezeték
Masszív fém ház
Audio osztályú felületszerelt alkatrészek
Alacsony sajátzaj, és széles frekvenciaválasz


Jelenlegi ára: 60 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 16:36 .

MOST! La casa di gio textil filc fekete - Jelenlegi ára: 299 Ft


2 ezer és 5 ezer forint közötti vásárlásnál 10 % kedvezmény MINDEN termékre!
5 ezer forint felett pedig ingyenes szállítás!
Most megéri többet vásárolni!
La casa di gio textil filc
Több termék vásárlása esetén egyben postázok! A termékek súlyának függvényében a postázási díj változik.
Nézze meg a többi termékemet is! Csak egy kattintás a linkre : )
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? p=1&pt=3&us=ingyombingyom


Jelenlegi ára: 299 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 14:42 .

45 mm ÚJ ACÉL TOK BEÉPÍTÉSRE - Jelenlegi ára: 11 000 Ft

45 mm átmérőlyű új acél tok koronával beépítésre. Sosem használt fóliás.
Csavaros üveg hátlapal. Méreti a képen láthatók. Csere köszönöm nem.
Utánvét kizárt. Kaposváron vehető át vagy elsőbbségi ajánlott levélként vagy fox
post automatába tudom küldeni. Másként nem postázom csak a felsoroltak közül választhat!

Jelenlegi ára: 11 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 17:27 .

MultiCore (Anglia) gyártmányú folyékony gyanta (NYÁK-hoz) - Jelenlegi ára: 1 950 Ft


MultiCore (Anglia) gyártmányú folyékony gyanta.
Most szép lassan elkezdem a több évtizedes rádióamatőr műhelyem felszámolását.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Model, típus : PC. 52.
Gyártó : MultiCore (Anglia).
Mennyisége : 3 dl (NEM a kanna mennyisége eladó) !!!!!
Már legalább harmincöt éve tárolom a egyetemi raktárunkban.
Annakidején a kész, beforrasztott NYÁK-lapok kezelésére vásároltok Angliából-ból.
A kész, beforrasztott NYÁK-lap forrasztási oldalát evvel a folyékony gyanta folyadékkal
ecsettel vékonyan bekentük, majd száradni hagytuk.
A száradás után kaptunk egy viszonylag kemény réteget, mely megvédte a külső sérülésektől
a NYÁK vezetékeket és forrasztási pontokat.
Ha panelt pedig javítani kellett, akkor a gyanta egyben egy ideális folyasztó-szer is lett.
Oldószere : izopropil alkohol.
A hosszú tárolási idő károsan nem befolyásolta (korábbi vásárlóink viszajelzése alapján) !!!!!
Nettó súlya : 460 gramm.
==============================================================
A nettó súlya : 460 gramm.
Postai költsége : - "Postán maradó", ajánlott levélként, 750 gramm-ig - : 1. 200, - Forint.
==============================================================


Jelenlegi ára: 1 950 Ft
Az aukció vége: 2018-10-14 02:56 .

Kompressziós harisnya - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó a képeken látható kompressziós harisnya, 160 cm-es testmagasságra, 65-kg-os testsúlyig jó.
Visszérrel küzdőknek, orvosilag felírt, lábfej nélküli gyógyharisnya, eredeti dobozában. Mivel kettőt vettünk belőle, ez a darab soha nem volt használva.
A szekrényben nem akarjuk tárolni tovább, ezért eladó.

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 16:28 .

Mérleg - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Kiváló állapotban levő termék, csak új elem kell bele.
Főbb jellemzők SBS 2507RD
Méréshatár: 150 kg (100 g mértékegység)
Automatikus bekapcsolás funkció (azonnali súlymérés a mérlegre történő felállás után)
Testsúly adat megjelenítés funkció (pontos mérési adat leolvasás a mérés után 10 másodpercig)
Nagyméretű LCD kijelző (69 x 31 mm)
Választható mértékegység (kg/lb/st)
Üvegfelület a könnyű és higiénikus tisztán tarthatóság érdekében
Hőkezelt biztonsági üveg (6 mm)
Különösen vékony kivitel (18 mm)
Gyenge elem és méréshatár túllépés figyelmeztetés
Automatikus kikapcsolás
Tartozék: 1 x CR2032 lítium elem
Méretek (Sz x Mé x Ma): 300 x 300 x 18 mm
Tömeg: 1, 48 kg

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 21:00 .

Lacoon hordozható hangszóró rádió bluetooth MP3 Blue - Jelenlegi ára: 6 990 Ft

Lacoon hordozható Bluetooth USB, SD, AUX, FM / AM Kék
Bluetooth® hangszóró akkumulátorral
USB / SD, MP3 lejátszáshoz és AUX bemenethez
FM rádió, 15 rádióállomással és automatikus csatornakeresés
Sáv ugrás és visszatekerés (előre / hátra)
LCD kijelző
Bluetooth tartomány: kb. 10 m
Működés 3. 7V, 800mAh kkumulátorral (tartozék)
Sztereó hangszórók 2 x 5W
Méretek (Sz x Ma x Mé): 13 x 30 x 11, 9 cm (fogantyú nélkül), 13 x 36 x 11, 9 cm (fogantyúval)
Súly: kb. 900g
Szín: kék (elérhető piros, ezüst és zöld színben is a készlet erejéig)
Újszerű, karcmentes állapotban. Sosem volt használva de a gyári csomagolás bontott.
Doboz tartalma: 1 db. Lacoon hordozható hangfal, 1 db. távirányító, 1 db. USB kábel, 1 db. 3, 5 stereo jack kábel

Jelenlegi ára: 6 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 10:51 .

Nyúl ház Rágcsáló ház kis kedvenc háza 116 x 45 x 62 - Jelenlegi ára: 26 990 Ft

Eredeti gyári bontatlan csomagolásban küldöm a termékeimet.  
2 ajtó külön nyitható
• A horganyzott tálca megkönnyíti a tisztítást
• Elöl magas minőségű rács
• csuklós bitumenes tető tetőszerkezettel
• Átsétál a többi helyiségbe
• műanyag lábakkal együtt
• Belső magasság: 40 cm
A ház élettartamának meghosszabbítása érdekében a fát megfelelően le  kell kezelni.
A legjobb állvány a lombkorona alatt van, szemben az időjárás ellen.
Méretek H x Sz x M cm-ben: 116 x 45 x 62
Jelenlegi ára: 26 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 23:19 .

Csiga szérum problémás bőrre - Jelenlegi ára: 1 Ft

 POSTAKÖLTSÉG 995 FT! A TERMÉK KÍNÁBÓL ÉRKEZIK. SZÁLLÍTÁSI IDŐ max  3-5 HÉT!! MINDEN KÜLÖN CSOMAGBAN ÉRKEZIK, ÍGY A POSTA ÖSSZE nem vonható.
10 ml
Több száz 1 ft-os aukció! Nézzen be és ismerje meg a filléres vásárlást!
Tisztítsa meg arcbőrét, kenje be a szérummal.
jus/


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-27 07:26 .

Bruce Springsteen - The promise - Jelenlegi ára: 2 999 Ft


Eredeti, celofán csomagolt!
Személyes átvétel Tatabányán és vasárnaponként Győrben.
Vásárlás után a Vatera automatikusan át fogja küldeni a 2 levél egyikében az elérhetőségemet, számlaszámomat.
A vevőnek kapcsolatfelvételre 3 napja, a termék vételárának kifizetésére pedig 5 munkanapja van.


Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 15:43 .

Pénzkazetta, 31,5x24,5x9,5 cm, WEDO" EUROPA", fehér - Jelenlegi ára: 15 090 Ft


Pénzkazetta, 31, 5x24, 5x9, 5 cm, WEDO" EUROPA", fehér
Termék azonosító: 314533
erős pénzkazetta porszórt acélból
Euro bankjegyek és érmék részére
vastag fedél belül, ami megakadályozza hogy az érmék kiessenek a helyrükről szállítás közben
biztonsági zár 2 kulccsal
kapacitás: 125, 75 ? érméknek
fogantyúval és három rekesszel a bankjegyeknek
méret: 31, 5 x 24, 5 x 9, 5 cm tömeg: 2, 29 kgMennyiség: 1 db(Egységár: 15 090 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 15 090 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Nedves tisztítókendő, hengerben,100 db, NOBO "Noboclene" - Jelenlegi ára: 3 536 Ft

- száraz és nedves, szálmentes, perforált tisztítókendők
- gazdaságos adagolás
- fehértáblákhoz és egyéb irodai berendezések tisztításához is alkalmazhatóJótállás, a tartós fogyasztási cikkekre vonatkozik.

Jelenlegi ára: 3 536 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

InnovaGoods KL-900 Szúnyogirtó Lámpa MOST 15192 HELYETT 3528 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 3 528 Ft

EAN:
4899888117483
Gyártó:
InnovaGoods
Unod már, hogy mindig újabb szúnyogriasztóval próbálkozol? Akkor az InnovaGoods Home Pest KL-900 szúnyogirtó lámpára van szükséged! Ez a hatékony szúnyogcsapda nagyon egyszerűen pusztítja el a repülő rovarokat káros vegyi anyagok használata, füst, vagy szagok kibocsátása nélkül. Tökéletes a kertbe! ABS-ből készültVegyszer és rovarirtószer mentesPraktikus és tisztaUVA fényElektromos rácsCserélhető hulladékgyűjtőtálcaAkasztó40 m? -es területen tartja távol a szúnyogokatTartozék tisztító kefeKábel kb. hossza: 135 cmKb. átmérő x magasság: 11 x 21 cmElektromos áramhoz csatlakoztatva működikFeszültség: 220-240 VFrekvencia: 56-60 HzTeljesítmény: 3 WCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt, orosz, lett)

Jelenlegi ára: 3 528 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Flexmann - Hegesztő huzal 1.2mm átmérő 15kg SG2 - Jelenlegi ára: 8 800 Ft


Átmérő: 1. 2mm
Műanyag-tekercses
AWS ER70S-6
Nettó tömeg: 15kg
SG-2
Bontatlan csomagolás
Kérem tekintse meg további termékeinket is!
Minden termékünkről ÁFÁ-s számlát állítunk ki!

Jelenlegi ára: 8 800 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 01:57 .

Edita Piaff hajgumi csomagű 120 db - egyben! Új - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Edita Piaff hajgumi csomagű 120 db - egyben! Új
A képeken látható állapotban


Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-17 11:20 .

Kb 100 db vicces cukorka/keksz zacsi - Jelenlegi ára: 1 Ft


Malajziából érkezik 20-40 nap szállítási idővel. A postaköltség ajánlottan 795 ft.
stu/
Válasszon színt, vásárlás után egyeztetünk!
1 szín/100 db/csomag

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-27 07:40 .

ROSHEN Crazy Bee - Jelenlegi ára: 200 Ft

CRAZY BEE - GLUTÉN MENTES !
vegyes gyümölcs szörppel töltött gumicukorka
ÖSSZETEVŐK: cukor, glükóz szirup, ivóvíz, nedvesítőszer(szorbitszirup), Zselésítőanyag(karragén), savanyúságot szabályozó anyagok(tejsav, citromsav, nátrium-citrát), sűrítőanyag(E1422), aromák, fényezőanyag: E901, gyümölcs koncentrátumok0, 1%(meggy, narancs, eper, citrom, grapefruit, áfonya), színezékek(E163, E160c, E100, E160a, E170, E132).
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1346kJ/317kcal,
Zsír: 0, 2g, amelyből telített zsírsavak: 0, 1g
Szénhidrát: 79, 1g amelyből cukrok: 63, 9g
Fehérje: 0g
Só: 0, 03g
Glutént nem tartalmaz.
Tárolási feltételek: száraz, hűvös (max. 23° C), fénytől és sugárzó hőtől védett helyen.
Származási helye: Ukrajna
Netto tömeg: 90gr
Viszont eladókat is kiszolgálunk nagykereskedelmi áron!
Cashback WORLD - Lyoness kedvezmény igénybe vehető!

Jelenlegi ára: 200 Ft
Az aukció vége: 2018-10-16 14:39 .

Szarajevo (A régi török temető), 1885 körül - Jelenlegi ára: 35 000 Ft

Proveniencia: Edelsheim-Gyulai hagyaték
Jelenlegi ára: 35 000 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Ha Kedd Akkor NORVEGIA 1987-90 klasszikus belyegek kat.ert.: 2 $ - Jelenlegi ára: 1 Ft

NORVEGIA
                       9 db. belyeg 
                     
                                   

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-02 18:27 .

2018. szeptember 25., kedd

Spray Dezodor Solo Loewe Loewe (100 ml) MOST 22323 HELYETT 11812 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 11 812 Ft

EAN:
8426017046190
Gyártó:
Loewe
Tisztálkodj a piacon fellelhető legjobb termékek segítségével! Vásárolj Spray Dezodor Solo Loewe Loewe (100 ml)nagyker áron! Nem: MenKapacitás: 100 ml

Jelenlegi ára: 11 812 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Xiaomi Redmi Note 5 Pro (Global version), Xiaomi Redmi Note 5 (Global version), Notesz tok, Csill... - Jelenlegi ára: 3

Termék neve: Notesz / mappa tok - KÉK - csillogó, flitteres, oldalra nyíló, rejtett mágneses záródás, belső zseb, asztali tartó funkció, szilikon belső - Xiaomi Redmi Note 5 Pro (Global version) / Xiaomi Redmi Note 5 (Global version)
Termék cikkszáma: ACC-131302
Rólunk:
A Mobil Ász Shop 2011-óta van jelen a mobiltelefon tartozékok magyarországi piacán. A Mobil Ász Shop termékeit minden esetben magyarországi raktárunkból kínáljuk eladásra a Vatera felületén, tehát általunk nem idegen nagykereskedelmi árlisták kerülnek ismételt meghirdetésre, így nálunk vásárolva nem kell tartania az akár 1 hónapig is elhúzódó szállításoktól, mint ahogy a meglepetésként érkező postai vámoktól sem. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal igyekszünk minden mobiltelefon tartozék igényre megfelelő ajánlattal szolgálni a legújabb modellekre is.
Számlát adunk a vásárlásról:
Termékeink vásárlásáról minden esetben ÁFÁ-s számlát állítunk ki, így termékeink ára automatikusan tartalmazza a hatályos (jelenleg 27%-os) ÁFÁ-t is.
A szállításról:
Termékeinket szerződéses futárszolgálattal szállítjuk házhoz a megfelelő minőségbiztosítás érdekében, tehát nincs lehetőség sima vagy ajánlott levélkéknt történő kézbesítsére. Minden terméklapon megtalálható a szállítás költsége, több termék rendelése esetén természetesen egyetlen egy szállítási költség a fizetendő. Minden küldemény kiszállításáról pontos tájékoztatást adunk email üzenetben a feladás napján és SMS üzenet formájában a csomag kiérkezésének napján.
A szállítási határidőről:
Termékeinket minden esetben igyekszünk akár már a megrendelés, előre fizetés esetén a befizetés megérkezésének napján átadni a futárszolgálatnak, de a megrendelt áru legkésőbb a következő munkanapon feladásra kerül a vásárló részére.
Betartjuk a fogyasztóvédelmi törvényeket:
Amennyiben Ön a Mobil Ász Shop kínálatából vásárol, nem kell tartania attól, hogy sérülni fognak a vásárlástól való elálláshoz, a termékek kicseréléséhez történő jogai, ezért kérjük bármilyen ilyen jellegű probléma esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal.
Rugalmas fizetési lehetőségek:
A Vatera piacterén elérhető termékeink értékesítése során nincs kötelezően alkalmazott fizetési mód, ellenben számos lehetőség közül választhat, mint az előre utalás magyar belföldi bankszámlára, PayPal bankkártyás vagy PayPal fiókos fizetés, illetve futárainkál már a készpénzes fizetés mellett helyszínen is lehetőség van átvételkor a bankkártyás fizetésre is.
Garancia:
Minden termékünkre garanciát biztosítunk, amelynek ideje tételesen feltüntetésre kerül a kiállított ÁFÁ-s számlán is, tartozékaink esetében ez 6 hónap, kivétel ez alól az egyszer felhasználható termékek köre, mint a védőfóliák, védőüvegek, amelyek esetében a garancia azok méretpontosságának helyességére terjed ki. Garanciális ügyintézésünk során termékeinket nem javítjuk, amennyiben a garanciális igény jogossága bebizonyosodott, azonnal csereére vagy a termék értékének levásárlására biztosítunk lehetőséget.
A Mobil Ász Shop csapata nevében, köszönjük, hogy nálunk vásárol, bármilyen kérdés esetén írjon nekünk üzenetet!

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Felfújható fotel gyerekeknek, akár 1Ft-ért! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó a képen látható felfújható fotel.
Mérete: kb 100 x 70 cm, az ülő rész pedig 30 cm
Állapotát és tartalmát a képek tükrözik, piszkos és kissé enged.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk. A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valamit nem vettem észre, bátran szólj, s megbeszéljük : )!
A termékeket használat előtt tisztítani szükséges!!
 Kérdezz Bátran: ))
Pontos postaköltséget csomagolás után tudok mondani!!
Számlaszámom: 11732064-20064251 OTP Bank


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-09 19:00 .

Ügyességi játék gyerekeknek, akár 1Ft-ért! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó a képen látható ügyességi játék.
Anyaga: fa és műanyag
A bot mérete: 42 cm
Állapotát és tartalmát a képek tükrözik.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk. A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valamit nem vettem észre, bátran szólj, s megbeszéljük : )!
A termékeket használat előtt tisztítani szükséges!!
 Kérdezz Bátran: ))
Pontos postaköltséget csomagolás után tudok mondani!!
Számlaszámom: 11732064-20064251 OTP Bank


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-10-09 19:24 .

Vágógép, karos, A3, 40 lap, MAPED "Expert" - Jelenlegi ára: 81 230 Ft

 - kézi, karos vágógépek (A4-es és A3-as formátum)
- fém vágóasztal
- vágási kapacitás: 40 lap (80 g)
- vágóasztal mérete: 470x750 mm
- automatikus papírfék, mely meggátolja a papír elmozdulását a vágás során
- a puha markolat kényelmes, csúszásmentes fogást biztosít
- méretbeosztás: mm, cm, inch
- vágáshossz: 440 mm
- műanyag védőfal
- tömeg: 7, 3 kg
- 2 év garancia
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: IMA889110


Jelenlegi ára: 81 230 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Blu-ray filmgyűjtemény-14. Millió dolláros bébi § - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Blu-ray filmgyűjtemény:  Millió dolláros bébi - magyar szinkron,  132 perc, szép állapotú tok és lemez.  Kérem, csak komoly vásárlási szándék esetén licitáljon (licitet nem törlök! ), és ha vállalni tudja a termék árának és postaköltségének 14 nap (2 hét) alatt történő kifizetését. Köszönöm, jó licitálást kívánok.....

Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2018-10-16 08:47 .

Csőkulcs Készlet 6-22mm 10db-os - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Jellemzők
Barkács minőség - házkörüli felhasználásra ajánljuk!
Nehezen hozzáférhető helyeken, például mosdó és mosogató csaptelep szerelésekpr hasznos segítség
Praktikus zárható tartóban
Méretek: 6 - 22 mm (8db csőkulcs)
Hajtókar 2db


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Racsnis csillag-villáskulcs, Hazet 606-16 - Jelenlegi ára: 10 990 Ft

 Racsnis gyűrűs-villáskulcs
Nehezen hozzáférhető csavarkötések lazításához, meghúzásához igen szűk helyen, a csavarfejen fogásváltás nélkül a racsni funkcióval ? Gyűrűskulcs, átkapcsolható racsni funkcióval ? Finom fogazással, 72 foggal, forgatási szög 5° ? Gyűrűs oldal 13°-os szög alatt áll ? Króm-vanádium ? Felület: krómozott
Műszaki adatok:
Kulcstávolság: 16 mm ? Méret, hossz: 230. 2 mm
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: 801280


Jelenlegi ára: 10 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Csatlakozó 2pin apa+anya+érintkező 2.54mm Nyákba - Jelenlegi ára: 33 Ft

2 pines csatlakozó apa+anya+krimpelhető érintkező 2. 54mm lábtáv Nyákba
max 250V/3A
Aki ezt keresi tudja mire való és mit tud. Új, soha nem használt.
Azonnal vihető!
Több termék vásárlása esetén is csak egy postaköltséget kell fizetni.

Jelenlegi ára: 33 Ft
Az aukció vége: 2018-10-16 22:11 .

Arany fülbevaló (D25-Au43392) - Jelenlegi ára: 20 400 Ft

Fehér arany, köves, elől kapcsos fülbevaló
Mérete: 1, 1 cm
Súly: 1, 1 g
Személyes átvétel:
Budapesten
továbbá: Dunaújvárosban, Székesfehérváron, Kecskeméten, Szombathelyen,
Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Pécsen,, Szegeden.
!!! Figyelem Akció!!!!
50. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítási költséget átvállaljuk!!!
Kérem nézze meg többi termékünket is!
Ékszer, óra, porcelán és festmény között is válogathat!
További jó licitálást,
Sikeres Vaterázást kívánunk!

Jelenlegi ára: 20 400 Ft
Az aukció vége: 2018-10-16 01:56 .

MICROSE ECHINÁCIA CUKORKA MENTOLOS 75g - Jelenlegi ára: 297 Ft

Kedves Vásárlónk!
Szállítási díjaink súly alapúak, így a megvásárolt áru szállítási költsége a következőképp alakul:
- 0 - 2 kg-ig 742 Ft + Áfa - 942 Ft
- 2, 1 - 5 kg-ig 918 Ft + Áfa - 1. 165 Ft
- 5, 1 - 20 kg-ig 1183 Ft + Áfa - 1. 502 Ft
- 20, 1 - 30 kg-ig 1378 Ft + Áfa - 1. 750 Ft
- 30, 1 - 60 kg-ig 2756 Ft + Áfa - 3. 500 Ft
- Utánvét - 197 Ft + Áfa - 250 Ft
- 30 000 Ft felett ingyenes!!! (maximum 30kg-ig! )
Fokozza a szervezet ellenálló képességét, vírus és baktériumölő hatása van.
Fokozza a szervezet ellenálló képességét, vírus és baktériumölő hatása van.


Jelenlegi ára: 297 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Feliratozógép szalag, 24 mm x 8 m, BROTHER, piros-fekete - Jelenlegi ára: 8 115 Ft


Feliratozógép szalag, 24 mm x 8 m, BROTHER, piros-fekete
Termék azonosító: 64820
kopásálló
vegyszerálló
könnyen lehúzható
nem fakul
laminált
hőálló
vítálló
erősen tapadóMennyiség: 1 db(Egységár: 8 115 Ft/db)
Státusz
Külső raktáron
Szállítási idő
1-3 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 750 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással


Jelenlegi ára: 8 115 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Kétrészes NATO szíj, fekete/zöld/piros, 22mm - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Kétrészes NATO óraszíj
Ajánlott búvár (diver), katonai (military) és sportos stílusú karórához.
Klasszikus viselet!
Szín: fekete/zöld/piros
Anyaga: nylon textil, fényes acél csatt
Szélessége: 22 mm
Hossz: 120/75 mm +csat
Vastagság: 2 mm


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2018-10-16 11:34 .

McGrey GA-10 kombi gitárerősítő 10W - Jelenlegi ára: 7 990 Ft


10 watt
6, 3-as jack fejhallgató-csatlakozó
RCA bemenet lejátszókhoz
6, 3-as jack bemenet


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2018-10-16 16:33 .

68-as ruhacsomag - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

68-as body rugi csomag szép állapotban.
Kérlek, hogy vásárlás után 2 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot, a vételárat pedig 5 napon belül rendezd. Postázni dpd-vel tudok. Köszönöm

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2018-10-15 17:16 .