2019. május 31., péntek

Hatchimals interaktív Grivan ikrek tojásban.ÚJ. - Jelenlegi ára: 16 990 Ft


Giraven Ikrek interaktív játékszett?  A többi Hatchimals játéktól eltérően a Hatchimals Giraven Ikrek tojásban egyszerre két Hatchimals plüssfigura - két cuki plüss sárkánybébi - vár rád, hogy segíts nekik kikelni! Ehhez sok törődésre és szeretetre van szükségük. a Hatchimals plüss ikreknek. Simogasd Hatchimals titokzatos tojás játékodat, ringasd őt, beszélj hozzá! Törődésed elnyeri gyümölcsét, hisz egy napon megreped a tojáshéj és előbújnak belőle a Te Hatchimals Giraven Ikrek plüsseid! A Hatchimals Giraven Ikrek kék-pink és lila színekben pompáznak. Hogy melyik tojásban melyik ikerpár lapul, meglepetés! A Hatchimals Giraven Ikrek nemcsak azt tudják, mint a többi Hatchimals plüss: 12 cm-ről felismerik egymást és még veszekedni is tudnak, mint az igazi testvérek.
1 db Hatchimals interaktív tojás
2 db Hatchimals Giraven Ikrek meglepetés plüssfigura
Elemszükséglet: 2 x 2 db AA típusú elem, amelyet a csomagolás tartalmaz
A Hatchimals Giraven Ikrek interaktív játékszettet 5 éves kortól ajánljuk.  
A Hatchimals egy interaktív plüssjáték, mely megérdemelten lett a gyermekek kedvence. A Hatchimals játékról már érkezése pillanatától fogva gondoskodni kell, csakúgy mint egy kisállatról. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően a gyermekek számára hosszú időre nyújt izgalmas játékot, miközben megtapasztalják, mit jelent gondoskodni egy védtelen lényről, kitartóbbá, figyelmesebbé válhatnak. A Hatchimals állatkák nem egyik napról a másikra bújnak ki a tojásból. Az egyes tojásokban kisebb-nagyobb édes, puha madarak, macik, vagy sárkányok rejtőznek - hogy melyik tojásban ki lakik, csak akkor tudod meg, amikor saját Hatchimals interaktív plüssöd világra jön. A tojáshéjon át is látni fogod szeme színét. Amikor szivárványosra vált, tudhatod, hogy eljött az idő!   Mi történik, miután kikelt a Hatchimals figura a tojásból? Amikor Hatchimals plüss állatod kibújt a tojásból, már kezdődhet is a játék, a közös kaland! Imádni való plüssjátékod 3 fejlődési fázison megy végig, mindegyik előtt elénekli neked a "Boldog születésnapot! " dalt, ezután pedig elkezdheted tanítani őt, szeretni és gondoskodni róla. Hatchimals interaktív játékod tud majd járni, futni, fogócskázni, csuklani, megtanulja és megismétli, amit mondasz neki, sőt, jövendőt is tud mondani! Hogy épp mire van szüksége, azt szeme színének változásával jelzi neked. Hogy melyik szemszín mit jelent, megtalálod a mellékelt használati útmutatóban.   
Nézz szét az aukcióim között, 1 szállítási költséggel elmegy. 1 héten 1x tudok foxposthoz menni.


Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 18:08 .

Tula,valódi bőr,bézs,különleges,extra női,vajpuha pénztárca - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

TULA
VALÓDI BŐR
Kényelmes, különleges, jól kihasználható pénztárca. Cipzáros rész, kártyatartók stb.
Finom, vajpuha bőrből
Bézs
Méret: 12cm(széles)x9, 5cm(magas)
Talp: 2cm (becsukva a vastagság üresen)
Igényes, profi darab, jó minőség. Szép kidolgozás. Márkás!
Szép állapotban, hibátlan! 1-2szer használt, újszerű.
Találsz más különleges, extra, márkás és valódi bőr táskákat, cipőket, pénztárcákat is nálam.
Köszönöm!
2 DB TÁSKA VAGY CIPŐ(TÁSKA ÉS CIPŐ)VÁSÁRLÁSA ESETÉN ÁLLOM A POSTAPONTOS VAGY AUTOMATÁS FELADÁST!!!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 10:46 .

SANTANA SACRED FIRE LIVE IN MEXICO DVD ÚJ gyári bontatlan - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

2017. JANUÁR 1. -TŐL, A POSTA LEVÉL / AJÁNLOTT LEVÉL SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINEK SAJNÁLATOS MÓDOSÍTÁSAI MIATT, 1 BORÍTÉKBAN MAXIMUM CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ CD-T, VAGY CSAK 2DB. NORMÁL TOK MÉRETŰ DVD-T TUDOK KÜLDENI AJÁNLOTT LEVÉLKÉNT,   EZÉRT KÉREM LEÜTÉS ELŐTT EGYEZTESSÜNK 3-4 DB. -OS VÁSÁRLÁS ESETÉN, ETTŐL TÖBB LEÜTÉSE ESETÉN NEM SZÜKSÉGES, AZOK EDDIG IS CSOMAGKÉNT MENTEK, MERT ÍGY GAZDASÁGOSABB!!
ÚJ, GYÁRILAG CSOMAGOLT, BONTATLAN!
A termék garantáltan eredeti! További információk, a hátoldalról készült fotón láthatók. Bármilyen egyéb kérdésre készséggel válaszolok.
Szállítási, garanciális feltételekről adott menüpontban olvashatsz, és kérlek OLVASD IS EL!
Minden termékemet boltban is árulom, ezért a meglétükre is érdemes rákérdezni vásárlás előtt.
Nem mindegyik celofános, egyrészt a kiadók sem celofánoznak mindent, másrészt a boltban, a lopások megelőzése érdekében, a tokok, és a lemezek külön vannak kezelve. A csomagolatlan tokokon előfordulhatnak hajszálkarcolások -NEM REPEDÉSEK-, és kevés ujjlenyomat, de csakis esztétikailag is elfogadható állapotú terméket árulok. A lemezekre ezek az állítások természetesen nem vonatkoznak! A celofános gyári csomagolást minden esetben jelzem. Kérem ezt is figyelembe venni vásárlás előtt! Itt jegyzem meg, ha a vásárló hozzájárul, szeretnék minden csomagolt terméket is kibontani, és ellenőrizni postázás előtt, mert sajnos értek már kellemetlen meglepetések, az elmúlt évek során.
Folyamatosan töltök fel termékeket, érdemes körülnézni, oszlik a szállítási költség/db. Érdemes rákérdezni olyan termékekre is -ha érdekel-, amit nem hirdetek. -szerintem sosem érek a végére /sok ezer db. /-, de ha van, természetesen soron kívül feltöltöm!
Köszönöm az érdeklődést, a lehetséges vásárlást!

Jelenlegi ára: 2 300 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 17:46 .

Kihúzható Selfie Bot (3.5 mm) 145392 MOST 5347 HELYETT 1922 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 1 922 Ft

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Kihúzható Selfie Bot (3. 5 mm) 145392-et verhetetlen áron. Anyag: Rozsdamentes acélKivitelezés: KétszínűÖsszecsukhatóTípus: VezetékesKapcsolat: Jack 3. 5 mmTulajdonságok: ÁllíthatóDönthetőModern és ergonomikus kialakításKompatibilis: OkostelefonokMéretei kb.: ? 1, 8 x 106 cmKb. súly: 66 gKézikönyv: SpanyolAngol


Jelenlegi ára: 1 922 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Swarovski rivoli 8mm-es több színben SWRI08 - Jelenlegi ára: 120 Ft


SWAROVSKI KRISTÁLY
RIVOLI MEDÁL
TÖBB SZÍNBEN !
Méret: 8mm
Az ár egy darabra vonatkozik!
A színtáblázatot az első , a készlettáblázatot a harmadik fotón láthatod, ezeknek segítségével
válaszd ki a megvásárolni kívánt színt/színeket.
Miután leütötted a kívánt mennyiséget, kérlek küld el e-mailben vagy a vatera/tesz-vesz
levelezőrendszerén keresztül a képek alatt található szín nevét,
valamint hogy melyik színből hány darabot kérsz.
A teljes színválasztékot az utolsó fotón  találod, ezeket a színeket  rendelni tudom, a rendelési idő kb. 2 hét. Ha ezekből szeretnél választani kérlek szólj  és ennek megfelelően módosítom a  leüthető mennyiséget.
Termékeim:
MEDÁLOK, FŰZHETŐ GYÖNGYÖK, CABOSANOK
Swarovski kristályok
kása és szalmagyöngy
BIZSU ALKATRÉSZEK
medál-kapcsok
fülbevaló-kapcsok (ezüstözött, aranyozott, fekete, bronz)
925-ös STERLING EZÜST ALKATRÉSZEK
925-ös sterling ezüst fülbevaló-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-kapocs
925-ös sterling ezüst medál-tartó, csúszókarika
925-ös sterling ezüst szerelőkarika
A Swarovski kristályok egy speciális lézer technikával vágott különleges minoségű ólomkristályok.
Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések együttesen okozzák a
Swarovski kristály színjátszó ragyogását.
A Swarovski kristályokat a legkülönfélébb színárnyalatokban lehet már megvásárolni, sőt legújabban különleges effektusokkal ellátott kristályok is kerültek forgalomba.
Ezek egyik oldalán egy nagyon vékony fémszínű (általában arany vagy ezüst színű) réteggel vannak ellátva, ami megnöveli a kristály tükröződését, még csillogóbbnak látszik és a színjátéka is erősebb lesz.
Ezek is sokféle alapszínű kristályok esetében elérhetőek.
Az ilyen "fancy", azaz vidám elnevezésű Swarovski kristályok az alap színkód mellett egy "AB" jelöléssel vannak ellátva.
visszatérés a "gyongyvilág" oldalára


Jelenlegi ára: 120 Ft
Az aukció vége: 2019-06-22 02:26 .

Fiú ADIDAS teremcipő-focicipő ELADÓ! 38,5-es méret - Jelenlegi ára: 7 800 Ft

Sziasztok!
Saját termékeimet szeretném eladni a vatera piacán! Amennyiben kérdésed van, szívesen válaszolok rá.
A termék postázása ajánlottan vagy személyesen történik.
DPD-futárszolgálattal is postázom.
Méréseimet figyeld!
Ha van időd nézz körül a többi termékeim között is!
Sokféle termék eladásával foglalkozom,: babaruha, gyerek - felnőtt ruhákkal, könyvekkel, porcelánnal, régi tárgyakkal, sok nagy méretű ruhával. STB. (P. Gabi)
Fiú ADIDAS teremcipő eladó! eredeti adidas cipő keveset volt használva. nem szakadt sehol sem. Uk méret: 5. US: 5 1/2.   FR: 38.     F5 MESSI felirattal. belső talp hosszát mértem 24 cm.


Jelenlegi ára: 7 800 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 13:44 .

Teleszkópos selfie bot teleszkópos monopod kameráh - Jelenlegi ára: 2 790 Ft


saj12093173 Teleszkópos selfie bot Teleszkópos selfie bot
Unja már, hogy nyaralások alkalmával egyik fotón sincs rajta? Ahhoz, hogy saját vagy többed magunkat lefényképezzük megfelelő távolságra van szükség. Ez a külföldön már rendkívül népszerű selfiebot elég távolságot biztosít ahhoz, hogy kézben tartva önmagunkat úgy fotózzuk le, hogy közben megfelelő arányban vagyunk mi is és a környezetünk is a fotón . Ez a népszerű eszköz rendkívül hasznos pl. utazások alkalmával. Nem kell idegeneket megkérnie, hogy Önt és párját, vagy családját közös fotón tudja.
Jellemzők:
- anyag: aluminium és műanyag
- használható kompakt digitális fényképezőgépekkel vagy okostelefonokkal
- könnyű használat
- könnyű, hordozható
- hossz.: 22-109 cm
- terhelhetőség: 0, 5kg

Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 20:44 .

Motocross szemüveg , védőszemüveg , motoros szemüveg 2019 legújabb fejlesztése (A2) - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Lencse: Clear 
A legújabb fejlesztésük egy teljesen új szabvány. A kényelem és illeszkedés területén verhetetlen, jobb mint amit bárki valaha tervezett. Amint felveszed érezni fogod, hogy egy külön kategória, egy új dimenzió!  Egy teljesen újratervezett arkontúrral rendelkezik. Amelett, hogy egy gyökeresen új architektúrával bír, a rugalmas vázat a maximumra fejlesztették. Az arc párnázat kiválóan vezeti el a nedvességet.  A páramentes lencsével nincs többé homályos látás vagy párásodás.  Könnyű és kényelmes!
Változat: A2

Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 08:38 .

Minolta - vállpánt - Jelenlegi ára: 990 Ft


Minolta - vállpánt
  valamennyi fotós termékünk megtekintéséhez  --- KLIKK IDE --- 


Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 01:41 .

ENKEI 5 ágú alufelni 15 colos 2db ET 35 - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

ENKEI 5 ágú (S) alufelni 15 colos 2db
osztó 4x110mm
középső furat 70mm
7Jx15Hz ET 35
Postázom is!

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-14 17:45 .

Alvi elefántos csíkos hálózsák 90 AKCIÓS!Postára ingyen feladással! - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

AKCIÓS!
A hűvösebb és melegebb napokon egyaránt használható, garantált jó alvás!
A körte alakú forma amely több teret ad a lábmozgásnak.
  Körbe nyitható cipzár megkönnyíti a be-és kikapcsolását a hálózsáknak.
natur csíkos elefántos minta belső fehér puha pamut anyag.
vastagon bélelt hálózsák
hossza 90cm állítható kisebbre
Felső: 100% pamut
Töltet: 100% poliészter
40 ° C-mosható
csomagolás nélküli ezért újszerű de nem használt
NINCS POSTAKÖLTSÉG POSTÁRA ADÁSSAL!
CSAK A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKBEN MEGADOTT KÜLDÉSI LEHETŐSÉGEK ÉLNEK!

Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 18:06 .

Csiszolt üveggyöngy 14 x 8 mm darab - Jelenlegi ára: 70 Ft

A képen látható gyöngyökből ékszereket készíthetsz.
Csiszolt üveggyöngy, a képen látható színt kínálom eladásra.
Nyaklánc, fülbevaló, karkötő készítéshez ajánlom!


Jelenlegi ára: 70 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 00:43 .

ROCK CSOMAG // EDDA MŰVEK 1.2.3.4.5.6.7. és START1.2.3.EDDA-P.BOX-KARTHAGÓ-KONCERT. LEMEZ CSOMAG - Jelenlegi ára: 10 000


A képen látható állapotban
AZ ÁR CSOMAG ÁR , NEM DARAB ÁR .
AZ összes felsorolt hanglemez egyben!
lemezek vg- vg és vg+
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Licittörléssel nem foglalkozom.
Csak postázom, kérlek, ennek tudatában tedd meg ajánlatodat.
Foxpost, MPL lehetséges.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Folyamatosan töltök fel lemezeket, kísérd figyelemmel.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 19:29 .

Juan Valera: Juanita (*89) - Jelenlegi ára: 300 Ft

Juan Valera: Juanita
A megrendelt könyv(ek) személyesen átvehetők Budapesten lévő átvételi pontunkon minden hétköznap 10 és 18 óra, szombaton 10 és 14 óra között. A személyes átvételi lehetőségről részletesen az Ismerj+ alatt olvashat.  Kiszállítás esetén a Magyar Posta mindenkori díjszabása az irányadó, több könyv rendelése esetén egyszeri postázási díjat számolunk, 6000 forintot meghaladó rendelés esetén a kiszállítás díjtalan.
A vásárlás menete részletesen >>"

Jelenlegi ára: 300 Ft
Az aukció vége: 2019-06-01 16:56 .

Régi matchbox Coach Kopottas =A8= - Jelenlegi ára: 990 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... ...

Jelenlegi ára: 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 22:25 .

Maszájok. Az eső harcosai - Jelenlegi ára: 530 Ft

Maszájok. Az eső harcosai
Best Hollywood Kft.


Jelenlegi ára: 530 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 23:14 .

SMA Forrasztó ón forrasztóón 100g gyantás cin 1mm - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Európai gyártótól származó kiváló minőségű forrasztóón!
összetétel: SN/PB: 60/40 %
gyanta: 2, 0 %
méret: ? 1, 0 mm
kiszerelés: 100 g
SW 1/100

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2019-06-21 09:25 .

Power Bank 2000 mAh 145327 MOST 4507 HELYETT 2220 Ft-ért! - Jelenlegi ára: 2 220 Ft

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Power Bank 2000 mAh 145327-et verhetetlen áron. Kivitelezés: KétszínűKapacitás: 2000 mAhJelzőfény: LEDBe / Ki kapcsolóKapcsolatok: USB 2. 0 x 1Micro USB x 1Nem tartozék: Kábel Micro USBMéretei kb.: 8, 6 x 3, 1 x 3, 9 cmKézikönyv: SpanyolAngol


Jelenlegi ára: 2 220 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Huawei Watch GT Sport Dark Green 55023721 - Jelenlegi ára: 75 250 Ft

46, 5x46, 5x10, 6mm, iOS, Android, > 1 hét, Nem vízálló, Bluetooth, GPS, Gyroscope, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Magasságmérő, Elégetett kalória ki

Jelenlegi ára: 75 250 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2019. május 30., csütörtök

Negyedik negyed - Abody Béla - Jelenlegi ára: 480 Ft

Negyedik negyed - Abody Béla
Borító tervezők: Miklósi Imre
Kiadó: Szépirodalmi Könyvkiadó
Kiadás éve: 1981
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Szegedi Nyomda
ISBN: 9631519791
Kötés típusa:: egészvászon kiadói borítóban
Terjedelem: 356 oldal
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Súly: 0. 32kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerületHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**33460843**)]

Jelenlegi ára: 480 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 23:31 .

Jura Impressa S95 Kávégép eladó 1Ft NMA!!!! - Jelenlegi ára: 2 009 Ft

Eladó a képeken látható nagyon jó kávép. Erős finom kávét készít. Képeken látható állapotban. Teljesen hibamentes.
Legnagyobb licit viszi vagy esetleg megfelelő ajánlat esetén le is zárom elöbb.
A víztartály fogantyúja sérült illetve a program ajtó de abszolut nem zavaró. A működésben pedig semmit.
DPD futár vagy személyes átvétel.
Utánvét kizárt.

Jelenlegi ára: 2 009 Ft
Az aukció vége: 2019-06-15 19:59 .

Karácsonyi napelemes LED sor mxl 30/pk rózsaszín - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

nincs akkumlátor a termékben, külön lehet megvenni az aukcióin közt. 30db rózsaszín LED
álló fény / villogó funkció
beépített napelem és akkumulátortöltő
akár 8 órás folyamatos működés
cserélhető akkumulátor
időjárásnak ellenálló kültéri kivitel (IP44) 120MXL 30/PK

Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 17:02 .

Hecht kaparófa macskáknak, bézs ALVINB - Jelenlegi ára: 23 990 Ft

Szállítási költségeink súlytól függően eltérőek. Vásárlás előtt érdeklődjön a pontos költségekről, főként nagyobb termékek esetén.
Cikkszám:
HT_ALVINB
Szállítási mód kizárása:
Mérete miatt csomagpontokra nem szállítható
Várható szállítási idő:
Hecht kaparófa macskáknak, bézs |ALVINB|
Jelenlegi ára: 23 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

FOTÓNYOMTATÓ Sony, digitális - Jelenlegi ára: 18 900 Ft

SONY digitális fényképnyomtató szinte teljesen új állapotban, eredeti dobozában.

Jelenlegi ára: 18 900 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 11:25 .

Dirt Showdown Playstation 3 játék - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


PLAYSTATION 3 JÁTÉK KÉZIKÖNYVVEL
PAL
ANGOL NYELVŰ JÁTÉK
3 hónap garancia
A játékaim mind eredeti jogtiszta termékek.
VAN TÖBB JÁTÉKOM IS, KÉRLEK NÉZD MEG AZOKAT IS
LEMEZ: SZÉP
TOK ÁLLAPOTA: KIVÁLÓ
KÉZIKÖNYV ÁLLAPOTA: TELJES ÉS GYŰRŐDÉS MENTES
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:  11-IK ÉS 10-IK KERÜLET
POSTÁZÁS: BUBORÉKOS BORÍTÉKBAN, TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGYBEN POSTÁZOM ŐKET.
ELŐREUTALÁS ESETÉN:
FOXPOST:  470. - (TÖBB JÁTÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL IS) AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT: 680. - FORINT. (KÉT JÁTÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL MÁR 1490. -)  POSTÁN MARADÓRA: 790. - FORINT (BÁRMILYEN MÉRET)
UTÁNVÉTTEL KÜLDVE: 2180. - FORINT.   FOXPOST UTÁNVÉT (HÁZHOZ MUNKAIDŐBEN): 1320. - FORINT


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 14:07 .

Böhler UTP 49 3.20 - Jelenlegi ára: 14 190 Ft

Esab ok 96. 20 helyett
AlMn1, hengerelt anyag, alu lemez, alu zártszelvény és szögalumínium hegesztésére

Jelenlegi ára: 14 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Moosgumi, számok, APLI "Eva Sheets", vegyes színek, (120 db) - Jelenlegi ára: 1 560 Ft

 - ideális kézügyességet fejlesztő és oktatási célokra
- számok 0-tól 9-ig
- vastagság: 1, 8 mm
- szélesség: 50 mm
- sárga, piros, narancssárga, zöld és kék színekben
A termék kiszállítási ideje 2-3 munkanap.
A termék cikkszáma: LCA13075


Jelenlegi ára: 1 560 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Need for Speed Shift Playstation 3 játék - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


PLAYSTATION 3 JÁTÉK KÉZIKÖNYVVEL
PAL
ANGOL NYELVŰ JÁTÉK
3 hónap garancia
A játékaim mind eredeti jogtiszta termékek.
VAN TÖBB JÁTÉKOM IS, KÉRLEK NÉZD MEG AZOKAT IS
LEMEZ: SZÉP
TOK ÁLLAPOTA: KIVÁLÓ
KÉZIKÖNYV ÁLLAPOTA: TELJES ÉS GYŰRŐDÉS MENTES
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:  11-IK ÉS 10-IK KERÜLET
POSTÁZÁS: BUBORÉKOS BORÍTÉKBAN, TÖBB TERMÉK VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGYBEN POSTÁZOM ŐKET.
ELŐREUTALÁS ESETÉN:
FOXPOST:  470. - (TÖBB JÁTÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL IS) AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT: 680. - FORINT. (KÉT JÁTÉK VÁSÁRLÁSÁNÁL MÁR 1490. -)  POSTÁN MARADÓRA: 790. - FORINT (BÁRMILYEN MÉRET)
UTÁNVÉTTEL KÜLDVE: 2180. - FORINT.   FOXPOST UTÁNVÉT (HÁZHOZ MUNKAIDŐBEN): 1320. - FORINT


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 14:05 .

Karácsonyi Hagyományos izzós fényfüzér, 100 izzó, - Jelenlegi ára: 2 050 Ft

• színes
• beltéri
• áramhidas izzók
• pótizzó: L 100/M ki 100

Jelenlegi ára: 2 050 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 12:27 .

Tápláló Arckrém Atoderm Bioderma - Jelenlegi ára: 9 686 Ft

EAN:
3401399371455
Gyártó:
Bioderma
Szeretné a legjobb onlineszépségápolást otthonában nagyszerü áron? Akkor, ne menjen el mellette Tápláló Arckrém Atoderm Bioderma! Nem: UnisexAjánlott Használat: Érzékeny BőrNagyon Száraz BőrHidratálóNem tartalmaz parabénHipoallergén

Jelenlegi ára: 9 686 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Silverlit: HyperDrón verseny készlet - Jelenlegi ára: 33 694 Ft

Silverit HyperDrón verseny készlet a drónok szerelmeseinek! A készlet két quadcopter drónt, két transzmittert és egy állomást tartalmaz, hogy akár versenyezhessetek is egymással, ha ahhoz van kedvetek! Továbbá két USB kábelt, 8 db propellert és eszközöket a cseréléshez, illetve versenyzászlókat okos egységgel. A drónok első- és hátsó lámpával, felvételi indikátorral rendelkeznek, valamint IR adókészülékkel a felvételekhez. A transzmitteren 3 gyorsasági szintet tudsz beállítani, és választhatsz a csatornák között. Beépített hangszóróval és felvételi gombbal van ellátva. Az állomás mód választóval rendelkezik, valamint hangszóróval, és IR célpont vevőkészülékkel. Két játékmód közül választhatsz. Ha a verseny módot választod, te lehetsz a leggyorsabb pilóta! Ha pedig az ütközet mód mellett döntesz, csapatként elpusztíthatjátok a közös ellenségeiteket! Töltsd le az ingyenes applikációt, hogy egy igazán egyedi, különleges játékban legyen részed! Szabályozhatod a magasságot, az állomás-chekkolással felvételi tulajdonságokat oldhatsz fel, és akár nyolc játékos is csatlakozhat, a szórakozás garantált! Légy te a legjobb quadcopter pilóta! Vezérlése: 2, 4 Ghz-es távirányítóval.


Jelenlegi ára: 33 694 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Teka Kerámia Főzőlap TT6320 60 cm fekete 3 főzőfelületek - Jelenlegi ára: 102 899 Ft

Teka Kerámia Főzőlap TT6320 60 cm fekete 3 főzőfelületek
 
Teka Kerámia Főzőlap TT6320 60 cm fekete 3 főzőfelületek
 
Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Kerámia Főzőlap Teka TT6320 60 cm Fekete (3 főzőfelületek) és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát! Méretei kb.: 60 cmTeljesítmény: 5600 WKábel hossza: 1, 1 mBiztonság: igenFőzőfelületek: 3Időzítő: igen
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
Teka
 
A Teka már több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik mosogatók és csaptelepek, valamint beépíthető konyhai készülékek (sütő, főzőlap, páraelszívó, mikro, mosogatógép) területén. A Teka név garantálja a megbízható és magas minőségű konyhatechnikát. 1924-ben alapították az ipari csoportot Németországban. Hamar kivívta a vásárlók körében az elismerést világszerte. 2012-ben 6 nemzetközi díjat kapott konyha és fürdőszoba kategóriában. Nagy hangsúlyt fektetnek az innovációra és designra. Számos olyan újítás fedezhető fel készülékeikben, ami a vevők titkos igényeit is kielégítik.
 
Olyan funkciók és Eco rendszerek állnak rendelkezésre, melyek praktikussá és nélkülözhetetlenné teszik használatukat. A Teka csaptelepekkel akár 30%-os víz-, és energia megtakarítást érhetünk el a beépített Eco rendszernek köszönhetően. A Teka Combo sütők két különböző sütőtérrel rendelkeznek, egyszerre süthetünk velük pizzát és nagyobb méretű sülteket, az egyszerre történő használatnak köszönhetően időt és energiát spórolhatunk meg magunknak. A tisztításukkal sem kell sokat bajlódnia, a Hydroclean technikának köszönhetően (a sütők különleges belső bevonattal rendelkeznek) egy pohár vízzel 24 perc alatt tisztává varázsolhatjuk a sütőteret. Számtalan újdonságot megtalál a Teka készülékeknél energiahatékonyságuk mellett.
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 102 899 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Charge 3 bluetooth hangszóró - Jelenlegi ára: 1 Ft

Újszerű, párszol használt, replika hangszóró..... ..... ....
Fox most 399


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 17:28 .

Régi matchbox Formula 1 Racing Car =R= - Jelenlegi ára: 11 900 Ft

Régi darab a fotón látható fellelt állapotban..... ..... ..... ..... ..... ...


Jelenlegi ára: 11 900 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 09:11 .

Gopro Hero3 Black Edition kamera sport + remote + Rengeteg Extra WIFI GPS action cam KOMPLETT SZETT - Jelenlegi ára: 77


GOPRO HERO3 BLACK EDITION SPORT KAMERA + EXTRA TARTOZÉKOK!
A GoPro Hero3 család mindegyik tagja beépített WiFi-vel rendelkezik, így könnyedén vezérelheted őket okostelefonról, tabletről vagy akár a GoPro WiFi Remote távirányítóval.  
Teljesen új fejlesztésű csúcsmodel, kiemelkedő képeségekkel.
Jellemzők:
4K 3840× 2160 15 képkocka/mp | 4K Cin 4096× 2160 12 képkocka/mp | 2. 7K 2716× 1524 30 képkocka/mp | 2. 7K Cin 2716× 1440 24 képkocka/mp | 1920× 1080 60 képkocka/mp | 1920× 1440 48 képkocka/mp | 1280× 720 60 képkocka/mp | 1280× 960 100 képkocka/mp | 1280× 720 120 képkocka/mp | 848× 480 240képkocka/mp sebességű videófelvétel
Új fejlesztésű 12megapixeles érzékelő
12 megapixeles állóképek, 30kép/mp sorozatfelvétel
Beépített Wi-Fi távirányítóval
GoPro App kompatibilitás
60m-ig vízálló műanyag ház
Kompatibilis a korábbi LCD és akkumulátoros hátlapokkal
Új, f/2. 8 fényerejű, 6 lencsetagból álló optika, alacsony torzítású aszférikus lencsékkel
Javított teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett
Manuális fehéregyensúly beállítás
Videó és állókép készítése egyszerre
Új beállítási lehetőségek (Looping video, folymatos fotó… )
A GYÁRI TARTOZÉKOKON KÍVÜL RENGETEG EXTRÁVAL (+40 EZER FT ÉRTÉKBEN)
Az aukció értéke több mint 150 ezer ft
===========================================================================
A megrendelés folyamata:
 
Fent a terméklapon a „ Megveszem most! ”  gombra (narancssárga) kattintva tudja megrendelni a terméket.
A következő oldalon kiválaszthatja, hogy:
- személyesen (Debrecenben ) veszi át a terméket, vagy
- DPD futárszolgálattal házhoz szállítást kér.
Házhozszállítás esetén a következő lapon tudja megadni a szállítási címet!
A vásárlást követően néhány percen belül a rendszer a vaterán megadott email címére egy visszaigazolást küld, ebben pedig minden további tudnivaló szerepel (bankszámlaszám, ahova a vételárat és szálíltási költséget utalhatja, elérhetőség, stb).
Egy erre küldött válaszemailben fel tudja venni velem a kapcsolatot.
RENDELJE MEG MOST ÉS VEGYE ÁT A TERMÉKET 48 ÓRÁN BELÜL! *
*Az átutalás indítását követően mindössze 48 órán belül (2 munkanapon belül) kézbesíti a terméket a DPD.
A csomag végig nyomon követhető, így biztonságban van a pénze és a vásárolt termék is.
Amennyiben több terméket vásárol,  spórolhat az újabb szállítási költségeken. További termékeinket megtalálja a lenti galériában, vagy ide kattintva:   "Az eladó további termékei"
(A termékekből korlátozott mennyiség van raktáron, ezért a kinézett termék megrendelését követően is meg tudja nézni a termékeinket - így biztosan nem marad le a termékről! )
Vásároljon megbízható Eladótól!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE!

Jelenlegi ára: 77 980 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 14:55 .

CITIZEN NŐI KARÓRA*********ROZSDAMENTES ACÉL FÉM CSAT - Jelenlegi ára: 999 Ft

NŐI ÓRA CSAT ROZSDAMENTES ACÉL 
HAGYOMÁNYOS JÓL BEVÁLT RETRÓ DIZÁJN  !!!
EREDETI 

Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2019-06-20 11:34 .

Express Kávéfőző Cecotec Power Espresso 20 Matic 850W 20 BAR - Jelenlegi ára: 36 516 Ft

Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Express Kávéfőző Cecotec Power Espresso 20 Matic 850W 20 BAR és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát! Teljesítmény: 850 WJelzőfényKapacitás: 1, 5 LAutomatikus leállásSzűrő: Kávézó x 1Kávézó x 2


Jelenlegi ára: 36 516 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Vezeték nélküli Bluetooth Hangszóró Energy Sistem 427963E 30W Energy Sistem HANGSZÓRÓK, FEJHALLGA... - Jelenlegi ára: 25

Szín:
Fehér
Márka:
Energy Sistem
EAN:
8432426427963
Szállítási idő:
7-10 munkanap
Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Vezeték nélküli Bluetooth Hangszóró Energy Sistem 427963E 30W-et verhetetlen áron. Teljesítmény: 30 WCsatlakozás: Bluetooth 4. 1Hatótáv: 10 mFrekvencia: 60 Hz-18 KHzJelzőfény: LEDTápegység: 120-240 V50-60 HzMéretei kb.: 13, 1 x 16, 4 x 80, 7 cmKb. súly: 4, 37 kgTartozék: KábelKapcsolatok: RCAJack 3, 5 mmSubwoofer: 4" - 4 Ohm
Márka: Energy Sistem
Szín: Fehér
EAN: 8432426427963
Szállítási idő: 7-10 munkanap


Jelenlegi ára: 25 960 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

2019. május 29., szerda

Violetta csomag - Ceruzatartó pohár doboz - Jelenlegi ára: 890 Ft

Violetta csomag
- Asztali ceruzatartó
- Szívószálas pohár (új)
- Kinyitható, fedeles fém doboz
Üzletben vásároltuk őket.
Sok játékot kiválogattunk a lányom szobájából, érdemes megnézni a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 16:28 .

Hámlasztó Arcgél Age Smart Dermalogica (75 ml) - Jelenlegi ára: 27 903 Ft

EAN:
0666151020870
Gyártó:
Dermalogica
Szeretné a legjobb onlineszépségápolást otthonában nagyszerü áron? Akkor, ne menjen el mellette Hámlasztó Arcgél Age Smart Dermalogica (75 ml)! Nem: UnisexKapacitás: 75 mlTökéletes minden bőrtípushozNem tartalmaz parabénParfümmentes

Jelenlegi ára: 27 903 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Lányka farmernadrág 104-es méretben ELADÓ! - Jelenlegi ára: 850 Ft

Sziasztok!
Saját termékeimet szeretném eladni a vatera piacán! Amennyiben kérdésed van, szívesen válaszolok rá.
A termék postázása ajánlottan vagy személyesen történik.
 cm-ben megadott méréseimet figyeld!
Ha van időd nézz körül a többi termékeim között is!
Sokféle termék eladásával foglalkozom,: babaruha, gyerek -  felnőtt ruhákkal, könyvekkel, porcelánnal, régi tárgyakkal, stb.
Kislány farmernadrág 104-es méretben jó állapotban van. Alján kicsit kirojtosodott, de nincs elnyűve.

Jelenlegi ára: 850 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 14:32 .

Converse cipő fehér 40 raktárról , azonnal - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


Converse Chuck Taylor cipő
 
Új cipő
Fehér , magas szárú
40-es méret
- Raktárról , azonnal –


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-05 22:25 .

NOKIAN 225/70R16 107H WR SUV 3 XL téli off road gumiabroncs - Jelenlegi ára: 38 104 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállítástéli gumiabroncsFogyasztásCFékezésEZaj2, 72Méret225/70R16GyártóNokianIdénytéliTermék típusOff RoadSebesség indexH=210 km/hSúly index107=975kgGumiabroncs mintázat0 (WRSUV3)72

Jelenlegi ára: 38 104 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Diákigazolvány Tok / Diák Igazolvány Tok - PVC, Fehér - Jelenlegi ára: 250 Ft

Diákigazolvány Tok / Diák Igazolvány Tok - Fehér
- Diák igazolvány tárolására,  2db átlátszó belső zsebbel, melyeknek mérete: 85 x 56 mm
- Teljes mérete (kinyitva): 190 x 60 mm
- Anyaga: PVC
Figyelem! Ez a termék csak személyes átvétellel vehető át, postázásos küldés NEM lehetséges, kivéve:
- ha a vásárolni kívánt etikett-címkék összértéke eléri az 1000Ft-ot
(Postázás a fenti feltétel teljesülése esetén is csak ajánlott levélként kérhető, előreutalásos fizetéssel)
Termékeim között további csomagolástechnikai termékeket találhat: IDE KATTINTVA!
Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o o
Szállítási és fizetési lehetőségek:
-- Alkalmanként előfordulhat, hogy a termék átvétele csak az aukciózárást követő 2-3 nap múlva lehetséges!
-- Személyes átvétel: BUDAPESTEN és FÓTON lehetséges a következő helyeken és időkben:
- Fóton, egy adott címen -- itt heti 2-3 napon vehető át (adott esetben a hétvégi átvétel sem kizárt)
- Bp., Örs Vezér Tere (Árkádban) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda este) vehető át
- Bp., Nyugati Pályaudvar (Főpostánál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át
- Bp., Árpád híd Pesti oldal (J. Attila Színháznál) -- itt heti 1 napon, egy adott időpontban (általában szerda késő délután vagy kora este) vehető át


Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 19:29 .

Martin L. Gore - Loverman EP (DVD + CD) - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Live In Milan
DVD-1 In My Time Of Dying
DVD-2 Stardust
DVD-3 I Cast A Lonesome Shadow
DVD-4 Lost In The Stars
DVD-5 Loverman
Plus:
DVD-6 Counterfeit² Interview
Loverman EP²?
CD-1 Loverman (Radio Edit)
CD-2 Loverman (Bola Remix)
CD-3 Das Lied Vom Einsamen Mä dchen (Turner Remix)
CD-4 Das Lied Vom Einsamen Mä dchen (Lawrence Remix)

Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 13:12 .

Berghaus szuper, lecipzározható szárú túra nadrág, túranadrág - Jelenlegi ára: 7 100 Ft

Szép állapotú.
Szuper fazon.
Márkához hű igényes kidolgozás.
Nagyon kényelmes viselet.
Szára lecipzározható, így rövidnadrágként is hordható.
Címke szerint 14-s , 40-s méret.
Hossza 109 cm. Bszár 82 cm. Derék  43 cm. Csípő 54 cm. Combtő 32 cm.


Jelenlegi ára: 7 100 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 05:32 .

Kézi vaku, bűvész trükk, kellék, KIÁRUSÍTÁS - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Egy bűvész áruház kényszerült bezárásra. Így átlagosan a termékek a beszerzési áruk alatt kerülnek eladásra.
A kellékek mindegyik leírás nélkül kerül eladásra majd pedig e-mail-en keresztül kapja meg a leírást hozzá.
Létezik belőle ujjra húzható, elrejthető, távolról irányítható, de most maradjunk a marokba csapható kézi ? vakunál? : )
Egy bőrszínű szerkezet, amely mint a Kéztűz belefogható a markodba és piro vattát belehelyezve egy nagyobb villanást tudsz előidézni a kezedből. E közben megtudsz jeleníteni nagyobb tárgyakat a zakód alól vagy a kezed/hátad mögül.
Ajánlott életkor:   18+
Besorolás:  Kezdő
Betanulási idő:  1-2 óra.
Méretek:  5, 6*4, 3cm
Sajnos erről a szerkezetről nem sikerült videót szereznem de egy közel hasonló ? ujj vakuról? találtam:
https: //www. youtube. com/watch? v=yj3KogWFOJQ
A csomag tartalma: 1db Kézi vaku.

Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 02:26 .

Ps3 my fitness coach club - Jelenlegi ára: 2 599 Ft

EREDETI, HIBÁTLANUL MŰKÖDIK!
 
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL MISKOLCON 
 
A TERMÉKRE 1 HÉT GARANCIÁT VÁLLALOK!
TEKINTSE MEG A TÖBBI XBOX 360-ONE-PSP-PS4-EGYÉB TERMÉKEIM!
JÁTÉKOK-KONZOLOK-KIEGÉSZÍTŐK SZÉLES VÁLASZTÉKBAN!
 
 
 

Jelenlegi ára: 2 599 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 09:23 .

Szilikonos 3/4-es talpbetét XL (43/44) - Jelenlegi ára: 2 100 Ft

Anyag: 100 % szilikon
A 3/4-es talpbetét.  
Cipőből az eredeti talpbetétet el kell távolítani, hogy elegendő hely legyen a szilikonos talpbetétnek.
Indikáció: boka, térd, csípő gyulladás, degeneratív gerincferdülések, Achilles-ín gyulladás, fájdalomcsillapítás sarok, -és talprészen.
Kiszerelés és az ár: 1 párra vonatkozik.
Rendelésnél kérjük vegye figyelembe a méreteket:
Méret: S (37-38), M (39/40), L (41/42), XL (43/44).
Ne viselje szilikonra allergiás és sérült irritált bőrre.
Válogasson kedvére további termékkínálatunkból!


Jelenlegi ára: 2 100 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 02:08 .

Körömcsiszoló gép, pedikűr, manikűr, csiszolófej készlettel! - Jelenlegi ára: 3 800 Ft

Minőségi kézi csiszológép Új, bontatlan!
Állítható fordulatszám: 3. 000 - 20. 000 RPM-ig
6 db erős csiszoló fejjel
6 db csiszoló koronggal
Hálózati adapter
Könnyű és kényelmes fogás
Felmelegedés gátlóval (ha túlmelegszik leáll)
Csendes működés
220 V
Méret:  16 x 2, 4 cm
Professzionális felhasználásra is
Műkörömhöz és természetes körömhöz is.
Átutalás után azonnal küldöm! házhozszállítás: 1150ft, vagy posta csomagautomatába: 700ft

Jelenlegi ára: 3 800 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 12:14 .

RÉGI, MOTORLÁMPA, HÁTSÓLÁMPA (AA Z4) - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

..... ..... ..... ..... . RÉGI MOTORLÁMPA, HÁTSÓLÁMPA, KÉPEKEN LÁTHATÓ ÁLLAPOT..... ..... ..... ..... ..... ..

Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 12:16 .

iPAD, iPhone tartós MP3 lejátszós Bluetooth hangszóró kihangosító - Jelenlegi ára: 8 620 Ft


iPAD, iPhone tartós MP3 lejátszós Bluetooth hangszóró kihangosító
Az okostelefonok, táblagépek hangzása a legjobb esetben is inkább épp csak elfogadható, de ezen könnyedén változtathatsz!
Itt az ideje, hogy megtámogasd eszközöd egy külső vezetéknélküli bluetooth hangszóróval, amivel sok más multimédiás funkciót is elérhetsz! Vagy egyszerűen a fotelben hátradőlve telefonálnál? Híváskihangosítóként is remek munkát végez!
 
Micro USB kábellel gyorsan feltölthető, memóriakártyát is olvas (microSD), jack kábellel is összekötheted AUX módban. Tér és mély hangzása egyaránt kiemelkedő. A hangszóró úgy lett kialakítva, hogy rátehesd okostelefonod, táblagéped, ezáltal állványként is funkcionál.
 
Műanyag kialakításának hála könnyű, egyszerűen hordozható, és mivel nem kell vezetékekkel bajlódni, oda rakod, ahova csak akarod. Beépített akkumulátora 5-6 órányi zene lejátszására alkalmas két töltés között.
Tulajdonságok:
- AUX kábel + USB kábel
- Műanyag kialakítása van, így könnyű.
- Interfész: USB, Micro USB, TF kártya foglalat, jack
- Hordozható lejátszókhoz, okostelefonokhoz, táblagépekhez és számítógéphez ajánlott! Akár autóban is használható híváskihangosítóként
- Térhangzás
- Passzív típusú hangszórórendszer
- Funkciógombokkal rendelkezik, hangerőt, csatornát, üzemmódot állíthatsz vele. LED üzemmód visszajelző lámpa is helyet kapott.
- 2 csatornás kialakítás
- Audio kimenet: Bluetooth/AUX
- FM rádió
- Akkumulátor kapacitás: 1200MAh
- Impedancia: 4 ohm
- Kimeneti teljesítmény: 3WX2
- SNR>80dB
- Frekvenciaválasz: 100Hz-20KHz
- Lejátszási idő: 5-6 óra
- Méret: 300mm*93mm*43mm
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 9 990Ft
Akciós ár:
8 620 Ft


Jelenlegi ára: 8 620 Ft
Az aukció vége: 2019-06-19 02:33 .

50 db-os fából készült szív dekoráció - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tökéletes esküvői köszönőajándék 
Vintage esküvők elengedhetetlen kelléke
Asztaldísznek is kiváló
De szerelmet is vallhatunk a kis szívek segítségével ; )
anyaga: fa
mérete: 10x 14 mm
színe: natúr
A csomag 50 db szívet tartalmaz.
A termék külföldről érkezik, a szállítási idő 15-30 munkanap. Kérem, csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-05-30 07:40 .

Francia kapcsolat 2. (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 5 890 Ft

Bontatlan blu-ray. Külföldi kiadás magyar szinkron nélkül, de magyar felirattal.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Jimmy "Popeye" Doyle kőkemény zsaru, aki nem éppen diplomatikus módszereiről híres. Kemény kézzel bánik a bűnözőkkel és ha kell, nagy ívben megkerüli a szabályzatot, hogy elérje célját. Egy besúgójának köszönhetően tudomást szerez egy közelgő nagy nemzetközi heroin-szállítmány érkezéséről. A nyomozás előrehaladtával rádöbben, hogy a szálakat háttérben mozgató francia kapcsolat lebuktatásával az egész kábítószer-hálózatot felgöngyölítheti.

Jelenlegi ára: 5 890 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 19:42 .

AQUAMARINE Hotfix vasalható ÜVEG strasszkő 4mm - Jelenlegi ára: 4 Ft


Kreatív alapanyag scrapbooking-hoz, meghívókészítéshez, ruhához, patchwork munkákhoz, stb..
Akciós készlet, ÜVEG 4-5mm HOTFIX azaz vasalható strasszkő, 7. - Ft /db helyett!
AQUAMARINE AB színben


Jelenlegi ára: 4 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 16:24 .

Új HAGLÖFS felsőkategóriás női túradzseki / outdoor kabát - S - 3db nincs posta ! - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Üdvözöllek !
Új / Eredeti
HAGLÖFS
szintetikus töltetű, ultrakönnyű női dzseki
S-es méretben
kedvező áron eladó !
outdoor tevékenység / hegymászás / alpinizmus
A termék tűpontos méretei :
Teljes hossz (válltól mérve) : 60cm,
mellbőség : 90cm,
ujjhossz : 71cm.
Fontos lehet:
Az aukció tárgya EREDETI ruha, valamennyi kép magáról az aukcióra bocsátott termékről készült!
Rendelj legalább három terméket a kínálatomból, és átvállalom a teljes szállítási díjat! Az ajánlat más felhasználóneveken árult termékekre nem vonatkozik, azokkal nem összevonható!
Köszönöm a figyelmed, kérlek, ha időd engedi, szemezgess a termékeim között:
Érdemes!


Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 20:40 .

Polaroid Socialmatic POLSM01 Digitális fényképezőgép - Jelenlegi ára: 20 000 Ft

Eladó a képen látható Polaroid Socialmatic POLSM01 Digitális fényképezőgép. A termék újszerű, kizárólag töltőről kapcsol be, akkuról egyáltalán nem tart töltést. Továbbá nem tesztelt, androidos rendszer fut az eszközön, alap esetben nincs hozzá a kezdő Zink fotópapírkészlet!
Itthoni utolsó 3 éves ára: 115. 000 Ft
https: //polaroid. com/socialmatic
A legtöbbet licitáló nyeri a terméket, garancia nincs!

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-04 12:54 .

2019. május 28., kedd

Power Bankba épített kémkamera 1080P HD KAMERA - AKCIÓS BEVEZETŐ ÁRON - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Power Bank kémkamera 1080P,   HOSSZÚ FELVÉTELI IDŐ,  
Külső akkumulátor, mobil és tablet töltőbe rejtett kamera, hosszú felvételi idő, valódi 1080P FULL HD felbontás.
ÁR/ÉRTÉKE kiváló a terméknek
Egy mobil töltőre bármikor szükségünk lehet, ha sokat használjuk a telefonunkat, tabletünket.
Éppen ezért nem feltűnő, ha bárhová kirakjuk.
A benne lévő rejtett kamerát kitűnően álcázták, az oldalán található usb és miniUSB csalakozó melett található egy megszokott jack dugónak való lyuk, polaritás megjelöléssel, azonban itt rejtőzik el maga a kamera.
Tölteni pedig a miniUSB porton keresztül lehet.
A kamera széles látószögű így nagy területen készíti a felvétel.
HD felbontásának köszönhetően kitűnő minőségben készíti a videókat. Hangot is rögzít így a környező zajokat, beszélgetéseket is felveszi.
Mivel nagyobb méretű kameráról van szó, beépített akkumulátorra is nagyobb kapacitású, ezáltal hosszú felvételi időt készíthetünk vele.
5. 0 mega CMOS
1920*1080
AVI
30fps
90 fokos látószög
1 LUX
akis kapacitása 3000mAh
folyamatos videó felvétel kb 12 óra
megfelelő minőségben 40 nm képes a hangot rögzíteni
Micro SD 32GB tud kezelni maximum
Formátum AVI format
USB szabvány USB1. 1/2. 0
Support Operation system Windows XP/VIST/7/8/10
videó mérete 6GB/hour
töltési idő 2-3 hours
méret 120mm x 66mm x 10mm
Micro SD kártya csak termékhez:
Class 4 8GB 2500Ft
Class 10 16GB 3500Ft
Class 10 32GB 4500Ft


Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 13:38 .

Matchbox Superfast No62 RENAULT 17TL 1974 - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó Matchbox Superfast No62 RENAULT 17TL 1974-ből. Az autó és a doboz is hibátlan.   
Gyüjteményem felesleges darabjait bocsátom áruba.
Csomagautomatába 600 Ft-ért tudom küldeni, 20000 Ft feletti vásárlásnál vállalom a postaköltséget.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 17:59 .

Ecco Gore-tex baba hótaposó 21-es - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Ecco Gore-tex baba hótaposó keveset viselt, szép állapotban eladó!
21-es és 12cm bth.

Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 15:01 .

100 darabos dekorációs rózsaszirom - Jelenlegi ára: 1 Ft

Esküvők, partyk elengedhetetlen kelléke
Széleskörűen felhasználható díszítőelem, csodaszép látvány
választható színek: kék, piros, lila, fehér, rózsaszín
Anyaga: Kiváló minőségű szövet
mérete: 5 * 5 cm-es
100 darab szirom/csomag
A termék külföldről érkezik, szállítási ideje 15-30 munkanap. Kérem, csak ennek ismeretében licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-05-30 02:14 .

Fondovivo - táptalaj vízinövényeknek - Jelenlegi ára: 1 470 Ft

Édesvizi akváriumokhoz
Agyagból és nyomelemekből áll, tápláló összetevőket tartalmaz a növények növekedéséhez.
Porózus szerkezet - a növények gyorsan könnyen legyökereznek
Nem teszi a vizet zavarossá
Segíti a talaj oxigénellátását
Tilos mosni, mert a tápanyagokat eltávolítjuk a kimosással.
Kiszerelés: 2, 5 kg (kb. 3 l)

Jelenlegi ára: 1 470 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 13:50 .

Játékpénz - Jelenlegi ára: 160 Ft

Kivágható játékpénz - aprópénz és papírpénz. Iskolai kiegészítő.

Jelenlegi ára: 160 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

PlayStation 3 játék: FIFA 10, Német változat, saját csapatot is lehet gyártani - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Légy a stadion szupersztárja!
Újítás, hogy focistánkkal ebben a részben már 360 fokos cselezéssel törhetjük át az ellenfél védőfalát és a szabad fizikájú játék, több cselezési lehetőséget és ütközésmegosztást tesz lehetővé, mellyel élvezetesebb és izgalmasabb a támadó és a védő közötti küzdelem. A fejlesztett mesterséges intelligencia 50 mozgási ciklust tárol, aminek köszönhetően sokkal jobban koncentrál a játékos a labdára, figyelembe veszi az áttörési és védekezési lehetőségeket.
Olvasd tovább. Kattints IDE!
A lemez alig használt, eredeti csomagolású állapotban van, Német nyelvű használati utasítással.
Egyéb infó: Használt Playstation 3 konzol szoftver.
Jellemzők, méretek: Platform PS3 Stílus Sport, Nyelv Német
Rövid videós bemutató megtekintése.
Postaköltség: ha utalod az árát mindössze 600Ft.
Kedves Érdeklődő! Kérlek csak valós vásárlási szándékkal,
és fizetési képességgel licitálj, és csak akkor ha elolvastad a vásárlási feltételeket!
Kattints a segítség menüpontra!
Postai utánvételt csak minimum 20 pozitív visszajelzés fölött kérhetsz.
Kivétel a törzsvásárló!
Ha szeretnél e-mailben értesülni minden új aukciómról, kattints IDE , vagy az alábbi ikonra!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 15:54 .

Mini HD 1080P micro kamera kémkamera - POLOSKA - AKCIÓS BEVEZETŐ ÁR - BP - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Profi HD mozgásérzékelős éjjellátó kémkamera
Kompakt kivitel, hordozható kézi DV DC
Videó formátuma: 1280x720
Videó formátuma: 1920x1080p
képek: 12M (4032X3024)
Mozgás észlelése videó: 720p és 1080p
USB 2. 0 interfész a nagy sebességű átviteli
Micro sd kártyával működik 32gb ig kezeli
TV OUT TV monitor videó kapcsolatot
Beépített lítium akkumulátor fenntartható kamera akár 70 perc
Specifikáció
Videó formátum: AVI
Videó kódolás: M-JPEG
videó felbontás arány: 1280x720 30fps 1920x1080p 15 fps
Videó frame rate: 30 fps
Kép formátum: JPG
A kép aránya: 4: 3
Munkaidő: Körülbelül 70 perc
Töltési feszültség: DC-5V
interfész típusa: Mini 8pin USB
Tárolási támogatás:
TF kártya
Micro SD kártya csak termékhez:
Class 4 8GB 2500Ft
Class 10 16GB 3500Ft
Class 10 32GB 4500Ft

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 13:37 .

Honda spacy 125 index - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Eladó a képen látható Honda spacy 125 index.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 2 499 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 09:57 .

Arabesque: Greatest Hits (eredeti) INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 3 651 Ft

Bontatlan DVD.
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Személyesen Miskolcon vehető át.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Tracklist:
1. -OPENING- HELLO MR. MONKEY
2. FLY HIGH LITTLE BUTTERFLY
3. ROLLER STAR
4. HIT THE JACKPOT
5. MARIGOT BAY
6. BILLY’ S BARBEQUE
7. PEPPERMINT JACK
8. IN FOR A PENINY, IN FOR A POUND
9. ONCE IN A BLUE MOON
10. PARTIES IN A PENTHOUSE
11. ROCK ME AFTER MIDNIGHT
12. MIDNIGHT DANCER
13. LOVE IS JUST A GAME
14. FRIDAY NIGHT
15. MAKE LOVE WHENEVER YOU CAN
16. HIGH LIFE
17. – ENDING- HELLO MR. MONKEY

Jelenlegi ára: 3 651 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 19:32 .

forrasztó páka,orosz-ex-szovjet - Jelenlegi ára: 2 570 Ft

A képeken látható egység, működőképessége enm tesztelt
Fentieket  a vevő tudomásul vette vásárlásával pedig elfogadta, hogy ezen az aukción nem élhet  a  vásárlástól való elállás jogával-nincs az, hogy "Nem ezt a lovat akartuk, kérem"Feltételezhető, hogy mindenki felnőtt, cselekvőképes és épelméjű, aki a vaterán vásárol -a regisztrációs úrlap adatai nem épp csökkent értelmi képessűgűek számára megoldható feladat-az már  el tudja dönteni egyszer és mindenkorra, hogy kell-e  a termék vagy se. Aki mégsem, az inkább kérdezzen vagy ne licitáljon, hogy ne fussunk felelsleges köröket. A kisdedóvó pedig két sarokakl arrébb van.. Balra a második ajtó-kedvencem a Tankcsapda zenekar. D: )
-és persze, ismételten megkérek minden idelátogatót, hogy a "szerintem ennyit meg amannyit ér" meg: " nekem ennyit meg amannyit ér.. "-ideáiktól kiméltetni szívekedjenek, mert lehet "annyit" nekem is megér

Jelenlegi ára: 2 570 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 13:01 .

Régi matchbox Chevy Van =A= - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Régi darab a fotón látható fellet állapotban..... ..... ..... ..... ..... ..... .

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 09:59 .

Audio Technica AT66 MM Hangszedő Új Tűvel! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

ELADÓ!
Audio Technica AT66 MM Hangszedő Új Tűvel!!
Tű nyomóerő: 3- gram
Adok ajándékba egy, Headshell -hez hangszedő tű túlnyúlásmérőt   52mm
KÉREM A NYERTES VÁSÁRLÓ 3-NAPON BELÜL JELENTKEZZEN, ÉS 7-NAPON BELÜL FIZESSE KI A TÉTELT!
KÖSZÖNÖM A MEGÉRTÉST!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 12:06 .

Emily Rose ruha boleroval 98 - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Hibátlan állapotban van mindkettő. Gyönyörű a ruha díszítése, a kép nem adja jól vissza. Csak postázom előre utalás után   Az ár a kettőre egyben értendő.  

Jelenlegi ára: 1 300 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 22:55 .

Suzuki zillion olajtartály - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Eladó a képen látható suzuki zillion olajtartály.
Vásárlói Tájékoztató!
Kérem licitálás előtt figyelmesen olvassa el, és csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért.
Az érdeklődők kérdéseire szívesen válaszolok.
Utólagos képfeltöltésre az első licit érkezéséig van lehetőségem.
Utánvételes csomagküldést csak 10 db pozitív értékelés feletti felhasználónál vállalok.
Előre utalás esetén 2-3 munkanapon belül postázok.
Csomagolási és egyéb költségeket nem számolok fel.
Díjszabás a Magyar Posta, Mpl és egyéb futárszolgálatok mindenkori díjszabása alapján.
A vevőnek leütéstől számított 10 munkanapja van a vételár teljes átutalására amely tartalmazza a postaköltséget.
 
SZÁMLAIGÉNYÉT KÉREM ELŐRE JELEZZE.
Kérem, csak akkor licitáljon, ha feltételeimmel egyetért!
Kisebb termékeim átvehetők  Szentendrén és Hévízen.       
Tekintse meg összes aukciómat, így spórolhat a postaköltségen!
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=businessman111

Jelenlegi ára: 2 499 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 09:03 .

dvd csomag - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Eladó a képeken látható dvd csomag, vegyes, jó állapotú, sok darab.

Jelenlegi ára: 9 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-04 12:44 .

Samsonite fotó táska - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó a fotókon látható, szép állapotú, Samsonite fotós táska. Belülről bélelt, a cipzár jól működik. Méretei a fotókon láthatók. Személyesen Zánkán, Pápán vagy postai úton vehető át. Legolcsóbban postai csomagautomatába tudom feladni, akár 600 forintos díjért.

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 08:09 .

Belmil kihajthatós tolltartó - Flamingós - Jelenlegi ára: 3 190 Ft

Belmil tolltartó flamingós mintával, melyben kényelmesen elférnek a gyerekek ceruzái, tollai. Könnyen elhelyezheti benne az írószereket és rendben tarthatja. Két kihajtható füllel rendelkezik. A tolltartóban 27 ceruzának, egy-egy radírnak, hegyezőnek és vonalzónak van kialakított helye. Mindkét kihajtható fülön órarendtartó található, egyikben Belmil órarend van. Mérete: 20, 5x3, 5x14 cm. Lányos tolltartó színe: tropical virágos. Anyaga: poliészter. Állítsa össze kislányának az iskolatáska kollekciót a teljes BELMIL - Flamingo kollekcióból > >

Jelenlegi ára: 3 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

ERBA Csőrös egyenes fogó 160mm.33282 - Jelenlegi ára: 1 020 Ft


ERBA Csőrös fogó, egyenes 160mm..... ..... ..... ..... ..


Jelenlegi ára: 1 020 Ft
Az aukció vége: 2019-06-18 07:28 .

2019. május 27., hétfő

Okosóra 0,66 OLED Bluetooth 145536" - Jelenlegi ára: 16 283 Ft

Ha szenvedélyesen rajongsz a informatikai és elektromos termékekért, és szeretsz lépést tartani a technológiával, ne maradj le a legkisebb részletekről sem, vásárold meg Okosóra 0, 66 OLED Bluetooth 145536-et verhetetlen áron. Összetétel: TPUKapcsolat: BluetoothKépernyő: 0, 66"OLEDTartozék: USB-kábelAkkumulátor: igenTöbbnyelvű: igenKompatibilis: iOS, AndroidModern és ergonomikus kialakításMéretei kb.: 26 x 2, 4 x 1, 2 cmKézikönyv: SpanyolAngol"


Jelenlegi ára: 16 283 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Tesztelés!! Egyéb élelmiszer - Jelenlegi ára: 337 Ft

Tesztelés!!!! NE VEDD MEG!!!! Nem kerül átadásra!!!!! TESZTELÉS!!!!
Tesztelés!!!! NE VEDD MEG!!!! Nem kerül átadásra!!!!! TESZTELÉS!!!!

Jelenlegi ára: 337 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 16:56 .

Roba meli hálózsák 85cm AKCIÓS!Postára ingyen feladással! - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

AKCIÓS!
A hűvösebb és melegebb napokon egyaránt használható, garantált jó alvás!
A körte alakú forma amely több teret ad a lábmozgásnak.
Körben nyitható cipzár vállnál patentos, megkönnyíti a be-és kikapcsolását a hálózsáknak.
zöld kockás és állatos minták belső fehér puha pamut anyag.
közepesen vastag bélelt hálózsák
Felső: 100% pamut
Töltet: 100% poliészter
40 ° C-mosható
csomagolás nélküli ezért újszerű de nem használt
NINCS POSTAKÖLTSÉG POSTÁRA ADÁSSAL!
CSAK A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKBEN MEGADOTT KÜLDÉSI LEHETŐSÉGEK ÉLNEK!

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 18:54 .

0V078 Régi vegyes nagyító lencse csomag 14 darab - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Régi, 14 darab nagyító lencse. Van közöttük egyenes/domború, egyenes/homorú, domború/domború, egyenes/egyenes. Több darab pereme lepattant, lásd fotó.
Méretek:
36 mm, 37 mm, 38 mm, 40 mm, 42 mm, 60 mm, 70 mm, 50 x 76 mm. Súly: 0. 305 kg
Termékeim között több nagyító található, kérem tekintse meg őket ide kattintva!
A termékről további nagy felbontású képek!
ÁRUIM ZÖME ANTIK ÉS RÉGI TÁRGYAKBÓL ÁLL.
SZEMÉLYES ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN (IX. ) ILLETVE SZEGEDEN!
 
Szállítás
Termékeinket az MPL futárszolgálattal küldjük! Terjedelmes tárgyaink szállításában külön díjazás mellett tudunk segíteni! Szállítási módok az alábbiak szerint alakulnak
 
Személyes átvétel Budapest IX.
 
 
Személyes átvétel Szeged
 
 
MPL csomag előre utalással
 
 
MPL csomag utánvét
 
 
Fizetés
A vételár és szállítási költség kiegyenlítésére az alábbi lehetőségeket biztosítjuk
 
Személyes átvételkor készpénzben
 
 
Banki átutalás
 
 
Utánvét
 
 
Paypal (MasterCard, Visa)
 
 
Szállítási, átvételi idő
A termék vásárlását követően a szállítási, kézhez vételi idő az alábbiak szerint alakul belföldön
 
Személyes átvétel
1-5 munkanap
 
 
MPL csomag előre utalással
2-3 munkanap
 
 
MPL csomag utánvét
1-3 munkanap
 
( nagyíttó )

Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-31 22:54 .

Fényképezőgép , kamera vállszíj vállpánt , heveder - Jelenlegi ára: 290 Ft

Fényképezőgép , kamera vállszíj  vállpánt , heveder. Műbőr. Hossza 115 cm. Szélessége 1 cm.

Jelenlegi ára: 290 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 08:39 .

Csigás állvány, kicsi, virágtartó, fém, kovácsoltvas jellegű (124) - Jelenlegi ára: 9 680 Ft


Dekoratív állvány virágoknak vagy kedvenc könyveinek.
A termék alapanyaga acél, a festés porszórással, struktúr fekete színben készül.
Beltéri festéssel ellátott felület.
szé 450 x ma 760 x mé 310 mm
felső lap
- szélessége: 400 mm
- mélysége: 270 mm
- padlótól való távolsága: 690 mm
alsó lap
- szélessége: 450 mm
- mélysége: 270 mm
- padlótól való távolsága: 190 mm
felső és alsó lap közötti távolság: 480 mm


Jelenlegi ára: 9 680 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 15:47 .

Két öszvér Sarah nővérnek (1969) BLU-RAY ÚJ! Clint Eastwood - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Két öszvér Sarah nővérnek (1969) BLU-RAY
főszerepben: Clint Eastwood
Külföldi kiadás - angol hang és magyar felirat.
Állapot:  Új, bontatlan
hang: angol, német, francia, olasz, spanyol
felirat: magyar, angol
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
A mexikói polgárháborúban egy előkelő prostituált Sara nővérnek adja ki magát, hogy mint kém segítse a forradalmárok győzelmét. A szófukar revolverhős, aki valójában csak pénzt akar szerezni, akaratlanul is társává válik. Együtt rohamoznak meg sikerrel egy ellenséges erődítményt. Amikor fény derül Sara valódi kilétére, a revolverhős beleszeret a könnyűvérű lányba.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 18:16 .

Atomic Rooster DVD - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

A DVD állapota átlagos, több felületi karc látható rajta. A kiadvány az együttes 1972-es stúdiókoncertjét tartalmazza. Ennek hossza sajnos csak 28 perc, a DVD többi része néhány további együttestől (Uriah Heep, Nektar, Caravan, stb. ) közöl rövid ízelítőt, reklámot.

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2019-06-03 21:41 .

Sera pond aquateich 500ml-es 10 m3 vízhez - Jelenlegi ára: 1 890 Ft

Sera pond aquateich 500ml-es 10 m3 vízhez tavi vízelőkészítő csomagolás sérült Eladó
Nem kimért, eredeti, bontatlan, gyári csomagolás!
Átfogó védelem minden tavihal számára. Szirupos fémionok, klór és ártalmas környezeti tényezők ellen (e. g., savas eső) nyákhártyával- stabilizáló B vitamin- komplexum. Az aquteich egy biológiai víztisztító szer. Az eső után a tó vizének összetételét visszaállítja a megfelelő szintre.
A sérülés jellegéről kérem leütés előtt érdeklődjön!
Az ország területén jó eséllyel megoldható a személyes átvétel, ha mégsem a csomagot haladéktalanul feladom!

Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 17:50 .

Villanypásztor szigetelő tartócsavar, izolátor - Jelenlegi ára: 58 Ft

A tartócsavar 25db/csomag kiszerelésben van de darabra is vásárolható, 58ft/db Fába fémbe egyaránt rögzíthető.


Jelenlegi ára: 58 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 10:46 .

Party szett 10db-os tányér szett macis - Jelenlegi ára: 160 Ft

Új 10db-os party tányér szett.
Macis mintázatú.
Méret: 18, 5cm
Anyaga: papír
Minden termékünk készleten van , így azonnal tudjuk küldeni.

Jelenlegi ára: 160 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 19:34 .

Bebella Vital cicás tencel hálózsák 90cm AKCIÓS! Nincs Postaköltség Postára! - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

AKCIÓS!
A gyermekek természetes alvását garantálja!
A körte alakú forma amely több teret ad a lábmozgásnak.
A körben végig nyitható cipzár, megkönnyíti a be-és kikapcsolását a hálózsáknak.
szabályozza a hőmérsékletet és a nedvességet, miközben a baba testhőmérsékletét az optimális tartományban tartja
középvastag hálózsák
Felső-bélés: 100%tencel
Töltet: 70%lyocell-30° polyester
40 ° C-mosható
eredeti csomagolás nélküli ezért újszerű, nem használt
a kép katalóguskép a termékről készült kép!
NINCS POSTAKÖLTSÉG POSTÁRA ADÁSSAL!
CSAK A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEKBEN MEGADOTT KÜLDÉSI LEHETŐSÉGEK ÉLNEK!

Jelenlegi ára: 3 900 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 18:51 .

Lengyel: Enteriőr pasztell kép - Jelenlegi ára: 28 000 Ft

ép szép régi darab. Kérem ne alkudozzon mert nem válaszolok rá. 60x45cm

Jelenlegi ára: 28 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 07:37 .

Borat (Blu-ray) 2006 ÚJ! fsz: Sacha Baron Cohen - magyar szinkronnal AZONNAL ÁTVEHETŐ - Jelenlegi ára: 5 990 Ft


Borat (2006) 
Főszerepben: Sacha Baron Cohen
BLU-RAY
Külföldi kiadás, de magyar 5. 1 szinkront és magyar feliratot is tartalmaz
     
Állapot: új, bontatlan állapotban.
hang: magyar, angol
felirat: magyar, angol
Átvehető: azonnal, a Westend mellett 2 percnyire levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
Premierfilmek a legjobb áron!
Borat őrült. Borat elviselhetetlen, tolakodó, buta és nagyképű. Helyesbítünk: Borat szép, férfias, büszke, szexuális teljesítőképessége irigylésre méltó, és tombol benne a tudásvágy.
A Kazah Kulturális Minisztérium egyik alkalmazottjáról a helybéli hivatalnokok elhiszik, hogy tud angolul, és Amerikába küldik. Abban bíznak, hogy népük hű fia kiszagolja, mi hiányzik még náluk a határtalan jóléthez és a nagyhatalmi státuszhoz. A víg kazah férfi mindent el is követ, hogy jól végezze a munkáját. Megérkezik Amerikába, és igyekszik tanulni. A fontosabb leckék: gyorsétkezdék, gyors nők, kaják, piák, autók és újabb nők. Meg újabb kaják. És még újabb nők. Hogy eközben semmit nem tanul, csak megbotránkoztatja, zavarba hozza és halálra rémíti Amerikát, az csöppet sem érdekli: elvégre az igazi kazah férfi szereti magát nagyon jól érezni.
Sacha Baron Cohen úgy tűnik igazi kultikus figurát alkotott: a korábban az Ali G Showban feltűnt, majd az MTV zenei díjkiosztó gáláját vezető Borat legújabb kalandja egyszerre hódította meg a világot (a tavalyi év egyik legsikeresebb filmje volt, több mint 250 millió dolláros bevétellel) és akasztotta ki teljesen a kazah kormányt, akik nem győzik hangoztatni, hogy Borat csetlő-botló, szerencsétlenkedő figurája csak kitalált személy és semmi köze Kazahsztánhoz!
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 11:39 .

VW Jetta 2011-2014 - Levegőelőhűtő, bilincses (1.6TDi, 2.0TDi) - Jelenlegi ára: 37 170 Ft

Levegőelőhűtő, bilincses (1. 6TDi, 2. 0TDi) (V58004306)
 VW 
 VW Jetta IV 2011. 01. 01-2014. 08. 01 (VWWJet 6/1) 
   ?  Levegőelőhűtő, bilincses (1. 4/2. 0TSI 1. 6/2. 0TDi) ?
Utángyártott cikk!

Jelenlegi ára: 37 170 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

A számkivetett - Graham Greene - Jelenlegi ára: 810 Ft

A számkivetett - Graham Greene
Fordítók: Tasi Zsuzsanna
Kiadó: Art Nouveau Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Nyomda: Bocz Kft.
ISBN: 9630082802
Kötés típusa:: fűzött kemény papír
Terjedelem: 263
Nyelv: magyar
Méret: __edition. size. text
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba! Átvételi módok: Ingyenes, személyes átvételi lehetőség: Budapest V. kerület, IX. kerület,   Baja, Balatonfüred, Békéscsaba , Debrecen Dunaújváros,  Eger, Gyöngyös , Győr,   Kecskemét, Mátészalka,   Miskolc,   Nyíregyháza , Pécs, Sopron, Szarvas, Szeged, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentes, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, ZalaegerszegHázhozszállítás GLS futárszolgálattal:  Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 890 Ft4. 000-7. 999 Ft - 690 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesÁtvétel PickPackPont-ban: Feladandó könyvek értéke - Szállítási díj0-3. 990 Ft - 690 Ft4. 000-7. 999 Ft - 550 Ft8. 000 Ft felett - ingyenesFizetés: - Készpénzben átvételkor- PayPal rendelés véglegesítéskor- OTP online fizetés rendelés véglegesítéskor
[(**39020951**)]

Jelenlegi ára: 810 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 13:32 .

Nokia 130 - Telenor - Jelenlegi ára: 4 000 Ft


Nokia 130
Eladó, a fent megnevezett készülék.
A feltöltött képek a meghirdetett termékről készültek!
A készülék használt, de mint látható a képeken, gyári fóliás, újszerű állapotú.
Eredeti, gyári Nokia.
Nem klón!
 Telenor függő.
Egyszerű, nyomógombos Nokia telefon.
Hibátlanul működik.
Csak a telefon, akkumulátorral eladó!
Dobozt, töltőt sajnos nem tudok hozzá adni.
1 hónap garancia !!
Számla igényét kérjük, jelezzék.
Amennyiben kíváncsi további termékeinkre, kérjük kattintson ide.
5

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-17 13:03 .

Kőbányai Polgári Serfőző Szent István cukorka. lemez doboz - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Kőbányai Polgári Serfőző Szent István cukorka. lemez  doboz 


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2019-06-09 18:26 .

Műszempilla szempilla sütővas LEGOLCSÓBB ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

MŰSZEMPILLA/ SZEMPILLA-SÜTŐVAS ELEMES MELEGÍTÉS NÉLKÜL IS HASZNÁLHATÓ ELEMEK NÉLKÜL SZÁLLÍTVA!
SZÁLLÍTÁS 5-6 HÉT IS LEHETez a legrosszabb forgatókönyv természetesen előbb is megérkezik!
KÜLFÖLDI POSTA 1500 FT/DB! TERMÉKÖSSZEVONÁSRA NINCS LEHETŐSÉG, MIVEL KÜLFÖLDRŐL JÖN!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-05-29 10:50 .

2019. május 26., vasárnap

BV019169 Jacobs barna steppelt szőrmés bélelt babacsizma 18 új - Jelenlegi ára: 3 200 Ft


Új, nincs csomagolása
Babacipő jellemzői:
Fűzős,  könnyedén feladható a pici lábakra
Puha talpú, az anyaga mindenhol egyforma.
Szín: barna
Méret:
18
A katalóguskép illusztráció, az eladó termék ugyanígy néz ki.  
 

Jelenlegi ára: 3 200 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 20:22 .

Mitsubishi Outlander 2003-2007 hátsó ablaktörlő kar + lapát - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Mitsubishi Outlander 2003-2007 hátsó ablaktörlő kar + lapát
Új utángyártott
Beszerzési idő: 1 munkanap


Jelenlegi ára: 6 900 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 16:32 .

ÚJ C&A 68-as body / napozó - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

A képen látható, új, cimkés C&A body/napozó, eredeti csomagolásban. Anyaga: 100% pamut. 40 fokon mosható.  
Napozó hossza: 36, 5 cm (kényelmesen nyúlik)
Mellbőség: 22, 7 cm
Szállításnál mennyiségi kedvezmény! 9000 Ft vásárlási érték felett ingyenes szállítás! Nézd meg a többi termékemet is! Folyamatosan töltök fel új dolgokat!

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 09:28 .

V19-38 sétabot,túrabot - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Rézbombos  cédrus  sétabot, lakkozva, felújítva
Anyaga nyár hossza 101 cm .

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 14:46 .

Louis motoros női bőr nadrág bőrnadrág Highway 1 Haylie 42-es - Jelenlegi ára: 9 500 Ft

A képen látható állapotban.
Louis Highway 1 Haylie women leather jeans

Jelenlegi ára: 9 500 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 15:48 .

Új Brother P-Touch H105 kézi címkenyomtató, PT-H105 feliratozó készülék, címkéző gép, 3év GAR - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- minimum 1 év garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új termék, original gyári csomagolásban, 36 hónap garanciával és magyar nyelvű leírással.
Könnyű, kompakt tervezésű, egyszerűen kezelhető és jól olvasható nyomtatási előképet mutató címkéző készülék, amellyel kreatív címkéket készíthet az Auto design vagy a Deco Mode funkciók segítségével. A P-touch H105 ideális címkéző eszköz otthoni és irodai környezetben egyaránt.
A PT-H105 készülék 9 féle betűtípust, 170 féle szimbólumot és 7 féle dekorációs keretet tartalmaz, így tetszés szerint személyre szabhatja címkéit. AC adapterrel vagy standard AAA alkáli elemekkel használható és mindemellett könyedén hordozható.
A beépített vágóegység biztosítja, hogy a nyomtatott címkék a megfelelő hosszúságnál lesznek elvágva és segít a professzionális minőségű darabolásban.
- Csak 12, 9, 6 és 3, 5 mm széles TZe szalagokkal működik (régi TZ szalagokkal nem! )
- ABC kiosztású billentyűzet, puha gombok
- Kézi szalagvágó, ami felhasználó által cserélhető (TC-4)
- 2 soros, 12 karakteres LCD kijelző
- Menü: 20 féle nyelv közül választható (közte magyar is)
- 180 dpi felbontás (64 dot)
- 20 mm/másodperc nyomtatási sebesség
- Nyomtatófej szélessége 9 mm
- Margó (hosszirányban): Teljes, Fél és Keskeny
- Címkehossz: min. 3 cm, max. 30 cm
- Maximum 2 soros szöveg nyomtatása
- Példányszám: maximum 9
- 3 féle betűméret, 3 féle betűszélesség és 9 féle betűstílus
- 178 féle szimbólum és 7 féle keret
- 9 féle beépített sablon + "Meglepetés! " sablon: véletlenszerűn választott keret és grafika
- DECO mód: 12 féle dekorációs sablon (minták a készülék hátlapján)
- Függőleges nyomtatás
- Kábelcímke: automatikus címkezászló nyomtatása
- Címkefájlok mentése: max. 9 címke tárolható le és egy címke max. 80 karakter hosszú lehet
- Tápellátás: 6db alkáli AAA elem (tarotzék) vagy 6db NiMH akkumulátor (HR03 - nem tartozék) vagy hálózati adapter (AD-24ES - nem tartozék)
- Méretek: 110 x 208 x 95 mm
- Súly: 390 g
- Szín: fehér
- Tartozék: 1 db 4 méter hosszú, fehér alapon fekete betűs, 12 mm széles feliratozó szalag (TZe-231S)
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 36 hónap
Elérhetőség:  RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!

Jelenlegi ára: 11 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 18:22 .

Samsung RC508 RC510 RC520 kijelző rögzítő sín párban - Jelenlegi ára: 1 990 Ft


Samsung RC508 RC510 RC520 kijelző rögzítő sín párban + felső rögzítő
Folyamatosan töltök fel laptopalkatrészeket, ezért ha valamire szüksége van, kérdezzen, elképzelhető hogy van, csak még nem volt időm feltölteni!
Személyesen Nagykőrösön vehetők át a termékek!
A termék leütése után automatikusan küld a vatera két levelet, egyik a
"Vásárlási értesítő: laptopalkatreszek eladó üzenete"
melyben minden szükséges információ le van írva!
Amennyiben nem találja a beérkezett üzenetek között, keresse a "SPAM" vagy a "Levélszemét" mappában!
Nézze meg a többi termékemet is, valamint az oldalamat feltétlenül olvassa el!


Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 20:02 .

Bakelit lemezek (Benkő Dániel) 3 db (36.) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Benkő dániel bakelit lemezek (3db)
Lexikon (1982)
Just Relax (1990)
Guitar Serenade (1985)
A lemezeket nem hallgattam meg, így nem tudom, hogyan szólnak.
Csak egyben adom el és utánvéttel nem küldöm.
Csere köszönöm, nem érdekel.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 21:00 .

Jack Wolfskin Tűrakabát-Outdoor kabát,Női XL - Jelenlegi ára: 22 900 Ft

Jack Wolfskin tűrakabát OUT-DOOR Női Kabát Eladó.
XL mérete.
Tejes Új, hibátlan, eredeti gyári csomagban.
Vízlepergető, szélálló, cipzározható, szellőzők, nedvszívó bélés...
kényelmes, Nagyon jó minőségű.
Vásárltam Ausztriából, de sajnos a méret nekem túl nagy.


Jelenlegi ára: 22 900 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 11:57 .

BOSCH Gáz Főzőlap PPP6A6B20 60 cm Fekete 4 főzőfelületek - Jelenlegi ára: 119 499 Ft

BOSCH Gáz Főzőlap PPP6A6B20 60 cm Fekete 4 főzőfelületek
 
Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Gáz Főzőlap BOSCH PPP6A6B20 60 cm Fekete (4 főzőfelületek) és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát! Méretei kb.: 60 cmTeljesítmény: 7500 WKábel hossza: 1 mFrekvencia: 60 HzTűzhelyek: 4
 
Alfa Store ? A vásárlás alfája.
 
BOSCH
 
A Bosch háztartási készülékei évtizedeken keresztül mindig egy kicsit könnyebbé tették a hétköznapokat. Ezek a háztartási készülékek gondoskodnak arról, hogy a házimunka gyorsan elvégezhető legyen, ez pedig életminőség javulást okoz. Tekintsünk vissza közösen történetünk kezdeteire. ? Felelősségteljesen tekintünk környezetünkre, hiszen a háztartási készülékeink előállítása során kiemelt figyelmet fordítunk az erőforrások gazdaságos felhasználására.?
 
Szállítási idő: 5-7 munkanap

Jelenlegi ára: 119 499 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Zsugorfólia 6 db. - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Eladó 6 db. zsugorfólia, a méret, súly miatt nem postázom.

Jelenlegi ára: 6 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 18:28 .

Lenovo A6000 tok - fekete bmw m6 hamann - Jelenlegi ára: 2 950 Ft

Egyedi fényképes mobiltelefon tok, amely tökéletesen illeszkedik készülékedhez. Vásárold meg azonnali raktárkészletről.
Amennyiben egyedi fotóval szeretnél tokot készíttetni vedd fel velünk a kapcsolatot és megvalósítjuk elképzelésedet.
Üdvözlettel, egyedihatlapok csapata

Jelenlegi ára: 2 950 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 09:30 .

Tekken 7 xbox one kitűnő állapot! - Jelenlegi ára: 7 200 Ft

Eladó kitűnő állapotú xbox one tekken 7 játék.
Csere nem érdekel.
Kérem nézze meg a többi hirdetésem is.

Jelenlegi ára: 7 200 Ft
Az aukció vége: 2019-06-16 17:20 .

G.I. Joe 2. - Megtorlás (Blu-ray) ÚJSZERŰ 2013 magyar kiadás - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

G. I. Joe 2. - Megtorlás (2013)
Blu-ray kiadás
Állapot: használt, újszerű (karcmentes)
Átvehető: azonnal, a Westend-től 2 percnyi levő üzletünkben
További részletek a fotókon találhatók
Premierfilmek a legjobb áron!
A G. I. Joe csapat Duke Hauser vezetésével és néhány új taggal a fedélzeten ismételten Zartan és csatlósainak seregével néz szembe, akinek befolyását időközben a világ több vezetőjére is sikerült kiterjesztenie.
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mivel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után előre egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használatból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-06-15 22:51 .

Bébiőr légzésfigyelővel, Avent sterilizáló és tejmelegítő - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Jó állapotú babadolgok egyben eladók.
Csak személyes átvétel.

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-15 21:05 .

Játékbaba homokozó szettel - Jelenlegi ára: 885 Ft

Doboz tartalma:
-baba
-3db kis lapát
-1db gereblye
-1db vödör
-1db locsoló
Csomagolás mérete:  15 x 15cm lapon.
Kategória: JÁTÉKOK
Terméknév: Játékbaba homokozó szettel
Doboz tartalma:
-baba
-3db kis lapát
-1db gereblye
-1db vödör
-1db locsoló
Csomagolás mérete:  15 x 15cm lapon.


Jelenlegi ára: 885 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Lindam mikró és hűtő zár - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Márka:
Lindam
Ingyenes házhozszállítás:
Ft felett
Biztonságossá tehető a konyha a kicsi számára ennek a biztonsági zárnak a segítségével.
Jellemzői:
- egyszerűen rögzíthető biztonsági zár
- mikrohullámú sütőre vagy hűtőre találtak ki
- segítségével biztonságossá tehető a konyha
- dupla biztonsági zárást biztosít
- a szülők számára egyszerűen használható
1 db / csomag


Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Q5 Mini sportkamera / ultramini kivitel! - Jelenlegi ára: 4 590 Ft


Vásárolj rizikó nélkül, egy megbízható eladótól! Ha nem felel meg a termék, visszahozhatod és visszaadjuk a pénzed.
Számla 1 év garancia
Q5 Mini sportkamera / ultramini kivitel!
Jól jönne végre egy praktikus, sokoldalúan használható kamera, amit bármikor előkaphatsz?
Ez a mini kamera lehet a tökéletes társ, amely életed bármely pillanatát megörökíti, anélkül, hogy bármilyen kényelmetlenséget vagy extra energiát követelne tőled!
Az apró méretű kamerát bárhová magaddal tudod vinni, így mindig kéznél lesz, ha szükség van rá.
Akaszd a nyakadba, rögzítsd vele az előadásod vagy életed bármely fontos pillanatát. 3M ragasztóval (nincs a csomagban) felszerelheted kisautóra, távirányítós helikopterre vagy akár paintball fegyveredre is, így egyszerűen örökítheted meg hobbijaidat, készíthetsz ötletes kisfilmeket.
Ideális a vakáció, koncertek, sportesemények rögzítésére, mert kicsi, könnyű, és használata egyszerű.
Tulajdonságok:
- Ultra kicsi sportkamera
- Kamera mérete: 4x2x1, 5 cm
- Videó kimenet: 720 x 480 px
- Micro SD kártyával működik
- Beépített lítium akkumulátor
- Akasztó pánt, amivel a nyakadba akaszthatod
- 1 db töltőkábel
Eredeti ár: 8 990 Ft
Akciós ár:
4 590 Ft
Keresd Bonzobonzijevics további akcióit termékeink között!


Jelenlegi ára: 4 590 Ft
Az aukció vége: 2019-06-08 14:15 .

Samsung Galaxy A8 2018 DualSIM-es - Jelenlegi ára: 57 900 Ft

Eladó 2018 márciusában Média Marktból vásárolt Samsung SM-A530F/DS Galaxy A8 2018 Dual Sim LTE (32GB RAM/4GB ROM) fekete, fémházas mobiltelefon gyárilag kártyafüggetlenül, magyar nyelvű 9. 0-ás android op. rendszerrel,   néhány hajszálkarcccal (csak fény felé fordítva láthatóak), gyári tartozékaival (töltőfej, adatkábel, headset, leírás), üvegfóliával (+1 db tartalékkkal), fekete szilikon hátlapvédő tokkal, papírjaival, dobozában.
Elől dual (16 Mp+8 Mp) szelfi kamerája van, hátlapon szimpla 16 Mp-es. Processzora 8 magos.
SD kártyával bővíthető a memóriája a két SIM kártyától függetlenül. Akkuja újszerű üzemidejű. Super Amoled kijelzője van végtelen kontrasztaránnyal.
57. 900. - Ft + postaköltség.
ALKU ÉS CSERE NEM ÉRDEKEL!!!
Helyileg Hajdúböszörményben átvehető és kipróbálható, kívánságra postázom.

Jelenlegi ára: 57 900 Ft
Az aukció vége: 2019-06-15 13:55 .

2019. május 25., szombat

A képen látható 8R AR-25 hangszoró eladó! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Elöször is köszönöm , hogy megtekintette az aukciómat.
A képen látható termék eladó.
 Csere nem érdekel!
Magánszemélyként garanciát nem tudok vállalni rá!
További termékeim
 
Vásárlási feltételek:
Postaköltség a vevőt terheli. Esetleg siófoki személyes átvétel megoldható, személyes átvétel esetén megtekinthető, amennyiben lehetséges akár ki is próbálható!
Kérem, a nyertes licitáló 1 héten belül jelentkezzen, valamint további 7 munkanapja van a vételár kiegyenlítésére. Előnyben részesítem az e-mailben történő kapcsolattartást A licit lezárta után a vatera küld egy automatikus vásárlási értesítőt a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokkal. Ha bármilyen probléma / kifogás adódik a termékkel, szállítással, csomagolással kapcsolatban kérem azt lehetőleg e-mailben, esetleg telefonon jelezze felém ( ne az értékelésen keresztül! ), és amennyiben a panasz jogos, megpróbálom a lehető leggyorsabb és legrugalmasabb módon orvosolni.
A vételár beérkezése banki befizetés esetén azonnali, belföldi átutalás esetén az átutalás kezdeményezését követő 0-48 óra. Előnyben részesítem a postai szállítást, ajánlott levélként (0-2 kg-ig) vagy standard csomagként (0-20 kg-ig). Sima levélként és utánvétes küldést nem vállalok! Szállítási hiba és szállítási sérülés esetén reklamációt a posta felé csak átvételi jegyzőkönyv birtokában tudok kezdeményezni (ebben az esetben kérem, vetessen fel a szállítóval jegyzőkönyvet, vagy bontsák ki együtt a csomagolást és vizsgálják meg / próbálják ki a terméket).
Nem fogadok el olyan reklamációt,
- ami a termék valamilyen az általános rendeltetésszerű használattól eltérő, egyedi igényű vagy speciális célra történő felhasználásával kapcsolatos problémából ered.
- ami a vevő által vélt, de a terméklapon fel nem tüntetett és a leütést megelőzően az eladóhoz intézett kérdések között nem tisztázott tulajdonsággal, képességgel / annak hiányával kapcsolatos.
- amit a termék gyári specifikációja egyértelműen kizár (a termékleírás alapján az áru az interneten egyértelműen beazonosítható vagy az üzenetváltó rendszeren keresztül a szükséges információ megkérdezhető).
Amennyiben mégis hiba/elírás lenne a termékleírásban, kérem üzenetben jelezze!
Minden érvényes licit vagy vásárlás előtt a tévedések elkerülése végett a vatera rendszer megerősítést kér. A megtett ajánlat minden esetben érvényes vételi ajánlat a felhasználónév tulajdonosától (akkor is ha ,, úgy hagytam a gépet és a gyerek licitált" vagy ,, a barátom/szomszéd kért meg, hogy licitáljak, de mégsem kell neki"). Ebből kifolyólag érvényes licitet nem töröltetek, az erre irányuló kérdésekre nem válaszolok!
Amennyiben felmerülne a vevő részéről olyan körülmény, mely miatt a vételárat mégsem tudja a megadott határidőig kiegyenlíteni, kérem, jelezze! Ebben az esetben fenntartom a nyertes licitáló számára a terméket az általa megjelölt határidőig.
 
Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-06-15 17:48 .

CONTINENTAL 215/70R15C 109/107S VanContact 100 nyári kisteher gumiabroncs - Jelenlegi ára: 40 568 Ft

14 nap visszavásárlásingyenes kiszállításnyári gumiabroncsFogyasztásCFékezésBZaj2, 72Méret215/70R15GyártóContinentalIdénynyáriTermék típusKisteherSebesség indexS=180 km/hSúly index109/107=1030kg/975kgGumiabroncs mintázatVanco Contact 100 (CONTIVANCONTACT100)72

Jelenlegi ára: 40 568 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Moss Security MS731 visszajelző led - Jelenlegi ára: 44 Ft


Elöször is köszönöm , hogy megtekintette az aukciómat.
A képen látható termék eladó.
Csere nem érdekel!
Magánszemélyként garanciát nem tudok vállalni rá!
További termékeim
 
Vásárlási feltételek:
Postaköltség a vevőt terheli. Esetleg siófoki személyes átvétel megoldható, személyes átvétel esetén megtekinthető, amennyiben lehetséges akár ki is próbálható!
Kérem, a nyertes licitáló 1 héten belül jelentkezzen, valamint további 7 munkanapja van a vételár kiegyenlítésére. Előnyben részesítem az e-mailben történő kapcsolattartást A licit lezárta után a vatera küld egy automatikus vásárlási értesítőt a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokkal. Ha bármilyen probléma / kifogás adódik a termékkel, szállítással, csomagolással kapcsolatban kérem azt lehetőleg e-mailben, esetleg telefonon jelezze felém ( ne az értékelésen keresztül! ), és amennyiben a panasz jogos, megpróbálom a lehető leggyorsabb és legrugalmasabb módon orvosolni.
A vételár beérkezése banki befizetés esetén azonnali, belföldi átutalás esetén az átutalás kezdeményezését követő 0-48 óra. Előnyben részesítem a postai szállítást, ajánlott levélként (0-2 kg-ig) vagy standard csomagként (0-20 kg-ig). Sima levélként és utánvétes küldést nem vállalok! Szállítási hiba és szállítási sérülés esetén reklamációt a posta felé csak átvételi jegyzőkönyv birtokában tudok kezdeményezni (ebben az esetben kérem, vetessen fel a szállítóval jegyzőkönyvet, vagy bontsák ki együtt a csomagolást és vizsgálják meg / próbálják ki a terméket).
Nem fogadok el olyan reklamációt,
- ami a termék valamilyen az általános rendeltetésszerű használattól eltérő, egyedi igényű vagy speciális célra történő felhasználásával kapcsolatos problémából ered.
- ami a vevő által vélt, de a terméklapon fel nem tüntetett és a leütést megelőzően az eladóhoz intézett kérdések között nem tisztázott tulajdonsággal, képességgel / annak hiányával kapcsolatos.
- amit a termék gyári specifikációja egyértelműen kizár (a termékleírás alapján az áru az interneten egyértelműen beazonosítható vagy az üzenetváltó rendszeren keresztül a szükséges információ megkérdezhető).
Amennyiben mégis hiba/elírás lenne a termékleírásban, kérem üzenetben jelezze!
Minden érvényes licit vagy vásárlás előtt a tévedések elkerülése végett a vatera rendszer megerősítést kér. A megtett ajánlat minden esetben érvényes vételi ajánlat a felhasználónév tulajdonosától (akkor is ha ,, úgy hagytam a gépet és a gyerek licitált" vagy ,, a barátom/szomszéd kért meg, hogy licitáljak, de mégsem kell neki"). Ebből kifolyólag érvényes licitet nem töröltetek, az erre irányuló kérdésekre nem válaszolok!
Amennyiben felmerülne a vevő részéről olyan körülmény, mely miatt a vételárat mégsem tudja a megadott határidőig kiegyenlíteni, kérem, jelezze! Ebben az esetben fenntartom a nyertes licitáló számára a terméket az általa megjelölt határidőig.
 
Kérem mindenki ennek tudatában licitáljon!

Jelenlegi ára: 44 Ft
Az aukció vége: 2019-06-15 17:13 .

SJCAM SJ4000 Akciókamera sport kamera hibátlan alig használt csomó extrával ingyenes szállítás - Jelenlegi ára: 23 000 F

Kedves Vásárló!
 
A képen látható tétel(ek) képzi az eladás tárgyát. Nyugodtan kérdezzen, ha valamire kíváncsi, megpróbálok minél hamarabb választ adni! Kérem a vásárlás után legkésőbb 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot!
Kérem nézze meg a többi termékemet is, nagyon sok gyönyörű, és olcsó régi pénz vásárolható nálam!
Dear Customer!
The item shown on the picture is the subject of the sale. Feel free to ask, I will answer soon! Please contact me 3 days after purchase!
Please see my other products too, many beautiful and cheap old money are available for sale!
 
Posta/Post:
ingyenes
 
Specifikáció:
SJ 4000 - Full HD mini sport kamera vízálló házzal
12 Mp CMOS
1. 5"-es, színes LCD kijelző
Videó felbontás: 1920*1080 30fps / 1280*720 60fps*/848*480 60fps / 640*480 60fps (60 fps frame duplikálással)
Videó tömörítés: H. 264
Kép felbontás: 12 Mp (4032*3024)/10 Mp (3648*2736) /8 Mp (3264*2448)/ 5 Mp (2592*1944)/ 3 MP(2048*1536)/ 2MHD(1920*1080)/ VGA(640*480)/ 1. 3M(1280*960)
Kép / Video file formátum: JPG / MOV
Zoom: x4 digitális zoom
Optika: 170° HD, nagy látószögű, alacsony torzítású halszem optika
Memória bővítés: micro SD kártyaolvasó, max. 32 GB-ig
Támogatott nyelvek: English/French/German/Spanish/Italian/Po rtuguese/Simplied Chinese/Japanese/Traditional Chinese/ Russian/Korean/Polish/Swedish
In terfészek: USB 2. 0 , HDMI
Üzemidő: kb. 70 perc (1080P)
Akkumulátor: 900mAh, cserélhető
Méretek: 29. 8x59. 2x41 mm
Súly: 44g (akku nélkül), 58g (akkuval)
A csomag tartalma:
- SJ4000 Sportkamera
- 1db lencsevédő
- 1db lencsevédő a vízálló tokra
- 1db vízálló tok
- 1db pótüveg a vízálló tokra
- 4db matrica
- kézikönyv
- csuklós állvány
- fém állvány
- kameratok
- Víz alatti bot
- 2db hám
- nagyobb hám ( ezt fel lehet tenni testre, fejre)
- 2db aksi és 2 férőhelyes töltő
- csomó csavar, és támasz (ezek az egyéb eszközök (álvány, bot stb) felszereléséhez kellenek)
- sok más egyéb extra
 
Jó vásárlást és további szép napot kívánok! : )
I wish you a good shopping and a nice day! : )

Jelenlegi ára: 23 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-15 17:19 .

3 db !!! tolós Samsung mobil - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

A képen látható állapotú  Samsung  mobiltelefon egyike eladó..
ami a leírásban még ott van az megvan.. sorszám alapján válasz egyet  és vidd
ár/ 1db 
1, Samsung C3750 Kártyafüggetlen---elkelt !!!
2 , Samsung U900 Kártyafüggetlen--Ez  már nincs
3 , Samsung E2550  Kártyafüggetlen
4, Samsung U700 Kártyafüggetlen 
5 , Samsung L760 Kártyafüggetlen
Kártyafüggetlen de nem biztos
 Működik. rég volt használva
akku van töltő nincs...  
Ha  hasonló régi telefont keresel. írj nyugodtan  mert könnyen lehet van amit keresel.. akár jó akár törött.
Garanciát nem vállalok , vissza nem veszem,
----------csere NEM   érdekel ---------
Szállítás DPD vel vagy postán maradóra  a mindenkori díjak szerint !!
-----megkérek mindenkit ha figyelőbe rakod és érdekel, akkor legalább írj hozzá valamit..!!! !!!!! !!! -------------
ha érdekel a készülék , tégy ajánlatot vagy vidd kikiáltási áron vagy írj és csinálok vill. árat mert lehet utoljára hirdetem itt.
  

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-15 10:19 .

BROTHER Festékszalag TZe-651, Sárga alapon Fekete, Laminált, 24mm 0.94", 8 méter - Jelenlegi ára: 7 372 Ft

NOTEBOOK, SZÁMÍTÁSTECHNIKA > Nyomtató, másoló, MFP > KELLÉKANYAG > Festékszalag
BROTHER Festékszalag TZe-651, Sárga alapon Fekete, Laminált, 24mm 0. 94", 8 méter
158698
 
BROTHER Festékszalag TZe-651, Sárga alapon Fekete, Laminált, 24mm 0. 94", 8 méter
158698
Minimális vásárlási összeg: 2000 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Több termék együttes vásárlásakor a szállítási díjat csak egyszer kell fizetni.
Személyes átvételre nincs lehetőség!

Jelenlegi ára: 7 372 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Új Hausmeister HM 6655 vákuumos fóliahegesztő 160W, 1 tekercs (3 méter) fóliával - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- minimum 1 év garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új termék, original gyári csomagolásban, 12 hónap garanciával és magyar nyelvű leírással.
Ez a vákuumos fóliázógép segít Önnek, hogy ételeit hosszan frissen tarthassa. 3-féle funkcióval látták el, vákuumot hoz létre, tömít, és lezárás után gazdaságosan elvágja a fóliát. Így Ön nem csak rengeteg helyet takaríthat meg hűtőszekrényében, hanem sokkal tovább frissen tarthatja élelmiszereit.
- Ételei hosszan frissek maradnak
- Háztartási vákuumozó és fóliázó
- Nagyszerű ár/érték arány
- Kiemelkedő, 160W-os teljesítmény
- Műanyag tasakok vákuumos lezárásához
- Optimális pl. lefagyasztás előtt
- Ideális húsokhoz, gyümölcsökhöz és zöldségekhez
- Egyszerűen kezelhető
- Erős vákuumszivattyú
- Megmunkálási szélesség: max. 30 cm
- A hegesztést és a vákuumozást jelző ellenőrző lámpákkal
- 0, 1 - 0, 2 mm vastagságú (vékony, sima) fóliákhoz alkalmas
- 220 - 240 V / 50 Hz bemeneti feszültség
- Kábeltároló rekesz a készülék aljában
- Kábel hossza: 120 cm
- Méret: 35 x 15 x 10 cm
- Súly 2 kg
- Szín: fehér
- Elektronikus szabályozás
- Forrasztás és elválasztás egy munkafolyamatban
- 1 tekercs fóliával a csomagban, mely 3 méter hosszú, 30 cm széles
- Betekintő ablak a fólia utánpótláshoz
- 2 kontroll lámpa
- Magyar nyelvű használati útmutatóval szállítjuk
A csomag tartalma:
- 1 db Hausmeister vákuumos fóliahegesztő 160W
- 1 db 3 m hosszú vákuumfólia tekercs (a készülékbe csomagolva)
Igény esetén további sima vékony vákuumfóólia csomag rendelhető hozzá 4990 Ft-os áron: 1 ilyen csomag 3 db, egyenként 10 méter hosszú, 30 cm széles fóliát tartalmaz.
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 12 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!

Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2019-06-15 23:37 .

E5 tisztítószerek, LCD/LED/PLAZMA antisztatikus tisztítókendő 100 db - Jelenlegi ára: 1 445 Ft

SZÓRAKOZTATÓ ELEKTRONIKA > KIEGÉSZÍTŐ, TARTOZÉK > Tisztítószerek
E5 tisztítószerek, LCD/LED/PLAZMA antisztatikus tisztítókendő 100 db
138766
 
E5 tisztítószerek, LCD/LED/PLAZMA antisztatikus tisztítókendő 100 db
138766
Minimális vásárlási összeg: 2000 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Több termék együttes vásárlásakor a szállítási díjat csak egyszer kell fizetni.
Személyes átvételre nincs lehetőség!

Jelenlegi ára: 1 445 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

PowerPlus sárga forrasztópisztoly 100W POWX1386 - Jelenlegi ára: 6 470 Ft

Ez a forrasztópisztoly univerzálisan alkalmazható többszörös forrasztási feladatokra, például a munkadarabok két vagy több szomszédos éleinek megmunkálására és megolvasztására. Azonnal készen áll a használatra
-kevesebb, mint egy perc alatt elkezdheti a DIY munkát. A maximális hőmérséklet 680 ° C.
Világosítsa fel a munkadarabot a beépített LED-es munkafénnyel.
További forrasztási csúcsot tartalmaz.
 
Teljesítmény: 100 W
Üzemi feszültség: 220 V
-240 V / 50 Hz
Maximum működési hőmérséklet: 680 °C
Hálózati kábel hossza: 1, 35 m
Méretek: 29x22x7 cm
Nettó súly: 0, 78 kg
3 év garancia

Jelenlegi ára: 6 470 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

Fodor 1935 falu templommal akvarell festmény - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Köszöntöm oldalamon !
Jelen aukción festményt kínálok eladásra !
35x46 cm
A fényképek az adott tárgyról készültek , a képeken szereplő állapotban vannak .
Kérem a kedves vásárlót , hogy akkor üsse le az aukciót , ha 1 héten belül rendezi az adás-vételt utalással , vagy 2 héten belül személyes átvétellel !
Személyes átvétel lehetséges időpontjai az ismerj meg , bemutatkozó oldalon olvasható.
Kérem nézze meg további kínálatomat, vásárlás előtt minden esetben tekintse meg az ismerj meg / bemutatkozó oldalt, ahol feltüntetem az átvételi és postázási lehetőségeket !
Fizetés utalás , vagy rózsaszín csekk formájában lehetséges , személyes átvételnél természetesen személyesen .
Bankfiókban személyesen befizetés számlámra nincs .
Utánvételes postázás nincs .
Licittörlés nincs .
(1806. 20)


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2019-06-15 06:18 .