2016. augusztus 27., szombat

Fjallraven túranadrág 2:1 Karla 40-es női - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó eredeti Fjallraven Karla túranadrág. 40-es méret. A nadrág 2: 1 shortként is használható. Sötétszürke.
 Derék: 40-43 cm            Cspő: 55  cm          Testhossz: 103 cm      Szár belül: 79 cm
A Karla túranadrágokat szinte bárhol használhatod, mind a nyári hétvégi kirándulások, mind a magashegyi túrázások alkalmával egyaránt. Ez a típus a kopásálló, fésült G-1000® Silent anyagból készül, alacsony derékrésze, normál szabással, előre alakított térdrésszel és szegés nélküli nadrágszárvégződéssel. Kettő farzseb, kettő első zseb, és egy nagyobb méretű oldalzseb található rajta térkép tárolására és egy kisebb méretű, amelybe bármi betehetsz, amit még magaddal szeretnél vinni. Tulajdonságok: - G-1000® Silent: 65% poliészter, 35% pamut - A nadrág lábszárhossz végződése szegés nélküli, így könnyen a kívánt hosszra állítható - 1 Bi ztonsági zseb - 1 Térképzseb - 1 Késtartó zseb - Előre kialakított térdhajlat Több mint 50 évvel ezelőtt, 1960-ban, Å ke Nordin megalapította cégét, amit Fjällrävennek, azaz sarki rókának keresztelt el. A kezdetektől fogva legfőbb célja kiváló minőségű outdoor felszerelések fejlesztése volt, hogy ezek segítségével a természet szépsége hozzáférhetőbbé váljon szélesebb tömegek számára. A kis svéd falu, Örnsköldsvik pincéjéből és a hátizsák fából készült vázának ötletéből mára a Fjällräven a világ szinte minden részét meghódította.
Az aukció 1. --ról indul, de minimálár van.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék hely e szerinti kerületben van lehetőség, más! hol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ? CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI!
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
. A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld, 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra.
KÖSZÖNÖM, HOGY BENÉZTÉL ÉS HOGY VÉGIGOLVASTAD!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-09-17 19:22 . Fjallraven túranadrág 2:1 Karla 40-es női - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése