2016. október 30., vasárnap

Royal Velvet bőrfeszesítő kapszula!MNÁ! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


ORIFLAME ROYAL VELVET BŐRFESZESÍTŐ KAPSZULA
   
Royal Velvet bőrfeszesítő kapszula
A sorozat új készítménye, a koncentrált hatóanyag-tartalmú bőrfeszesítő kapszula öt, értékes, tápláló hatású olaj és a feketeírisz-kivonat kombinációja.
A szezám-, avokádó-, barackmag-, sáfránymag-olaj és a feketeribizli gazdagon tartalmaznak antioxidánsokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és értékes zsírsavakat. Hatásukra a bőr szinte azonnal simábbá és feszesebbé válik, valamint víztartalma is javul.
A kapszula használatával a bőr napról napra átalakul, csökken a finom vonalak és a ráncok megjelenése, akár már 2 hét használat után.
*94 hölgy bevonásával végzett, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján a bőr megjelenésén történt változások négy hét használat után:
• Csökkent a finom vonalak és a ráncok megjelenése (83%)*
• A bő r észrevehetően feszesebb és tápláltabb lett (86%)*
• A bőr ragyogóbb lett - 85%*
• A bőr hidratáltabb lett - 93%*
Minden tégely 28, pontosan adagolt, egyszeri használatra elegendő kapszulát tartalmaz. A kapszula mentes konzerválószerektől, mivel biztonsági csomagolása megőrzi a benne található formula tisztaságát és hatékonyságát.
Használata:
A kapszula kinyitásához csavard le annak elvékonyodó részét. Az ujjaid segítségével simítsd a tartalmát az arc és a nyak bőrére minden reggel és/vagy este, a Royal Velvet nappali/éjszakai krém (vagy bármely Oriflame bőröregedést gátló készítmény) használata előtt.
A bőr igénye szerint, akár kúraszerű, akár rendszeres alkalmazása is javasolt.
TERMÉKLEÍRÁS
Könnyű állagú, mélyen tápláló hatású arcápoló kapszula, amely 5 értékes olajat és feketeírisz-kivonatot tartalmaz. Hatására az arc bőre sim� �bb lesz, csökken a finom vonalak és a ki! sebb ráncok megjelenése.  
Royal Velvet bőrfeszesítő kapszula
KATALÓGUSÁRA
28 db
5 799 Ft Egységár 207, 11 Ft/db
Könnyű állagú, mélyen tápláló hatású arcápoló kapszula, amely 5 értékes olajat és feketeírisz-kivonatot tartalmaz. Hatására az arc bőre simább lesz, csökken a finom vonalak és a kisebb ráncok megjelenése. Használja a Royal Velvet nappali és éjszakai krémek felvitele előtt. 28 kapszulát tartalmaz. 4 hétre elegendő.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-19 19:39 . Royal Velvet bőrfeszesítő kapszula!MNÁ! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése