2017. szeptember 16., szombat

19L AKVÁRIUM SZETT, TELJES FELSZERELÉSSEL! - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Eladásra kínálom 19 literes akvárium szettemet.
Állapota használt, de nem folyik, nem törött, nem repedt, most is használatban van, átadás előtt fogom belőle leengedni a vizet.
Anyaga plexi, nem üveg. Tisztításból eredő karcok az egyik oldalon láthatóak, de csak közelről.
A szett beépített világítással rendelkezik, melybe az IKEÁ-ban is vásárolható égő.
Beépített szűrőberendezése teljesen csendes, jól működik, alig látható, mivel a tető tartalmazza.
Tisztítandó, mészkőkiválások találhatóak rajta, melyek a használatát nem befolyásolják, ecetes oldattal áttörölve maradékalanul leszedhető, nagy része lepattintható (képen látszik). Mivel jelenleg még növények és tornyoscsigák vannak benne, a belső ecetes tisztítását már nem fogom megcsinálni, ezt kérem figyelembe venni licitálásnál!!!
Mérete: hatszögletű, 16cm egy oldalfal, a hozzávetőleges átmérő: 28-30 cm, a teljes szett tetővel együtt 38 cm magas, tető nélkül 29 cm.
Adom hozzá a képen látható tartozékokat: automata hőfokszabályozós melegítőt, vízteszt csíkokat, bontott/bontatlan (tetra) jó minőségű díszhaltápokat, Betta, vegyes díszhalak és ivadékhalak számára is, Betta számára bontatlan vízkezelő szert, halhálókat, illetve tisztító leengedőcsövet mulmozóval, ikráztató hálót. Az akváriummal együtt adom a jelenlegi berendezését: aprókavicsos és durvább kavicsos aljzat, élő vizinövények (Cryptocoryne aponogetifolia, valamint nagy adag jávai moha), talajforgaó tornyoscsigák, kókuszhéj bújkáló. Az élőlényekkel együtt adom el, az átvételkor ezek számára minimális víz marad az akváriumban.
Tisztítás után már csak halak kellenek bele, kényelmes lakóhely kisebb csapathalak pl guppi, neonhalak számára, vagy egy darab bettának szigorúan egyedül, vagy csapat garnélának is megfelelő.
Szállítás és tisztítás a Vevő feladata, Budapest 2. kerületéből vihatő, a Kolosy tér környékéről, 3. emeletről. Posta semmilyen módon nem megoldható.

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2017-09-23 09:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése