2018. június 4., hétfő

EREDETI Nike Portugál válogatott felső CR7 Ronaldo XL AKCIÓ ÚJ - Jelenlegi ára: 12 990 Ft


ELADÓÓÓÓÓÓ!!!!!
Nike Portugál Válogatott CR7 Ronaldo PRÉMIUM MINŐSÉGŰ!!! melegítő felső XL es méretben!!! FULL EREDETI!!!! (EZT NEM ÁRT HANGSÚLYOZNI, MERT HIDD EL NEM MINDEGY MILYEN MINŐSÉGET KAPSZ!! MEDDIG AKAROD HORDANI?? 1-2 hónap, 1-2 mosás?? vagy éveken keresztűl?? TEDD FEL MAGADNAK A KÉRDÉST!!! )
KB 30!!!!! ropi egy ilyen pulcsi a boltban!! (a cimkéjén láthatod : )
Minden cucc vadonatúj, hibátlan, bolti állapotban.
Tudod mindeki ezt a szöveget írja ki: eredeti, szigorúan eredeti..... a bolti ár töredékééert.... meg a "gyárból" szerzem közvetlenül... én csak közvetítő vagyok... blablabla haggyuk már!! Meg kell nézni mindenki visszajelzéseit!! Azokból kiderül ki mit árul!!! Én nem a bolti ár töredékéért árulom, de olcsóbban, és minőséget... sztem az a legfontosabb!!!
MÉRETE: XL
 
A képek arról a termékről készültek amit megveszel!!! nem vagdosok ki a netről kamuképeket, ezeket kapod!! Akár másnap nálad lehetnek, minden ami a leirásban szerepel készleten van. Ami mellé az van írva hogy elfogyott, az azt jelenti hogy nincs, nem tudok már olyat szerezni, felesleges is megkérdezni, vedd meg a másikat : ) Garantálom hogy senki nem fog veled szembe jönni ilyenbe az utcán!!! Nézd meg a többi cuccomat is!! van vagy 2 a T-mában!!!!

Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2018-06-25 00:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése