2018. október 1., hétfő

iPhone X 256 GB fekete, kártyafüggetlen, garanciális, újszerű állapotban eladó!!! - Jelenlegi ára: 255 000 Ft

Eladó egy fekete színű Apple iPhone X 256 GB okostelefon.
Az eszköz kártyafüggetlen, 2018. 11. 11-ig gyártói garanciával rendelkezik, minden tartozéka (töltő, kábel, füles, doboz, stb. ) rendelkezésre áll. Patika állapotban van, kicsomagolása óta tokban volt hordva és előlapi üvegfóliával, valamint hátlapi fóliával volt védve a karcolások ellen. A telefonhoz díjmenesen adok 1 használt eredeti Apple bőr gyári tokot, valamint egy sosem használt 3M tokot is.
Fizetési - szállítási - átvételi feltételek:
- Kapcsolatfelvétel: A vásárlás után kérem 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot velem.
- Átadás: Személyesen vagy utánvéttel, de utóbbi esetén semmilyen garanciát nem vállalok a szállításból adódható sérülésekre és egyéb problémákra. Utánvétel esetén a szállítási költség a vásárlót terheli, aminek a díját előzetesen egyeztetni kell.
- Fizetés: Személyesen az átvételkor vagy előreutalással. A termék kifizetésére 7 napot várok, ha ez nem történik meg, az adás-vételt tárgytalannak tekintem és negatív értékelést adok.
- Garancia: A termék újszerű allpotban levő alig-használt termék, garanciával már nem rendelkezik. A figyelmetlenül vásárolt ("nem ilyenre gondoltam") termékeket nem áll módomban visszavásárolni.


Jelenlegi ára: 255 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-05 00:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése