2018. november 3., szombat

Armani Exchange rövid ujjú póló "XL" - Jelenlegi ára: 1 Ft

Armani Exchange rövid ujjú póló "XL" Használt, de jó állapotban van, márkaboltban vásárolt, eredeti termék!
Hossza: 66cm
szélessége: 56 cm
1 FT-OS AUKCIÓ!!! NEM KÖTELEZŐ EMELNI A LICITET!
Garanciát nem vállalok rá, reklamációt nem fogadok el!
JELENLEG 2000 Forint alatti vásárlás esetén, SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NEM LEHETSÉGES! VAGYIS NEM TALÁLKOZOK SENKIVEL SEM! 2000 Forint feletti vásárlás esetén, csak az általam megadott címen és időpontban lehetséges a XIV. kerületben, általában esti (20 óra után) időpontban! Hétvégén esetleg napközben is jó lehet!
POSTA, POSTAPONT, FOXPOST, FUTÁR HÁZHOZ AMI LEHETSÉGES! MÁS ÁTVÉTELI MÓD JELENLEG NINCS!
1 Ft-os aukció, NEM KÖTELEZŐ LICITÁLNI, ezért Licitet NEM törlök semmi esetben sem! Megnyert tétel elállása esetén is, a megfelelő formában értékelem partnerem! Ha 5 napon belül nem érkezik semminemű válasz a vásárlótól és 7 napon belül nem veszik át a megnyert tételt vagy nem fizeti ki ellenértékét, zárom az aukciót, értékelek és tovább nem áll módomban félretenni a megnyert tételt, hacsak nem beszéltünk meg külön mást!
Ne kérd, hogy adjam össze a tételeket + postaköltséget! Mindenki öszetudja adni és a vásárolt tételeknél a vatera is kiszámolja! Ne kérj külön utaláshoz adatokat, mindenkinek általában 24 órán belül megküldök minden információt! Hasonló e-mailekre nem is válaszolok, figyelmen kívül hagyom!
A POSTÁZÁSON NEM FOGOK ALKUDOZNI SENKIVEL SEM, A HIRDETÉSBEN SZEREPEL, MAJD VÁSÁRLÁS UTÁN MINDENKINEK EL IS KÜLDÖM A LEHETŐSÉGEKET, ÁRAKKAL EGYÜTT! NEM ÉN TALÁLOM KI A SZÁLLÍTÁSI DÍJAKAT!
HA A LEÍRTAKAT ELFOGADOD, KÉRLEK CSAK AKKOR LICITÁLJ!


Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-11-09 21:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése