2019. január 6., vasárnap

Kräuter® BIO Aloe Vera Gél, 100 ml - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Üdvözöllek!
Az egészségtudatos magyarok 70%-a már ismeri és szereti a life care-t.
Ha Te is a bio termékeket részesíted előnyben, akkor próbáld ki a life care készítményelet.  Szupermarketekkel versenyképes áron szerezheted be. A termékek bio minősítésűek, parabén- és színezékmentesek, nem tartalmaznak kőolaj- és alumíniumszármazékokat.  Ha választottál terméket de nem látod nálam, írj üzenetet! Megnézem mikorra tudom megrendelni.  
Jelen aukció tárgya:
Krä uter® BIO Aloe Vera Gél
100 ml, normál ár: 1490. -
-Kiváló minőségű természetes termék
-95%ban BIO Aloe Vera
-Ultra Intenziv gondoskodás
Az Aloe Vera a legismertebb gyógynövény a bőrápolásban. Több mint 200 különböző hatóanyagot tartalmaz, amelyek között vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, enzimek, poliszacharidok, zsírsavak, szalicil sav, antioxidánsok és flavonoidok is megtalálhatóak.
Az emberek terápiás célokra használták az Aloe Verát több mint 5000 éve, jellemzői még most is ajánlják mint a leg lenyűgözőbb növényt egészség és szépség szempontból.
A Krä uter® BIO Aloe Vera Gél 95% ban tiszta Aloe Verát tartalmaz, amely hidratálja és ápolja a bőrt, valamint fokozza természetes regenerálódási folyamatát.
A Gél megőrzi a bőr természetes rugalmasságát és selymes hatást nyújt, a tápláló hipoallergén formula minden bőrtipusra használható, az érzékeny bőrűeknek is megfelel.
3 kg-ig a szállítási díj nem változik. Nézd meg a többi termékem is, hátha találsz még kedvedre valót.
Ha olyan Life Care terméket szeretnél, ami nincs a termékeim között, jelezd üzenetben és felteszem ("Kérdezzen az eladótól" menüpont alatt)


Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2019-01-27 11:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése