2019. július 18., csütörtök

Medence FLORIDA Prism 366 x 99 cm - patron szűrővel - Jelenlegi ára: 80 090 Ft

A FLORIDA típusú medence az egyik legnépszerűbb felszíni úszómedence a magyar piacon. A saját medencéjében mindenki élvezheti az úszást. A FLORIDA medence előnye jó ár, könnyű karbantartás. a szerkezet stabilitása, széles vízszint és könnyű üzembe helyezés. Csak készen kell készíteni egy helyet a medence számára, ki kell alakítani egy medencepárnát, lazítanod a medencét, össze kell szerelni egy tartószerkezetet a medencefóliára helyezni. A medence kicsomagolása 30 percen belül töltheti a vizet. A medence tisztítása, lecsapolása a száraz, fagyálló helyen a fürdés szezon után. A megfelelő karbantartás révén kiterjeszti a medence élettartamát. Ajánlatos az úszómedencét letakarni a fürdés után.
Medencefólia: A FLORIDA laminált filmfólia háromrétegű, megerősített poliészter szövet. A padló vastagsága 0, 32 mm és a falak 0, 55 mm. A kiváló minőségű feldolgozás biztosítja a medence tartós, probléma mentes használatát
Ez a medence "Hydro Aeration Technology" technológiával van felszerelve - egy speciális adapter levegőt hoz a visszatérő szívófejbe, és a víz buborékok képződnek, amelyek a vizet levegőztetik.
A finom részecskéket a vízben csoportosítják, és a légbuborékok levegőztetés közben hozzákapcsolódnak, és a felületen maradnak, ami nagymértékben elősegíti az utólagos szűrést és az üledék eltávolítását a szkimmer által. Ez a továbbfejlesztett szűrési és keringési rendszer biztosítja az egészségesebb és kellemesebb vizet
A medencét 2 m3 / h kapacitású kazetta szürövel szállítják, beleértve a tömlőket, rögzítőket a medence falán keresztül. A szűrési csatlakozáshoz a medencefalak átmérője 32 mm (5/4 "), a jobb és gyorsabb szűrés érdekében ajánlott homokszűrést vásárolni.
Technikai adatok:
szín: kék - szürke
méretek: 366 x 99 x 84 cm
vízmennyiség: 8600 l
takaró: nem
szerkezet: fém
létra: igen
csomag mérete:  116 x 47 x 40 cm
teljes súly: kb. 40 kg
kézikönyv: igen
méret tolerancia: 5 %
tisztító rendszer előkészítés: igen
tisztító rendszer: igen 
Csomag tartalma:
medence Florida
szürés + csövek + betét
létra
kézikönyv
 
Kedves Vásárló!
A termékek szállítási költsége súly alapú, az alap szállítási díj 50kg-ig 2500 ft!
Az ennél nehezebb tárgyak szállítása csak előre fizetés esetén történik meg, melynél a szállítási költség 17990 ft!
Amennyiben kérdése merül fel, kérem a terméklap alján jelezze!
Köszönettel, dilego felhasználó

Jelenlegi ára: 80 090 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése