2019. október 6., vasárnap

Amerikai gél lakk 6ml 131.Opál fólia darabos - Jelenlegi ára: 1 115 Ft

131. Opal Foil amerikai gél lakk 6ml
Különleges gél lakk, amelyet önmagában, vagy még inkább színes, fekete vagy fehér gél lakkokra kenve tudod használni az egyedi, különleges hatás érdekében. Áttetsző alapban opálos, szivárványszínben diszkréten csillogó fólia darabos. Gyönyörűen feldodba az egyszínű gél lakkokat, különösen ajánlom egyszínű gél lakkozás mellé a gyűrűsujjakra kenve.  
Amerikai alapanyag lengyel csomagolásban, ecsetes kiszerelésben. Kiváló minőségű termék, mellyel akár 2-3 hétig tartós, meseszép körmöket készíthetsz! A termékeim között számos gél lakkot találsz színes változatban is!
Egyszerű használni, az eredmény pedig önmagért beszél! 2 perc a kötési ideje 36W-os lámpában. (Kisebb teljesítményű UV lámpában hosszabb lámpázási idő lehet szükséges)
Több 6ml-es gél lakk rendelése esetén válaszd a postakész borítékot postázáshoz! 415Ft-ért 8db gél lakkot tudok benne elküldeni!
Céges értékesítés, számlát adok!
Kérlek csak akkor vásárold meg a terméket, ha 2 héten belül rendezni tudjuk az adásvételt, ellenkező esetben kénytelen vagyok semleges vagy negatív értékelést adni a meg nem történt adásvételre!
Személyes átvétel feltételei:
- minimum 1000Ft-os vásárlás
- pontos érkezés az előzetesen megbeszélt időpontra
- a fizetendő végösszeg pontosan kiszámolva legyen nálad
Helyszínek:
X. kerület Kőbánya: az Örs vezér terétől villamossal 10 percnyire, a Szent László gimnázium szomszédságában, az Éles sarokhoz közel. Ingyenes parkolási lehetőség van a ház környékén. Hétköznap szerda és péntek 18 órától 20 óráig, és szombaton megbeszélés szerint.
II. kerület: Mammut 1-ben. Csak hétköznap, reggel 8: 45 vagy du. 17: 15, előzetes egyeztetéssel.
Más helyszín nem lehetséges, köszönöm a megértést!
Postázás:
A több darabos megrendeléseket EGYBEN postázom, egy postaköltséggel. A postaköltség mindig a csomag összsúlya és a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint kerül meghatározásra. E-mailben fogok küldeni összesítőt! Elsőbbségi postát is kérhetsz, csak még utalás előtt szólj!
Utalás-posta: A vásárlást követően összesítő e-mailt küldök majd, melyben benne lesz minden, a megrendelt termékek listája, utalási adatok, végösszeg, postaköltség. Kérlek nézd át utalás előtt és csak akkor utalj, ha mindent rendben találsz, mert ez alapján készül majd el a csomagod. Az utalás beérkezésétől számított 3 munkanapon belül postázok. A csomagfeladás napján értesítő üzenetet fogok küldeni. Néhány e-mail címre (pl.: freemail) nem minden esetben mennek át a leveleim. Amennyiben 3 munkanapon belül nem kapsz tőlem e-mailt kérlek próbáld meg felvenni velem a kapcsolatot.
Utánvétel:
A csomagot előzetes egyeztetést követően utánvéttel adom fel, a feladás másnapján kézbesítik majd. Átvételkor kell fizetni a futárnak. Én a szállítási költséget előre ki kell fizessem a futárnak, ezzel kockázatot vállalva, hiszen ha nem veszed át a csomagod elveszik a pénzem és még egyszer fizetnem kell azért, hogy a posta visszahozza az át nem vett csomagot. Ebben az esetben megteszem a szükséges jogi lépéseket és negatív értékelést adok! Csak akkor rendeld meg a csomagot, ha ki is tudod fizetni!
A postaköltségek mindig a posta aktuális díjszabása szerint alakulnak!

Jelenlegi ára: 1 115 Ft
Az aukció vége: 2019-10-26 09:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése