2019. december 9., hétfő

Microwear L9 minőségi okosóra, 2019-es modell, pulzus, vérnyomás, EKG, fitness adatok - Új! - Jelenlegi ára: 12 990 Ft

Kiváló karácsonyi ajándék! Új óra original dobozban, gyári tartozékokkal!
Több változatban forgalmazzák, ez konkrétan a minőségibb, fekete fémszíjas termék.
Érdemes utána nézni az internet világában, mert annyira új típus, hogy nem sok magyar oldal ad róla véleményt. Külföldi annál több. A márka itthon is elismert, minden terméküket pozitívra értékelik a szakoldalak.
És akkor a lényeges információk:
A Microwear L9 egy igényes okosóra , fém szíjjal , amely a szokásos funkciókon kívül pulzus , vérnyomás , EKG , véroxigénszint mérést is lehetővé teszi és még számos apróbb , de hasznos funkciót ad.
Maga az óra fekete. IP68 vízállósággal rendelkezik , így úszás közben is viselhető.
Fitnesz , sport és egészség funkciók:
Pulzusmérés , lépésszámlálás , megtett távolság mérés , elégetett kalória , sport módok (futás , séta , stb. ) , vérnyomásmérés , véroxigén mérése , mozgás emlékeztető , alvás minőség megfigyelése , folyadékbevitelre figylmeztetés
Értesítés funkciók:
Bejövő hívás jelzése (név kijelzéssel) , SMS szöveg jelzése és kiírása , beállítható appok (Facebook , Viber , bármi! ) bejövő üzeneteinek kijelzése , bejövő hívás elutasítása.
Egyéb:
Ébresztőóra , idő , dátum kijelzés , kamera távvezérlés , zene távvezérlés , stopper , időzítő
Vérnyomásmérés:
A pulzus és véroxigénszint mellett a vérnyomást is méri és a mért eredményeket eltárolja , amelyek később visszanézhetők.
Sport módok:
Több különböző sportot támogat , köztük: futás , séta , kerékpár , hegymászás , úszás , labdarúgás , kosárlabda , ping-pong , badminton.
Sportolás során több adatot rögzít(het):
távolság
sebesség
pulzus
stb. sporttól függően
Kijelző:
Az IPS érintőkijelzője kellemesen nagy , 1. 3 méretű , 240*240pixel felbontással. Kerek kijelző , tehát nem csak egy négyszög kijelző van betéve a kerek óraházba. Az óralap alapból 3 kinézetre változtatható.
Szoftver , használat:
Tartozik hozzá egy mobil alkalmazás is (Android , iOS) , amellyel beállítható és hatékonyabban használható. Bizonyos funkciók használhatók mindenféle extra eszköz nélkül is , mint például a lépésszámláló vagy a pulzus , vérnyomásmérés és a sport módok. Az összegyűjtött adatok aztán később szinkronizálhatók a mobiltelefonnal , tablettel.
Akkumulátor , üzemidő:
Az akku kapacitása 300mAh , amely aktív használat mellett is 7-10 napig biztosítja a működést. (Tesztelve, valóban jók a gyári adatok! )
Standby idő: kb. 15 nap
Töltési idő: kb. 1. 5 óra
Töltési mód: mágneses
Teszt, video:
https: //www. youtube. com/watch? v=MUNQOt__cIE
https: //www. youtube. com/watch? v=LfSmF4YVVh8
Csere nem érdekel, azonnal vihető.

Jelenlegi ára: 12 990 Ft
Az aukció vége: 2019-12-30 18:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése