2019. december 3., kedd

Panasonic RP-BTS55 Bluetooth-os fülhallgató, headset (ÚJ) - Jelenlegi ára: 12 000 Ft

Az aukció tárgya egy Panasonic RP-BTS55 Bluetooth-os fülhallgató, headset (ÚJ)
   
A BTS55 Bluetooth-fejhallgató dinamikus vezeték nélküli hanglejátszást biztosít. IPX5 vízállóságú és verejtékálló kivitelű. Minden testmozgás közben biztosan a fülön marad. Stabil illeszkedést és kényelmes vezeték nélküli lejátszást kínál.
Elegáns edzés sötétedés után is
Kék LED-es élmegvilágítás Ha sötétben végzett kocogáskor vagy sportoláskor bekapcsolja a fejhallgató peremének kék világítását, akkor feltűnően elegánsan edzhet.
Erős basszus
A lelkesítő dinamikus hangzás elősegíti az intenzív edzést A BTS55 fejhallgató 9 mm-es hangsugárzójának erős basszusával biztosítja a határozott ütemek élvezetét. Kompatibilisek az AAC-kodekkel, így a normál Bluetooth-kodekhez képest jobb minőségben teszik lehetővé a vezeték nélküli zenehallgatást. Fül mögött elvezetett, lapos kábelével jelentősen csökkenti a mozgással járó zajt, és tiszta hangzást biztosít. A testmozgást hangulatossá tevő BTS55 fejhallgatóval könnyebben megy az edzés.
Intelligens vezérlés beszédhanggal
Beszédhangos aktiválás A távirányító gombbal indítható az okostelefon beszédhang-felismerője, például a Siri. Azzal választhat zenét, szabályozhatja a hangerőt és kezdeményezhet hívást anélkül, hogy telefonját elővenné. Így az edzés megszakítása nélkül szerezheti meg a kívánt motivációt. A Siri az Apple Inc. védjegye A telefon paramétereitől és az alkalmazás verziójától függően előfordulhat, hogy nem működik.
Tulajdonságai:
    Hangsugárzó (mm): 9 mm
    Mágnes típusa: Neodymium
    Vezérlő / mikrofon: igen
    Impedancia: 32 Ohm
    Bluetooth vezeték nélküli technológia
    Verzió: 4. 1 Támogatott profilok: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
    Kodek: SBC
    Vízálló: IPX5 ekvivalens
A termék 8 napos visszárúból származik. Átnézett, ellenőrzött, tökéletesen működik.
Termékeimet csak GLS futárszolgálattal küldöm. 1200 Ft/csomag.   A csomagba rakható termékek darabszáma függ a súlyuktól és a méretüktől. Maximum 4 terméket fogunk tudni egy csomagba tenni.
Minden termékemet külön fotózom, sorszámozom. Amennyiben rendelkezem hozzá leírással, kiegészítőkkel vagy tartozékokkal, azokat is a termék mellé fotózom. A termékeknél mindig a saját képeimet vedd figyelembe, a katalóguskép csak illusztráció.
A Saját oldalamon részletesen leírtam a vásárlási feltételeket. A vásárló a licitjével automatikusan elfogadja az ott leírtakat.
Az első sikeres licittől számított 2 hétig tudok várni. Egyben kérném az utalást a legvégén. Jó licitálást!
Bolti ára kb. 27. 900 Ft


Jelenlegi ára: 12 000 Ft
Az aukció vége: 2019-12-10 13:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése