2020. április 12., vasárnap

18-as Primigi baba szandál (Antishock talp) - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Kérem, hogy vásárlás előtt mindenképpen olvassa el, a lap alján található az átvétellel/postázással kapcsolatos tudnivalókat!
18-as Primigi baba szandál
Párszor, csak szobában használt babaszandál. Antishock talppal, a bokát jól tartó hátsó résszel.
Doboza nincs meg, bélelt borítékban tudjuk postázni.
Személyes átvételre szinte minden nap reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban), a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
 
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem az alábbiakat figyelembe venni:
- a postázás kizárólag átutalásos,  előre fizetés esetében lehetséges!
- Foxpost nincs a környékünkön, körülbelül kéthetente jutunk csak el a közelébe, tehát ezt a szállítási módot kérem, kizárólag akkor válassza, ha nem sürgős a termék átvétele!
- 5 kg felett csak háznál történő átvétellel tudjuk megoldani a csomagfeladást, de ilyen esetben az MPL és a DPD is extra „ felvételi díjat” számít fel a szállítási díjon felül!
Csomagolás:
A saját dobozzal rendelkező termékeket természetesen becsomagoljuk papírba, de ez nem biztos, hogy kellő mértékben megvédi a termékeket, ezért felelősséget nem tudunk vállalni! (Választható a „ törékeny” opció, de az jellemzően 70-100% extra összegbe kerül. )
Jó alternatíva a buborékos (pufi) boríték, de ennek költségét a vásárlónak kell állnia.
Több termék vásárlása esetén természetesen mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy egybe csomagoljuk a termékeket, de erre garanciát nem tudunk vállalni és siker esetében is némi időbe beletelhet a megfelelő doboz beszerzése!

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-13 01:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése