2020. április 8., szerda

Tod Goldberg - Gengszterváros - Jelenlegi ára: 2 966 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1404414
Tod Goldberg
Gengszterváros
Sal Cupertine chicagói bérgyilkos. A maffiának dolgozik. Vérbeli profi, aki sohasem hibázik. Egészen addig a napig, amikor a maffia őt küldi, hogy egy drogügylet lebonyolításáról tárgyaljon. A három heroinnal üzletelő bűnözőről azonban kiderül, hogy FBI-ügynökök, így Salnek nem marad más választása, ki kell nyírnia őket. A hármas gyilkosság után persze nem maradhat Chicagóban. A maffia Las Vegasba menekíti, ahol új arcot és új személyazonosságot kap: ő lesz David Cohen rabbi. Aki intézi a helyi zsidó közösség ügyes-bajos dolgait, szabadidejében pedig folytatja régi mesterségét.
Ám van valaki, aki nem hiszi, hogy a Chicagóban Sal Cupertine tárcájával megtalált felismerhetetlenségig megcsonkított holttest valóban a hírhedt bérgyilkosé. Jeff Hopper, az FBI-tól kirúgott ügynök a saját szakállára nyomozni kezd, s közben egyre közelebb kerül a köztiszteletben álló Las Vegas-i rabbihoz. Vajon ki kerül ki győztesen ebből a gyilkos játszmából?
Ted Goldberg váratlannál váratlanabb fordulatokban bővelkedő, torokszorítóan izgalmas, és humort sem nélkülöző, szellemes regénye a Keresztapák és Maffiózók kegyetlen, se törvényt, se Istent, se embert nem ismerő világát festi fel érzékletesen és újszerűen, ahol ügynökök, zsaruk, piti vagy éppen nagystílű bűnözők, egymással vetélkedő kisebb-nagyobb maffiafőnökök vívják véres harcukat, és ahol a pénz szava mindennél erősebb.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 966 Ft
Az aukció vége: 2020-04-08 13:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése