2020. május 2., szombat

Műszempilla szett nagy - 40 pár soros pilla, 1db csipesz, 14g pilla ragasztó, 1db pillat tartó - ÚJ! - Jelenlegi ára: 4

Műszempilla szett nagy- ÚJ!
A termékek újak, nem voltak használva. Bolti ár töredékéért.  
40 pár soros műszempilla (3 féle):  Ezek a műszempillák kézzel készített, minőségi darabok, melyek természetes hatást fognak kelteni rajtad annak ellenére is, hogy szintetikus anyagúak. Illesztésűk szépen ráfekszik a szemhéjadra, kényelmesen hozzá tudod igazítani saját pilláidra. Az eredmény meglepően kényelmes és naturális lesz!  
Így helyezd fel őket szempilláidra:  Óvatosan szedd le őket a tartóról. Hasonlítsd össze saját szempilláid hosszával és szükség szerint vágd vissza a kellő méretre. A tövéhez vékonyan végig adj egy kis szempilla ragasztót. Illeszd oda saját szempilláid tövéhez a műszempilla sort és nyomd egy kicsit oda, hogy megragadjon. Ezután kifesheted a szemhéjad vagy meghúzhatsz egy tusvonalat, hogy még igézőbb tekintetet varázsolj magadnak.
   A műszempillák hossza: 1cm-1. 5cm. Anyaga: minőségi, szintetikus anyag. Szempillák illesztésének anyaga: pamut.
   Alkalmas: parti vagy professzionális sminkhez.
DUO Eyelash pilla ragasztó 14g:  nagy tisztaságú, ammóniamentes, latex alapú, száradás után színtelen, hosszan tartó ragasztó.  ÖSSZETEVŐK:  Water / Aqua  ,   Rubber Latex  ,   Cellulose Gum  ,   Sodium, Dodecylbenzenesulfonate ti I eu  ,   Ammonium Hydroxide  ,   Parfum / Fragrance i  ,   Coumarin i  ,   Geraniol i  ,   Limonene i  ,   Linalool i  ,   Formaldehyde ta 
 
FIGYELEM! A posta 2017. jan. 1-től csak a következő méretű csomagot, borítékot veszi fel ajánlott levélként: 2, 4cmX22, 9cmX32, 4cm. Ez csak lapos termékekhez elegendő. Ezen méret felett csak csomagként veszi át.
Elsőbbségi levél feladást választóknak a feladás után a postától kapott nyugtát képen megküldöm, de a megérkezésről felelősséget nem tudok vállalni.
Postázás postán maradó ajánlott levélként csak akkor lehetséges, ha a vásárló magadja a posta pontos címét ahova a megrendelését kéri. Ekkor ajánlott levélként feladható mérettől függetlenül, de erről a postás nem dob be értesítést. A feladóvényen szereplő azonosítószám alapján kell érdeklődni a postázás után 2-3 nappal. A feladó címe tehát a vevő neve és az átvételi posta pontos címe. Felelősséget viszont nem tudok vállalni a csomag megérkezéséért. Ennek felelőse a vevő aki a posta címét megadja!!!  
Azonnal tudom postázni!
A Magyar Posta által okozott károkért semmilyen esetben felelősséget nem tudok vállalni. (www. posta. hu)
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NINCS!!!
Olvasd el az információs oldalam mielőtt leütöd az aukciómat, hasznos információkat találsz benne a termékekről!
Kellemes böngészést és szerencsés licitálást kívánok!

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2020-05-03 03:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése