2020. július 24., péntek

Lenovo Tab M8 TB-8505X 8.0 32GB LTE Grey EU - Jelenlegi ára: 48 200 Ft

Lenovo Tab M8
 
 
 
Lenyűgözően stílusos
A Lenovo Tab M8 (2. gen) figyelemreméltó kis táblagép. A kecses fémkonstrukció, a lenyűgöző HD-kijelző és a Dolby Audio? technológiával behangolt hangszóró a luxus vonzerővel társított élvezetes szórakoztatásban egyesül. A négymagos processzor és akár 18 órányi akkumulátoros készenléti idő pedig lehetővé teszi, hogy egész nap elfoglalja magát a Google Play Áruházból letöltött kedvenc appjaival.
High-end formavilág
A Tab M8 (2. gen) a minőségi stílust és formavilágot értékelő felhasználók számára készült. A mindössze 8, 15 mm vékony, fekete hátlappal és lekerekített szélekkel kialakított táblagépet remek megfogni, és csak úgy sugározza az eleganciát.
 
 
Micsoda látvány!
Elmúltak már az idők, amikor a táblagépeknek dobozhangja és szemcsés képe volt. A Tab M8 (2. gen) IPS HD a táblagép felületének 82%-át hasznosító, zökkenőmentes képélményt nyújtó érintőképernyős kijelzőt és Dolby Audio? technológiával behangolt hangszórót kapott. A látvány és hang élvezete kiütéssel győz, és még nagyobb élményt nyújt a kedvenc videói streameléséhez, és a mobiljátékokhoz.
 
Minden, amire szüksége van
Az Android? 9 Pie? operációs rendszerrel, a négymagos processzorral és az akár 18 óra webböngészést biztosító akkumulátorral a Tab M8 (2. gen) a szüntelen szórakozás kulcsa. Nézzen videókat, ellenőrizze a közösségi oldalakat, hallgasson zenét és csináljon megannyi minden mást ? ez a táblagép nem okoz csalódást.
 
 
Nem gond, ha bámulja
A Tab M8 (2. gen) TÜV? által tanúsított kijelzője visszafogja a látást potenciálisan, különösen növekedésben lévő gyermekek esetében károsító kék színű fényt. Azaz Ön és a családja is nyugodtan nézhet órákon át műsorokat vagy játszhat a hosszú utakon vagy az otthon, lazítással töltött napokon.
 

Jelenlegi ára: 48 200 Ft
Az aukció vége: 2020-07-24 16:51 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése