2020. október 25., vasárnap

Aroma diffúzor -3x10 ml illataromával 400 ml kapacitással - Jelenlegi ára: 8 500 Ft


Aroma diffúzor -ajándék illataromával 400 ml kapacitással
Választható illat
-Citrus, gyöngyvirág, Forralt bor, sárga dinnye, őszibarack, ópium, téli est,
Az aroma diffúzor nem csak a jótékony tulajdonságai és könnyű felhasználhatóságai miatt lesz a kedvenced, hanem mert letisztultságával és kellemes vonalvezetésével a szoba diszkrét díszévé fog válni. Nem csak szép, de csendes is, így a pihenést és a munkát sem zavarja meg.
Miért jobb az aroma diffúzor a gyertyás párologtatónál?
Biztonságosabb, mert nincs nyílt láng, nincs gyertya. Mivel nincs gyertya, nincs hőforrás, ezért az illóolaj szerkezete sem változik meg, mert a készülék ún. hideg párát készít. A hideg pára segítségével nagyobb mennyiségben kerül a levegőbe az illóolajból, így hatékonyabban fertőtleníti a légkört.
A mai modern világban, ahol mindenki egyből akar mindent nagyon fárasztó számos területen helyt állni, ezért az otthonod legyen a béke szigete. Varázsold a nyugalom oázisává, szerezz be egy aroma diffúzort és egy nyugtató hatású illóolajat. A még tökéletesebb összhatás érdekében diffúzoraink a fény erejét is segítségül hívják, teljessé téve az élményt, a fényterápiát is segítségül hívva.
Előkészületek, használat
Az aroma diffúzor alján található csatlakozóba dugd bele az adaptert. A dobozban található mérőedény segítségével tölts bele megfelelő mennyiségű vizet. A vízbe cseppents 3-5 csepp illóolajat attól függően, hogy mennyire szeretnéd intenzíven érezni az illatát, illetve hogy milyen erős az adott illóolaj illata. Tedd rá az aroma diffúzorra a tetejét. Csatlakoztasd az áramforráshoz az adaptert, ezt egy kis sípoló hanggal fogja jelezni. Nyomd meg a MIST gombot, ezzel bekapcsolva a készüléket és életre keltve a csodát. Fel fog villani egy kis LED jelezve, hogy 1 órán keresztül működni fog a szerkezet. További gombnyomásokkal tovább növelheted az időtartamot. Ha szeretnél hangulatvilágítást, nyomd meg a LIGHT gombot és a szivárvány színeiben fog váltakozni a színe. Ha egy bizonyos színt szeretnél, akkor ismét nyomd meg a gombot és addig nyomogasd, amíg a kívánt színt meg nem találtad.
Javaslatok, tanácsok
Az aroma diffúzort lehet folyamatosan is működtetni, de be is lehet állítani, hogy 1 óráig, 3 óráig vagy akár 6 óráig működjön zavartalanul.
Tiszta, csapvízzel, kemény víz esetén desztillált vízzel használd az aroma diffúzort. A tartály belsején fel van tüntetve a minimum és maximum érték.
Nem javasoljuk: keserű mandula illóolaj, szegfűszeg illóolaj
Méret: kb. 168 mm X 120 mm
Hálózat: AC100-240V 50/60HZ
Kapacitás: 400 ml


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-25 19:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése