2020. november 20., péntek

Birkás Márta - Talajművelők zsebkönyve - Jelenlegi ára: 3 510 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
219399
Birkás Márta
Talajművelők zsebkönyve
Ez a zsebkönyv azért született meg, hogy segítsen. A klíma napjainkban szélsőségesebb mint belátható időn belül bármikor. A gyakorlat klímakárcsökkentő módszereket, használható javaslatokat vár. A tudomány sok év eredményeinek hátterével talajminőség-javításra, nedvesség- és szervesanyag-kímélő módszerek alkalmazására, ehhez gyökeres művelési szemléletváltozásra ösztönöz. Hatékony kárenyhítésre akkor van esély, ha feledésbe merülnek a talaj klímaérzékenységét fokozó vízvesztő tarlóművelések, az elmunkálatlan nyári ill. őszi szántások és gondosan vigyáznak a talaj vízmegtartó képességében oly fontos szerves anyagra. Az erőműben nemcsak a szalma vagy a kukoricaszár hamvad el, hanem a talaj nedvességmegtartó képességének - szinte egyetlen - utánpótlási forrása. A talajba jutó és jól hasznosuló víz értéke felbecsülhetetlen, a korábban művelést nehezítő anyagnak tartott tarlómaradvány értékesebb, mint bármikor.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 3 510 Ft
Az aukció vége: 2020-11-20 20:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése