2021. július 5., hétfő

Első, hátsó ülés védő takaró kutya szállításához - Szürke - 220x140cm - Jelenlegi ára: 21 990 Ft

Kutya és más kedvencek autóban való szállításához első, hátsó ülés védő takaró. Erős, vastag, szteppelt anyagú.  Középen tépőzárral ketté szedhető, így akár az első ülésre is feltehető és ajtó takarót is tartalmaz. Praktikus tároló zseb és egy kivágás a biztonsági övnek is található rajta. Egy perc alatt felszerelhető és levehető.  Ellenálló a kaparásnak, víznek, deformációnak és a szennyeződéseknek. Könnyen tisztítható, 30 fokon mosható.  
FIGYELEM! A 160-as méretű ülésvédő nem megfelelő a legtöbb autóba. Amennyiben mégis 160-as méretű terméket szeretne rendelni, úgy fokozottan kérjük, hogy a leírásnak megfelelően mérje le az autóját. A használhatóságot nem befolyásolja, ha nagyobb méretű terméket rendel, de a kisebb méretű függőágy szerűen kifeszül a 2 fejtámla közé! Tapasztalataink szerint a 190-es méretű ülésvédő gyakorlatilag minden autóba megfelelő.
Segítség a méret kiválasztásához:
160 cm - 3 ajtós kis autó
190 cm - 5 ajtós normál autó (pl. Skoda Fabia)
220 cm - kisbusz (ahol az első-hátsó fejtámla között nagyobb a távolság)
Praktikus szürke szín:  világosabb szőrű kutyák esetén nem mindig a legjobb választás a fekete, hiszen ezen a jól megválasztott szürke alapon szinte alig látszanak a szőrök. Komolyabb igénybevétel esetén pedig a száradt sár sem fog annyira meglátszani.  
Visszahozza az árát:  a legtöbb vékony egyrétegű üléstakaró nem nyújt megfelelő biztonságot sem kedvence, sem pedig az autó számára, ha az menet közben kiszakadhat. Több rétegű ülésvédőnk ezzel szemben a kiemelkedő védelem mellett hosszú ideig fogja feladatát ellátni.   
Védelem minden oldalról:  a fejtámlától az ajtókig mindenre gondoltunk, így valóban nem maradt ki egyetlen felület sem. A biztonságos fejtámlasapkás rögzítés pedig garantálja, hogy az ülésvédő menet közben se essen le.
Ne féljen a tépőzártól:  ülésvédőink középen szétszedhetőek, hogy akár az első ülésre is fel lehessen szerelni őket. A két rész rögzítéséhez bár a cipzár tűnne a legjobb választásnak, mégis azt tapasztaltuk, hogy az - mivel ritkán kell használni - nem ideális erre a célra, hiszen oxidálódhat, elakadhat és egy sor egyéb probléma lehet vele. A tépőzár ezzel szemben egyszerű, biztosan tart és bőven túlméretezett.
Nem csak otthonra:  állatorvosok, kutyatenyésztők, vadászok is elismerően nyilatkoznak termékünkről, melyet több éve változatlan formában forgalmazunk, mivel több fronton is megállta már a helyét.
Mérőszalaggal a hátsó fejtámla aljától az első fejtámla aljáig kell mérni a pirossal jelölt távolságot. (Hátsó fejtámla hiányában a kalaptartó alá hajtható. )
Csomagtartó védőnek is használható!
Méret:  220 RZBSZA2: hosszúság: 220cm | szélesség: 140cm


Jelenlegi ára: 21 990 Ft
Az aukció vége: 2021-07-05 22:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése