2021. július 26., hétfő

Intel Pentium 4 félkonfig, P4 3,06GHz processzor, 1GB DDR2 RAM, ATI Radeon X800 PCI-E videokártya - Jelenlegi ára: 20 00

Eladó a képeken látható Intel Pentium 4  processzorral szerelt alaplap, ATI Radeon X800 PCI-E videokártya és további kiegészítők.
A hirdetés a következő tételeket tartalmazza: - 1db Foxconn 945G7MA Pentium 4 alaplap beépített ethernet/audio/VGA/USB, 2 IDE csatorna, floppy csatlakozás, 4 SATA csatlakozás, PCI-E és PCI slotok- 1db Intel Pentium 4 3, 06GHz processzor- 1db 1GB DDR2 memória modul- 4db bővítő kártya:    - ATI Radeon X800 videókártya   - Creative Labs Sound Blaster Live! 5. 1 hangkártya
   - AHA-2940AU/GE SCSI kártya
   - Promise Technologies Ultra133 TX2 PCI-IDE kártya
- 1db 3, 5" Western Digital WD2500JB 250GB IDE HDD telepített Windows XP SP2 oprendszerrel (nem aktivált)
- 2db DVD meghajtó
   - ASUS DRW-2014L1T SATA Lightscribe SATA DVD író, extra fehér előlppal, NERO CD, SATA kábel, Molex-SATA tápkábel átalakító dobozában
   - Hitachi-LG Data Storage GSA-H11N DVD író, IDE interface
- Kábelek:
   - 1db IDE kábel sárga gumi burkolattal
   - 1db Game/MIDI port kábel, MIDI és Game/Joystick port szétválasztó
Az alaplap tesztelt, működő. Régi saját PC-nkből bontott. Teljeskörű, minden portra tartó teszt nem készült vele, a jelenleg hozzá adott DVD meghajtókkal és a HDD-vel gond nélkül ment. A DVD meghajtók olvasásra tesztelve, Windows XP- telepítettem ezzel a hirdetett összeállítással a wincheszterre, probléma nélkül lefutott a telepítő. A hozzá adott kártyák más gépben lettek tesztelve, hangkártya hangot ad, SCSI és IDE kártyák minimum feladatkezelőben felismertek.
Az ASUS DVD író dobozában fekete előlappal, van hozzá egy fehér előlap, így szabadon cserélgethető. Sok használat nem látszik rajta, de nem vadonat új.
A processzor és hűtőborda között jelenleg nincs hővezető paszta, ezt azért javaslom alkalmazni.
A vásárlással tudomásul veszed a fent leírtakat, továbbá a következőket: - A termék leütése, megvásárlása után reklamáció nincs. - Garancia nincs! Régi, használt cikkek, valamint magánszemélyként hirdetem őket, ezek okán garanciát nem vállalok semmire. - Személyes átvétel minden esetben biztosított és preferált. - Személyes átvételnél a hirdetett eszközök kipróbálhatók, ha hozol hozzá megfelelő eszközöket. - Személyes átvétel esetén lehetőséget biztosítok a vásárlástól való elállásra, amennyiben úgy véled a hirdetett tételek nem feleltek meg a leírtaknak. Alkudozásnak és okoskodásnak viszont helye nincs. Vagy viszed a tételt a vételárért, vagy itt hagyod. - Ajánlatokat meghallgatok, de csak és kizárólag az aukció/hirdetés lejárata ELŐTT! Utólagos alkudozási kísérlet esetén negatív értékelést kapsz és a tételt újrahirdetem! - Az aukció/hirdetés pontos tartalmát az "A hirdetés a következő tételeket tartalmazza" rész alatt minden esetben tételesen felsorolom. Bármi más, amit a képeken látsz nem képezi az eladás tárgyát!
Átvétel: - Elsődleges és általam preferált a személyes átvétel Székesfehérváron, általam megadott címen, egyeztetett időpontban. - Postázás lehetséges minden esetben a vevő terhére és felelősségére. MPL és Foxpost nem problém. Postázásnál kérem figyelembe venni, hogy amennyiben nincs újrahasználható csomagolóanyagom és kénytelen vagyok a postán vagy máshol vásárolni dobozt, úgy 1500Ft fix extra költséget számolok fel a csomagküldés díján és a tétel vételárán felül. Emiatt kérem a leendő nyertest, hogy kérdezzen rám, megoldható-e a postázás, ekkor megnézem be tudom-e csomagolni és jelzek vissza.

Jelenlegi ára: 20 000 Ft
Az aukció vége: 2021-07-26 23:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése