2021. október 27., szerda

Apatit fúrt golyó, ásványgyöngy 8 mm-es - Jelenlegi ára: 160 Ft


8 mm-es apatit
Ha mást szeretne, vagy többet, kérem, jelezze a terméklapos levelezésben, amennyiben van készleten, feltöltöm.  
Apatit
Jellegzetességei: Az apatit folyamatokat elindító tulajdonságokkal rendelkezik. A megnyilatkozások köve: elősegíti az emberbaráti hozzáállást és a szolgálat elfogadását. Fejleszti a médiumi képességeket és a spirituális ráhangolódást, elmélyíti a meditációt, felébreszti a kundalini energiát, valamint minden szinten segíti a kommunikációt és az önkifejezést.
Pszichológiailag: az apatit növeli az eltökéltséget, energiatartalékokat raktároz el. Nyitottsgvra és az emberekkel szembeni könnyedségre ösztönöz: arra bátorít, hogy keressük mások társaságát; megszünteti a tartózkodást és az elhidegülést, az önmagunkkal és másokkal szembeni negatív beállítottságot.
Serkenti a kreativitást és az értelmet. Elsimítja a zűrzavart, segít hozzájutni azokhoz az információkhoz, amelyeket önmagunk és a közösség javára tudunk felhasználni. Enyhíti a szomorúságot, búskomorságot és a haragot. Mérsékli az ingerlékenységet, ellensúlyozza az érzelmi kimerültséget. A gyökércsakrában az energiaáramlás szabaddá tételével elűzi a csalódottságot.
Gyógyhatása: Az apatit gyógyítja a csontokat, és támogatja új sejtek képződését. Segíti a kalcium felszívódást, s ezzel jótékonyan hat a porcokra, a csontokra, a fogakra, motorikus képességekre; valamint enyhülést hoz az ízületi gyulladásra-problémákra és az angolkórra. Elfojtja az éhségérzetet és növeli az anyagcsere értéket, egészséges táplálkozásra sarkall. Kedvező hatást fejt ki a mirigyekre, a meridiánokra és a szervekre; megszünteti a magas vérnyomást. Egyensúlyba hozza a fizikai, az érzelmi, a szellemi és a spirituális testet valamint a csakrákat; csillapítja a hiperaktivitást.
Alkalmazása Viseljük a bőrön az érintett rész fölött.
Különleges színek: Az általános jellegzetességek mellett a következő színeknek egyedi tulajdonságaik is vannak:
Kék apatit A spirituális útmutatás nagyon magas szintjével áll kapcsolatban. Megkönnyíti a nyilvánosság előtti beszédet, elősegíti az adott közösségen belüli kommunikációt; megnyitja a torokcsakrát, jótékonyan hat a szívre és az érzelmi rendellenességekre.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel. Mérettől függően ajánlott levélként, vagy futárral küldöm.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 160 Ft
Az aukció vége: 2021-10-27 13:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése