2021. november 25., csütörtök

Dr.Kender BIO Kendertea 30g - Jelenlegi ára: 3 290 Ft


Márka:
Szállítási idő:
2-4 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
2-4 munkanap
Wsfind Kategória:
1288
Értékes kannabinoidokat (CBD - Cannabidiol) tartalmazó kendertea. A kendermag harmonizálja az alapvető folyamatokat a testben, ezzel támogatja a természetes védekezést. Pihentető hatása van. Kedvezően hat a szívre.
Nincs narkotikus hatása.
Dr. Kender BIO Kendertea 30g
Kiváló minőségű és különösen gazdag természetes vegyületek forrása, melyek egészségügyi hatásai régóta ismertek. Javasoljuk álmatlanság, fejfájás és légúti betegségek kezelésére, mivel a tea nyugtató és gyulladásgátló hatással rendelkezik. Csökkenti az álmatlanságot, a stresszt és a szorongást.
THC mentes, nem pszichoaktív, nem mérgező és nem jár mellékhatásokkal! A THC (Tetrahidrokannabinol) tartalom a kenderteákban az észlelési határértéket nem éri el.
Elkészítése: 3dl forrásban levő vízhez adjunk hozzá 1 evőkanál teát és hagyjuk ázni 3-5 percig. Adjunk hozzá tejet vagy vajat. Ha tovább áztatjuk, keserűvé tesszük a teát. Használható teakeverékekben más gyógynövényekkel együtt.
Használhatjuk fűszerként bármilyen típusú ételhez, legyen az hideg vagy melegétel.
Külsőleg a kender tea, mint fürdő remek hatással van a reumára.
Összetevők: 100% kender növény - technikai kender minősített változata - biogazdálkodásból.
Származási hely: EU
Figyelmeztetés
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!

Jelenlegi ára: 3 290 Ft
Az aukció vége: 2021-11-25 18:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése