2021. november 12., péntek

Lélek és értelem (dedikált) - Sánta János - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Lélek és értelem (dedikált) - Sánta János
Megőrzött hangok címmel új Könyvsorozatot indít útjára a Magyar Katolikus Rádió és a JEL Könyvkiadó. A sorozat célja nem kevesebb, mint a mikrofonnal ? írott" legértékesebb gondolatok és a legvonzóbb személyiségek könyvek lapjain történő ? megszólaltatása". Szándékaink szerint a Magyar Katolikus Rádió műsoraiból, gazdag kulturális kínálatából időről időre megjelentetjük a megőrzésre méltó felvételek írott, szerkesztett változatát. Bízunk abban, hogy a könyvekben is megőrzött rádiós hangok az elmélyült olvasás élményével ajándékozzák meg az Olvasót, és újabb barátokat szereznek a rádiós műsoroknak.
Sorozatunk első kötete Sánta János - a Püspökkari Titkárság irodaigazgatója, teológiai tanár -, lélekre és értelemre ható míves gondolataival szerkesztői krédónkat is híven érzékelteti. A kötet anyagát a Katolikus Rádióban 2005. január 24-től 2006. január 23-ig nap mint nap elhangzó Reggeli gondolatok adják. Sánta atya könyve a mindig sietős hétköznapjaink sodrásában segít egy percre megállni. A dolgok egymást követő folyamát szakítja meg egy szusszanásnyi időre, hogy elgondolkodjunk, értékeljünk, mérlegeljünk: mit jelentenek a dolgok, mennyi az értéke az események egymást váltó forgatagának. Vagyis segítenek e mondatok embernek maradni a rohanó világban. Ezt szolgálták a rádió hullámain, és ezt tanítják e könyv lapjain.
Sorozatcím:: Megőrzött hangok
Kiadó: Jel Kiadó
Kiadás éve: 2006
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Naszályprint Nyomda
ISBN: 9639670057
Kötés típusa:: ragasztott papír
Terjedelem: 302
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 13. 00cm, Magasság: 20. 00cm
Dedikált
Állapot: Jó
Megjegyzés: A szerző által dedikált.
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**81772849**)]

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-11-13 07:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése