2022. június 13., hétfő

Obey Your Body szett Repair peeling gél + hidratáló nappali arckrém + tápláló-intenzív éjszakai krém - Jelenlegi ára: 59


Ezüst Hámlasztó És Tápláló Készlet
https: //obeyyourbody. com/product/exfoliating-nourishing-set-mx/
Radiance Repair peeling gél + hidratáló nappali krém + tápláló-intenzív éjszakai krém
Jobban dolgozunk együtt!
Láthatóan fedje fel és újítsa meg bőrét a legnépszerűbb nem súroló hatású hámlasztónkkal, majd mélyen hidratáló krémekkel, amelyek táplálják, kiegyensúlyozzák és helyreállítják bőrét.  Ezek a termékek együttesen láthatóan megújítják a bőrt, hatékonyan teltebbé, hidratálttá és simává teszik.
*vásárlás készletként és spórolj*
Leírás
Hámlasztó és tápláló készlet
Radiance Repair Peeling Gel
Out a tompa, a friss.  Ez a gyorsan ható gél formula láthatóan felszínre hozza és megújítja a fakó megjelenésű bőrt.  Néhány perc alatt teljesen eltünteti az elhalt hámréteget, kiszívja a méreganyagokat és kitisztítja a pórusokat.  A nem karcoló formula mélyen hámlaszt, miközben kíméli az érzékeny bőrt, és természetesen hidratálja azt.  A bőr teltnek és kisimultnak tűnik, mivel aktiválódik a sejtmegújulás, és helyreáll a tisztaság és simaság.
Moisture Intensive Day Cream
Hagyja, hogy bőre virágozzon!  A természetes gyógynövények, ásványi anyagok, fehérjék és algakivonat tápláló erejével teli ez a ragyogást fokozó hidratáló gondoskodik arról, hogy bőre kiegyensúlyozott étrendet kapjon az alapvető tápanyagokból, hidratálásból és antioxidánsokból.
Tápláló-intenzív éjszakai krém
Ideje táplálni, pihenni és helyreállítani.  Az éjszaka az, amikor a sejtmegújulás a csúcson van, és a bőr gyógyul.  Ez a nagy teljesítményű hidratáló természetes gyógynövények, holt-tengeri ásványok, valamint Omega 3 és 6 tápláló kombinációjával táplálja bőrét, hogy fokozza a sejtek megújulását és mélyen hidratálja a bőrt .
Figyelem: A visszaküldés csak az eredeti csomagolásban lévő, bontatlan termékek esetén lehetséges!  A lezárt termékeket csak sértetlen pecsét esetén lehet visszaküldeni
Modell: Exfoliat Nourishing Value Set
Bőrtípus: Minden bőrtípus


Jelenlegi ára: 59 000 Ft
Az aukció vége: 2022-06-14 01:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése