2022. november 26., szombat

Derek Meister: Gyilkos fény I-II. INGYEN POSTA - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Bolti állapotban lévő, olvasatlan könyvek.  
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Személyesen Miskolcon vehető át.
Léteznek. Ian Boroughs tudja ezt. Látja őket. SZELLEMEK. A semmiből bukkannak fel. Mindent lángba borítanak, amihez csak hozzáérnek. Ezek a lények okozták az apja halálát? Miattuk veszett nyoma több mint harminc éve a nagyapjának? A 17 éves Ian elhatározza, hogy a legjobb barátjával együtt megfejti a titkot. Nem is sejtik, valójában milyen veszélyesek a szellemek…
Léteznek. Ian Boroughs tudja ezt. Látja őket. SZELLEMEK… Ez a nyár lehetne kettejük nagy közös kalandja. Ian és Bpm barátságának azonban kemény próbatételt kell kiállnia, amikor felkerekednek New Yorkba, hogy megleljék Ian elveszett nagyapját és az igazságot a kegyetlenül gyilkoló fénylényekről. Az izgalomból életveszély lesz, a találgatásokból pedig megdöbbentő valóság. Az pedig, aki a nyomukban van, nem csupán a tudást szomjazza. Hatalomra vágyik. Még a világegyetemen is túlmutató hatalomra.

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2022-11-27 00:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése