2021. január 27., szerda

Kemény István legszebb versei - Jelenlegi ára: 1 785 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1175406
Németh Zoltán (szerk. )
Kemény István legszebb versei
Ha a kortárs magyar irodalomból olyan jelentős lírikust szeretnénk találni, aki a szélesebb olvasóközönség véleménye szerint is "szép verseket" ír, nos, akkor Kemény István neve valószínűleg egyetlen felsorolásból sem hiányozhatna. Jól mutatja a költő népszerűségét, hogy ötvenedik születésnapjára pályatársak, ismerősök, tanítványok, családtagok, jó barátok köszöntötték egy-egy versével. A kemenyistvan49 fedőnév alatt feltöltött versek szinte vég nélküli sora Tóth Krisztina, Kun Árpád, Wirth Imre, Takács Zsuzsa, Arató László, Kabai Lóránt, Karafiáth Orsolya, Vári György, Bajtai András, Fehér Renátó, Turi Tímea és mások hangján az azonosulás és a tisztelet mellett arra is utalnak, milyen gazdag értelmezési lehetőségeket kínál az a hely, amelyet Kemény István és életműve a kortárs magyar irodalomban jelenleg elfoglal. (Németh Zoltán)
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 1 785 Ft
Az aukció vége: 2021-01-27 16:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése