2021. március 30., kedd

DELIMANO Nutribullet Red - EREDETISÉG GARANCIA - AKCIÓS ÁRON - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Garantáltan eredeti.
DELIMANO Nutribullet turmixgép
Rubint Réka fitneszikon ajánlásával:
A Nutribullet nem hagyományos turmixgép, mindent pépesre turmixol:
erőteljes, 600 Wattos motor
a zöldségek és gyümölcsök egészét, a legdurvább rostokat, magokat is pépesíti
a bennük lévő tápanyagok, vitaminok egésze a turmixban kerül
ízletes vitaminbombákkal formálhatja alakját, éhezés nélkül
A hosszú élet forrása az egészséges életmódban rejlik
Életmódváltás: adja meg testének az egészséghez nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi elemeket!
Az életmódváltást a legegyszerűbb az alapoknál kezdeni olyan krémlevesek, turmixok és smoothie-k fogyasztásával, melyek tartalmazzák a szervezet számára szükséges tápanyagokat. Célunk lehet diéta, fogyókúra, fittség elérése, alakmegőrzés vagy csak egyszerűen az egészséges táplálkozás, minden esetben érdemes a könnyed és tápláló ételeket és italokat fogyasztani. Elkészítésükhöz pedig mindenkinek szüksége van egy gyors, erős és megbízható eszközre, mely egyszerűen aprítja és turmixolja az alapanyagokat, ugyanakkor megőrzi az összes tápanyagot.
A megoldás: Nutribullet
A Nutribullet tervezői olyan eszközt akartak készíteni, mely más, mint a hagyományos konyhai turmixgépek, és az egészséges életmód alapvető hozzávalóit, a vitaminokban gazdag gyümölcsök egészét, a legkülönfélébb magokat is fel tudja dolgozni. A végeredmény: tökéletes aprítás és darálás. A szupererős motor működtette acélpengék a hagyományostól eltérően, függőlegesen mozgatják az alapanyagokat, így az üveg teljes tartalma találkozik a késekkel, és lehetővé válik a homogén állag elérése.
Miért hatékonyabb a Nutribullet mint egy hagyományos turmixgép?
Erős 600 wattos motor:  a legkeményebb növényi rostokat és magvakat is pépesíti, melyek így könnyebben emészthetők, jobban felszívódnak a bennük található vitaminok, ásványi anyagok.
Centrifuga-pengék:  a törhetetlen, speciális kialakítású kések függőleges irányban is megforgatják a turmixpohár tartalmát, így az alapanyagok 100%-a találkozik a pengékkel. Ennek köszönhetően a turmix krémes, lágy, egységes textúrájú, nem ülepednek le a pohár aljára a tápanyagban gazdag rostok.
Különálló pengék és pohár:  a pengék nem a turmixpohárban találhatók, hanem egy külön egységet alkotnak, melynek köszönhetően a Nutribullet egyszerűen és tökéletesen tisztán tartható, ráadásul a pengék sérülése esetén elég azokat cserélni.
Miért egészségesebb a Nutribullet turmix mint egy hagyományos?
Feldolgozza a gyümölcsök héját, magházát, zöldségek szárát:  a gyümölcsök sok részét nem fogyasztjuk, mert nehezen feldolgozható és kevésbé ízletes, pedig a gyümölcshéj (a narancs hártyái, a magház, a sárgarépa szára) rengeteg vitamint, antioxidánst, koleszterincsökkentő flavonokat, kálciumot, vasat, A- és K-vitaminokat tartalmaz.
Pépesíti a magvakat:  a dió, lenmag, kesudió, mogyoró, mandula és az olajos magvak 40-60 %-ban energiát adó telítetlen zsírsavakat tartalmaznak, valamint kiemelkedő növényi fehérjeforrások. Így a vegetáriánusok számára, illetve kiemelkedő fehérjeigény esetén (pl. aktív sport) kifejezetten ajánlott a fogyasztásuk. Magas a magnézium-, kálium-, kálcium-, mangán-, cink-, vastartalmuk, így a vérnyomás szabályozásában is segíthetnek.
Sokoldalú felhasználás az egész családnak
Diétás levesek az érzékeny gyomornak
Tökéletesen homogén és egészséges bébiétel a piciknek
Tápanyagokban gazdag turmix az alakformáláshoz
Frissítő smoothie a hétköznapokban
Immunerősítés: vitaminbomba a legyengült szervezetnek
Pontosan miben különbözik a hagyományos turmixgépektől?
A Nutribullet szabadalmaztatott centrifugapengéje a pohárban lévő gyümölcs- és zöldségdarabokat függőlegesen forgatja, és nem vízszintesen, ennek köszönhetően a pohár tartalmának 100%-a érintkezik a pengékkel. A Nutribullett 600 Wattos motorja percenként 20. 000-es fordulattal pörgeti az extra éles késeket, nincs olyan növényi rost, amely ellenállna ennek az erőnek. Mindent ledarál, felaprít, pépesít! Lehetővé teszi, hogy a gyümölcsök és zöldségek vitamin- és tápanyagtartalmának 100%-át magunkhoz vegyük.
A könnyen emészthető, tápláló italok percek alatt elkészíthetők!
Testünk megsínyli, ha nem kap elegendő vitamint. A fáradtságot, a levertséget és az alacsony energiaszintet gyakran vitaminhiány okozza.
Vásárolja meg hétvégenként a következő hétre szánt zöldség- és gyümölcsadagot, hogy reggelente néhány perc alatt elkészíthesse az egész napra elegendő energiát biztosító, egészséges italokat. Már néhány nap után megtapasztalhatja a Nutribullettel elkészíthető italok energetizáló hatását. Megfelelő vitaminbevitellel még a fárasztó napokon is jobb lesz a közérzete.
A Nutribullet használata gyors és egyszerű, így Ön percek alatt kinyerheti a zöldségekben és gyümölcsökben rejlő értékes tápanyagokat. A Nutribullettel elkészíthető zöldség- és gyümölcsalapú italok rendszeres fogyasztásával sokat tehet egészsége megőrzéséért.
1 pohár Nutribullet vitaminbomba a fitt és hosszú élethez
1/8 csésze
lenmag a VITAMINBOMBÁBA
=
60
csésze brokkoli
=
100
szelet teljeskiőrlésű kenyér
Egészség és életerő a vitaminok és rostok segítségével
A gyümölcsök, magvak és zöldségek kombinálásával a lehetőségek tárháza szinte kifogyhatatlan! A Nutribullettel átalakított zöldségek és gyümölcsök a szervezet számára roppant könnyen emészthetőek, így a bennük található tápanyagok gyorsan felszívódnak, és a testet szinte azonnal feltöltik energiával.
Válassza a friss gyümölcsitalokat a dobozos gyümölcslevek helyett!
A Nutribullettel minden nap tehet egészségéért
Adja meg szervezetének az egészséges élethez szükséges tápanyagokat!
A Nutribullet nem egy gyümölcscentrifuga. A felhasználni kívánt alapanyagot teljes egészében hasznosítja. A Nutribullet minden hozzávalóból a lehető legtöbb tápanyagot nyeri ki.
Nemcsak a gyümölcsök levéből készíti el az italokat, hanem a gyümölcsök egészéből, így semmi sem megy kárba. Annak érdekében, hogy a vitaminok gyorsan felszívódjanak, a gép minden magot, gyümölcshéjat és zöldségrostot teljesen felaprít, így az alapanyagok a legkönnyebben emészthető formában kerülnek az Ön szervezetébe. A Nutribullettel elkészített italok tehát könnyen hasznosítható energiával látják el a szervezetet.
Hogyan működik? A Nutribullet ereje 600 W teljesítményű motorjának köszönhető, amely még a legrostosabb gyümölcsöt vagy zöldséget is játszi könnyedséggel összezúzza.
Miért válassza a Nutribulletet?
BPA-mentes, egészségre ártalmatlan anyagokból készült - a korábbi műanyagokkal ellentétben
Szabadalommal védett centrifuga-pengéi a pohár teljes tartalmát felaprítják
Könnyen tisztítható, nem kell beáztatni vagy az apró alkatrészekkel bajlódni
Használata bárki számára egyszerű és kényelmes
Erőteljes, 600 W teljesítményű motor: 20 000 fordulat/perc
Használja ki Ön is a gyümölcsök jótékony hatásait!
Ezzel a remek géppel erőfeszítés nélkül, gyorsan készítheti el a szervezet számára fontos vitaminokat tartalmazó italokat. A Nutribullettel:
hozzájuthat a görögdinnye magjaiban rejlő cink- és magnéziumforrásokhoz,
kinyerheti a kökénymagokban található Omega 3 zsírsavakat és antioxidánsokat,
megtapasztalhatja a brokkoli és káposzta rákellenes összetevőinek jótékony hatásait,
egyszerűen és hatékonyan gondoskodhat saját és szerettei egészségéről.
A természetes alapanyagokból készült italokkal Ön támogatja szervezetének öngyógyító folyamatait.
Nem is gondolná, hogy egy ilyen kis méret mennyi előnyt rejt:
Az alapanyagok összezúzása révén az eddig kidobott gyümölcsmagok erőforrásait is kiaknázza
Erős pengéinek köszönhetően a legnehezebben aprítható zöldségrostokat is emészthetővé teszi
Őröl, darál, aprít
Támogatja Önt az egészséges életmódhoz vezető úton
Lerövidíti a konyhában töltött időt
Erőteljes, 600 W teljesítményű motor
Szabadalommal védett pengék
BPA-mentes
Nem igényel hosszas előkészítést
Könnyen tisztítható
Kompakt kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal
A Nutribullet szett tartalma: 1 db motoros alapzat, 1 db hosszú tartály (0, 7 l), 1 db italkészítő (dupla) penge


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-31 00:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése