2021. március 31., szerda

Ellenállási sáv képzési rendszer és gyakorlási útmutató Pulsher InnovaGoods MOST 33140 HELYETT 10... - Jelenlegi ára: 10


EAN:
8435527817145
Gyártó:
InnovaGoods
Szerezd meg a InnovaGoods és az új sport- és fitnesz termékeket például a Ellenállási sáv képzési rendszer és gyakorlási útmutató Pulsher InnovaGoods Sport Fitness! Fedezd fel a kiváló minőségű termékek széles skáláját, amelyek a funkcionalitás, a hatékonyság és az innovatív design terén kiemelkedőek. Ideális alakja és fittségének javítására!
Átfogó edzésrendszer kivehető edzőasztallal, foganytyúkkall, ellenállási szalagokkal és gyakorlási útmutatóval. Ideális az egész test ezéséhez. A Táblán 4 izomcsoportra vannak jelölve a gyakorlatok: mellkas, váll, hát és tricepsz, a legismertebb a mellkas edzése. A feszítők használhatók kargyakorlatokhoz (főleg bicepsz) és lábhoz (főleg farizom). A test intenzitását úgy szabályozhatja, hogy a rugalmas szalagok méretét beállítja az alapon lévő fém kampók segítségével. Anyag: ABSPPGumiModern és ergonomikus kialakításTípus: UnisexTöbbfunkcióTáblázat megjelölt gyakorlatokkalSzétszedhetőCsúszásmentes ragasztók: X20Hatékony markolatLevehető fogantyúk az edzőtáblához: x2Rugalmas gumiszalagok: x2Max. támogatott súly: 100 kgÁtfogó képzésKezdőknek és haladóknak egyaránBeltéri és kültéri használatraKönnyű, praktikus és egyszerű a használataKis helyet foglalKönnyen szállítható és tárolhatóTartozék: PéldagyakorlatokMéretei kb.: 67 x 19 x 2 cmCsomagolás és kézikönyv 24 nyelven (angol, francia, spanyol, német, olasz, portugál, holland, lengyel, magyar, román, dán, svéd, finn, litván, norvég, szlovén, görög, cseh, bolgár, horvát, szlovák, észt , orosz, lett)

Jelenlegi ára: 10 318 Ft
Az aukció vége: 2021-04-01 05:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése