2021. március 1., hétfő

Jade karkötő - zöld - Jelenlegi ára: 2 990 Ft


A gömbök mérete:
8 mm
Mérete:
18, 4 cm
Jade karkötő
Csakra:
Csillagjegy: Kos.
Elem: .
Színe: zöld, naracssárga, barna, kék, kékeszöld, krémszínű, levendulakék, vörös, fehér.
Jellegzetességei: a jade a tisztaság és a nyugalom jelképe. Keleten nagyra értékelik, a lelki béke bölcsességét jelképezi. A szívcsakrával társítják, növeli és táplálja a szeretetet. Védelmet nyújt, távoltarja az ártalmakat. Azt tartják róla, hogy vonzza a szerencsét és a barátságot.
Pszichológiailag: a jade stabilizálja az egyéniséget, létrehozza az ész és a test egységét. Növeli az önállóságot.
Mentálisan: megszabadít a negatív gondolatoktól, és nyugtatja az elmét. Ötletekre sarkall, egyszerűbbé és érthetőbbé teszi az elvégzendő feladatokat, így azonnal hozzáfoghatunk az elvégzésükhöz.
Érzelmileg: a jade az álom köve. A homlokunkra helyezve jó meglátásokat sugalló álmokat hoz. Elősegíti az érzelmi felszabadulást, s elsősorban az ingerlékenységet szünteti meg.
Spirituálisan: a jade tisztító kő, támogatja a szervezet szűrő és kiválasztó feladatot ellátó szerveinek a működését. Különösen a vesék számára hasznos. A jadeitnek és a nefritnek ugyanazok a gyógyító tulajdonságai, ám az egyes szinteknek egyedi sajátosságaik vannak.
Gyógyhatása:     jótékony a vesékre és a mellékvesére, eltávolítja a méreganyagokat: újjászervezi a sejteket, gyógyítja a műtéti összevarrt sebeket. Fokozza a termékenységet, segítséget jelent a szülésnél. Egyensúlyban tartja a testfolyadékokat, a víz? só/sav? lúg arányát.
Jade típusai színek alapján:
Zöld jade: a legáltalánosabban elterjedt jade. Nyugtatja az idegrendszert, és a szenvedélyt eredményeket hozó utakra tereli. Használhatjuk a megromlott kapcsolatok harmonikussá tételére is.
Forrás: Judy Hall: KRISTÁLYBIBLIA amit a kristályokról tudni érdemes


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-02 03:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése