2021. március 2., kedd

Rudraksha szeme../5mag/...NÖV.-090 - Jelenlegi ára: 1 850 Ft


"ELAEOCARPUS ganitrous"
 Egy nagy örökzöld lombos fa, gyorsan nő, melynek magjaiból hagyományosan ima gyöngyök a készülnek hinduizmusban.
Vallási használata
Az intenzív kék gyümölcsöt. Ez volt betakarítása egy ligetben Rudraksha fák Kauai , Hawaii
Ima gyöngyök készült Rudraksha vetőmag
Rudraksha gyöngyök vannak az anyag, amelyből malas (108 gyöngyök szám) készülnek. A kifejezés mind a bogyók magukat és a kifejezés típusának MALA készült belőlük. [5] Ebben az értelemben, a Rudraksha egy rózsafüzért használt ismétlődő imádság ( japa ), a közös támogatás, hogy imádják a hinduizmusban . Rudrakshas is használják a különféle betegségek kezelésére a hagyományos indiai gyógyászatban.
A magokat mutatnak változást a hornyok száma a felületükön, és sorolják alapján az osztások száma az általuk. A különböző tulajdonságok tulajdonítható a Rudraksha száma alapján hornyok vagy "arcok", hogy. A közös típus öt hadosztály, és ezek tekinthetők szimbolikus az öt arcát Shiva. Ez csak akkor lehet viselni egy piros szöveg vagy egy aranyláncot.
Rudraksha malas által használt hinduk (valamint szikh és a buddhisták ), mint a rózsafüzért legalább a 10. században [9] a meditáció célokra, és hogy megszentelje az elme, a test és a lélek. A szó Rudraksha származik Rudra ( Shiva -a hindu isten minden élőlény) és a Aksha (szem). Egy hindu legenda azt mondja, hogy ha az Úr Siva kinyitotta a szemét, hosszú idő után jóga meditáció , és mivel a szélsőséges teljesítés Ő könnyet ejt. Ez az egyetlen könnycseppet Shiva szeme nőtte ki magát a Rudraksha fa. A Rudraksha gyümölcs kék színű, de elsötétül, ha szárítani. A központi kemény Rudraksha uni-mag lehet 1-21 arcokat.
1 ADAG 5 MAGOT TARTALMAZ!
A LÁTOGATÁSOD KÖSZÖNÖM, VÁRLAK MÁSKOR IS SZERETETTEL!
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  
 


Jelenlegi ára: 1 850 Ft
Az aukció vége: 2021-03-03 04:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése